Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3999044 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3999044

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
My bad założyłem ze po oddaniu serca on coś tam jeszcze chwile pożyje żeby można było mu się pochwalić ze senyaka dead albo coś :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Zabierasz serce z ciala smoka

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: gandalfgandalf
No a dojdz do konca jego hp
tizgar nie zrobisz krzyza bez smierci ashtara
https://www.youtube.com/watch?v=Nepysk5rOf4

Ashtar immortal :

http://sv070.sendspace.pl/cache/img/2013/12/06/52/52ebef2843d803e7722fb39.1100x1100.jpg

Podobnie lodowego smoka można również ubić już w 2 rozdziale.
Btw nareszcie weekend i koniec tej jebanej roboty - czas na returninga :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra kończę pierwszy rozdział mam 16 lvl (nie chce mi się robić slalomu w lesie między szkieletami więc już nie expie) i mam pytanka:
1.Mam 20 pkt nauki-warto się uczyć poza 2 kręgiem w 2 rozdziale runy ognistej kuli? Wiem, że to płonięcie jest najlepsze ale mam 60 inteligencji, w Jarku zdobędę pewnie do 75-80 inty + dmg kuli to będzie ładne pierdolnięcie.
2.Czy to właśnie w Jarkendarze, w 2 rozdziale będę kontynuować questa z dziadkiem przywódcy myśliwych (bo gdzieś coś na forum czytałem ale chcę się upewnić)?
3.Spróbowałem swoich sił z szkieletem -porażkaaaaa!!!!!! Z tego co czytałem da się jakoś zagadać Jorę żeby nie szukać tej mikstury w opuszczonej kopalni i tu moje pytanie: lepiej tak go zagadać czy jednak znajdzie się dobry sposób w 2 rozdziale na ogarnięcie trupków?
4.Zanim pójdę do Jarkendaru co poza kupieniem receptury na eliksir życia z jagód powinienem zrobić?

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy moge dołaczyc jako nowicjusz do bractwa i potem dolaczyc jako najemnik?Czy nowicjusz to już gildia taka, ze juz nie ma wyjscia i trzeba grac albo SŚ albo guru?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: kwazi231
Dobra kończę pierwszy rozdział mam 16 lvl (nie chce mi się robić slalomu w lesie między szkieletami więc już nie expie) i mam pytanka:
1.Mam 20 pkt nauki-warto się uczyć poza 2 kręgiem w 2 rozdziale runy ognistej kuli? Wiem, że to płonięcie jest najlepsze ale mam 60 inteligencji, w Jarku zdobędę pewnie do 75-80 inty + dmg kuli to będzie ładne pierdolnięcie.
2.Czy to właśnie w Jarkendarze, w 2 rozdziale będę kontynuować questa z dziadkiem przywódcy myśliwych (bo gdzieś coś na forum czytałem ale chcę się upewnić)?
3.Spróbowałem swoich sił z szkieletem -porażkaaaaa!!!!!! Z tego co czytałem da się jakoś zagadać Jorę żeby nie szukać tej mikstury w opuszczonej kopalni i tu moje pytanie: lepiej tak go zagadać czy jednak znajdzie się dobry sposób w 2 rozdziale na ogarnięcie trupków?
4.Zanim pójdę do Jarkendaru co poza kupieniem receptury na eliksir życia z jagód powinienem zrobić?
1. Ognista strzała starczy.
2. Tak.
3. Lepiej wziąć misje z szukaniem mikstury. Szkielety są mocne - tak jak wszystko, do czasu, poźniej nie ma już z nimi problemu. Należy korzystać z każdej możliwości dostania expa.
4. Jarkendar jest prosty, poradzisz sobie bez problemów.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś z tego co pamiętam ty grasz/grałeś Guru-łucznikiem więc trochę do dupy na szkielety. Jak ty je ogarniasz? Tj. w jaki sposób

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś z tego co pamiętam ty grasz/grałeś Guru-łucznikiem więc trochę do dupy na szkielety. Jak ty je ogarniasz? Tj. w jaki sposób
Gram guru / łucznikiem. Jak już pisałem w returningu można stworzyć postać wieloklasową więc mimo iż inwestowałem niemal wszystko w zręczność i łucznictwo to po nauczeniu się warzenia mikstury siły mam obecnie 180 siły oraz zacząłem się uczyć w dwuręczności co spowodowało iż posługuje się młotem trolla zadającym 200 dmg. Walka ze szkieletem polega więc na strzeleniu w niego z magicznego łuku i dobiciu go z młota - banał. Gdybym maxował siłe, nie zręczność gra byłaby niestety już na obecnym etapie - 3 rozdziału zbyt łatwa. 350 - 400 siły już w 3 rodziale można osiągnąc maxując ją.

Psalm 19

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lol,modlilem sie do beliara i spamowalem ze chce szpon beliara i w koncu pojawil sie sluga arcydemona senyaka xd oczywiscie gre wczytalem,tera ide do gorniczej doliny,przepraszam jesli pytanie juz sie powtorzylo ale czy amulet triamara znajduje sie na wyspie eltu??

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A no spoko. Myślisz, ze ja powinienem teraz też zainwestować w miksturę siły czy jednak zostawić żeby wszystko mieć pod maga, bo ja many nie dostaje po fajce. Czy może jednak w zręczność-łatwiej o tabliczki i goblinie jagody, założę potem betty, mam już 35 % 1h?
+ w drugim rozdziale znalazłem jakąs recepturę u Salandlia (cz jak mu tam), zroibłem save i kupiłem ją. Do czego ona jest tzn. jakie bonus daje i czy opłacalna, bo składnikiem jest żądło krwiopijcy i nie wiem czy tego warto mi się uczyć?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A no spoko. Myślisz, ze ja powinienem teraz też zainwestować w miksturę siły czy jednak zostawić żeby wszystko mieć pod maga, bo ja many nie dostaje po fajce. Czy może jednak w zręczność-łatwiej o tabliczki i goblinie jagody, założę potem betty, mam już 35 % 1h?
+ w drugim rozdziale znalazłem jakąs recepturę u Salandlia (cz jak mu tam), zroibłem save i kupiłem ją. Do czego ona jest tzn. jakie bonus daje i czy opłacalna, bo składnikiem jest żądło krwiopijcy i nie wiem czy tego warto mi się uczyć?
Nie bierz betty bo jej dmg zależy od siły nie zręczności. Mikstura od salandrila daje bonus do twojeo głównego atrybutu + chyba 2 punkty do inteligencji kosztem drugiego atrybutu.

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
lol enty raz pisze posta

Lukizz - skoro npc mowie ze będzie na eltu to pewnie będzie
Macius - nordmarskim meiczem szło by jeszcze szybciej i bez marnowania strzał ale każda metoda która powoduje wyswietlenie napisu + exp jest zawsze dobra :P
Kwazi - To jest potka na kolejny alternatywny regen  ( są 2 potki tylko one są powiązane i z saladrilem i neorasem ) posolona misktura orkowa i potek z orkowych pomyj  jedna daje +2 do statsów nie obronnych a druga daje + 2 do sily i zreki ale zabiera 12 many tylko nie wiem która jest która :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Kwazi
Salandil sprzedaje tzw pelnie many badz zycia nie pamietam co on tam konkretnie ma
u neorasa pot daje 2sil i 2zre i zabiera 12many
u salandrila z pomyi regeneruje hp i mane i daje efekt bagiennego ziela

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :D:
1. Gdzie jest szpada Abigail? W poradniku znalazłem, że jest ona przy wyjściu z jaskini, w której są pełzacze(dokładniej przy wyjściu na bagna), ale ja nigdzie jej tam nie mogę znaleźć.
2. Kolejny raz pytam o wydobywanie złota :D. Zastanawiam się, czy na pewno jest to opłacalne, bo kosztuje to aż 20 Pn i 2000 szt. złota i czy warto na tym etapie gry, kiedy PN są tak ważne, poświęcić tyle dla zarobku?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1. W przy pierszym duzym drzewie tj grubym od wyjscia z tej jaskini

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: milten6
Mam kilka pytań :
1. Gdzie jest szpada Abigail? W poradniku znalazłem, że jest ona przy wyjściu z jaskini, w której są pełzacze(dokładniej przy wyjściu na bagna), ale ja nigdzie jej tam nie mogę znaleźć.
2. Kolejny raz pytam o wydobywanie złota . Zastanawiam się, czy na pewno jest to opłacalne, bo kosztuje to aż 20 Pn i 2000 szt. złota i czy warto na tym etapie gry, kiedy PN są tak ważne, poświęcić tyle dla zarobku?
2. Na tym etapie gry? Czyli na jakim? W pierwszej kolejności rozwijasz siłe lub zręczność oraz posługiwanie bronią jednoręczną / dwuręczną / łukami /kuszami. Inne duperele bierzesz kiedy nie masz już co zrobić z punktami nauki.

Psalm 19

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyc wino Łzy Szczescia skoro w 1 rodziale trzeba juz wydac Fernanda?Jest jakiś sposób żeby zdobyc ten trunek?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Łowca
Jak zdobyc wino Łzy Szczescia skoro w 1 rodziale trzeba juz wydac Fernanda?Jest jakiś sposób żeby zdobyc ten trunek?
A co ma jedno do drugiego?

Psalm 19

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Na tym etapie gry? Czyli na jakim? W pierwszej kolejności rozwijasz siłe lub zręczność oraz posługiwanie bronią jednoręczną / dwuręczną / łukami /kuszami. Inne duperele bierzesz kiedy nie masz już co zrobić z punktami nauki.
Teraz jestem w Jarkendarze. Teraz na pewno wolałbym rozwinąć siłę. Więc kiedy najpoźniej mogę się tego nauczyć, bo w III(?) rozdziale orkowie zaatakują Jarkendar i nie wiem, czy Crimson i Scatty przeżyją, żebym temu pierwszemu mógł sprzedać samorodki, a drugi nauczył mnie wydobywać złoto?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: milten6
Cytat: Maciuś w Dzisiaj o 10:262. Na tym etapie gry? Czyli na jakim? W pierwszej kolejności rozwijasz siłe lub zręczność oraz posługiwanie bronią jednoręczną / dwuręczną / łukami /kuszami. Inne duperele bierzesz kiedy nie masz już co zrobić z punktami nauki.Teraz jestem w Jarkendarze. Teraz na pewno wolałbym rozwinąć siłę. Więc kiedy najpoźniej mogę się tego nauczyć, bo w III(?) rozdziale orkowie zaatakują Jarkendar i nie wiem, czy Crimson i Scatty przeżyją, żebym temu pierwszemu mógł sprzedać samorodki, a drugi nauczył mnie wydobywać złoto?
Więc pod koniec rozdziału 3 naucz się wydobywać złoto oraz sprzedaj je.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry