Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4434136 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4434136

Odpowiedzi 14149

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
A ja mam pytanie, bo pewny nie jestem.
Będąc magiem ognia, Dagoth zechce mnie uczyć po zdaniu Testu Wiary u "100nnosa"? :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem czemu mój post się nie zapisał dlatego napisze to drugi raz: Lee wysłał mnie do Onara, ten mi powiedział, ze mam jutro przyjść w południe i mam zabić potwory goło grobowca. zabiłem wszystkie potwory w zasięgu łuku koło tych dwóch "kapliczek"-tych za domem Onara. Onar na drugi dzień mówi mi, że coś mu przeze mnie owce zabiło i że nie am tu dla mnie pracy
co robię nei tak?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak idziesz do onara, pogdac na drugi dzien, to obok stoi Maria i Elena, idz za nimi na cmentarz i co 30 min  gothicowego czasu beda sie te kobietki przemieszczac do innych grobow.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mam pytanie: Gdzie w wersji ReBalance 2.1 jest Tancerz Śmierci?

I nie - nie mogłem poszukać w temacie, bo nigdzie na tym forum nie widzę opcji "szukaj w wątkach".
Jeżeli chodzi Ci o miecz dwuręczny - Taniec śmierci to wydaje mi się, iż jest on w którymś sarkofagu w jednym z trzech domów budowniczych : kapłani / strażnicy umarłych / uzdrowiciele.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kurwa o wszystko można się pytać ale nie o onara ( ponieważ na 1 stronach tego tematu padła na to odpowiedz przynajmniej z 30 razy ) to była poruszane pierdyliard razy, już pomijam ze prosiłem venta aby dodał to do FAQ ale tego nie zrobił.

Lee cie wysyła robisz save i to koniecznie, gadka z onara i idziesz oczyszczać drogę, jak chcesz można i bez tego to nie jest nawet częścią tego zadania i ma z nim gówno wspólnego na drugi dzień w południe wedle skryptow miedzy godzina 11:45 a 12:15 można pogadać z onarem aby ruszyć questa, next eskortujesz jego baby w czasie modlitwy i to tyle gdy skończą się modlić inkasujesz nagrodę w postaci 200 golda za to ze stałeś jak ten slup i się gapiłeś i za poleceniem idziesz się pochwalić do onara i giratra, negocjujesz swoja dniówkę i możesz już robić jako najemnik, reszta spraw to u lee :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja raz ten miecz Tancerz Śmierci w budowli na bagnach znalazlem(grałem SŚ), a drugi raz jak gram ten miecz leżał o dziwo w tym grobie Khardimona w kopalni złota u bandytow(gram nekro). moze klasy postaci maja wplyw na rozmieszczenie? :P

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano ma ktoś save zaraz po zabiciu wszystkich smokow? Miałem formata i dupa;( wykonałem wszystki zadania jakie sie dalo a to zajmuje bardzo duzooo czasu i nie mam sily grac znowu te kilkadziesiat godz. Poratuje ktos;d?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ja raz ten miecz Tancerz Śmierci w budowli na bagnach znalazlem(grałem SŚ), a drugi raz jak gram ten miecz leżał o dziwo w tym grobie Khardimona w kopalni złota u bandytow(gram nekro). moze klasy postaci maja wplyw na rozmieszczenie?
A może jest to losowe jak młot adanosa ? :P

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Witajcie ludziska mam jedno pytanko ...
Otóż w "Zatopionej wieży Xardasa" znalazłem "Ciemną sfere" czy coś takiego i do czego ona służy oraz gdzie jest kucz który otwiera skrzynke w pokoju gdzie jest ten Mroczny wojownik czy coś takiego... Obok tego wielkiego posagu demona stoją 2 jedną można wytrychem ale do innej trzeba klucz no i gdzie ten klucz się znajduje ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi !

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witajcie ludziska mam jedno pytanko ...
Otóż w "Zatopionej wieży Xardasa" znalazłem "Ciemną sfere" czy coś takiego i do czego ona służy oraz gdzie jest kucz który otwiera skrzynke w pokoju gdzie jest ten Mroczny wojownik czy coś takiego... Obok tego wielkiego posagu demona stoją 2 jedną można wytrychem ale do innej trzeba klucz no i gdzie ten klucz się znajduje ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi !

Sfery będą potrzebne do zrobienia runy "Krzyż Żywiołów", którą można zabić demona S'enyaka, ewentualnie pozostawić na smoka ożywieńca (zadaje 9999 obrażen). W sumie nie warto tą runą zabijać tego demona to tak na zaś. Nie chcę wiele pisać, aby Ci nie odbierać przyjemnosci z gry.

Klucz do jednego z tych kufrów można uzyskać tylko poprzez bycie nekromantą, Xardas w którymś tam rozdziale (4 bodajże) da go nam.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serio ? ja gralem do 5 rozdialu nako nekromanta i go nie dostalem( klucza) ;/

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak najlepiej ubić Antramentora (boss kamienny golem)? Trzeba po prostu mieć dobrą broń obuchową czy jest np. jakiś skuteczny czar na niego?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czary magii wody, oraz obuchy :) Wody- gromy itd, obuchy- wiadomo .

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak najlepiej ubić Antramentora (boss kamienny golem)? Trzeba po prostu mieć dobrą broń obuchową czy jest np. jakiś skuteczny czar na niego?
Ktoś juz opisywał jak zdobyć Młot Tarakota ale widze, że musze to zrobić ponownie. Kupujesz zwój przemiany w golema od Ignaza (wymaga 50 many) -> przemieniasz się w golema -> zabijasz wszystkie pełacze i golemy - > wracasz do normalnej formy -> pijesz miksture szybkości -> podprowadzasz bossa golema do królowej pełzaczy -> biegasz dookoła królowej aby zaatakowała tym atakiem dystansowym golema -> zaczyna się walka między potworami -> zapisujesz gre wielokrotnie doprowadzając do momentu kiedy królowa pełzaczy i boss golemów nie maja niemal żadnych punktów wytrzymałości -> dobijasz najpierw golema kulą ognia a królową pełzaczy jakimkolwiek atakiem. Ciężko to wykonać i wymaga wielu prób - zapisz / wczytaj ale jest to wykonalne i korzyści są ogromne.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Serio ? ja gralem do 5 rozdialu nako nekromanta i go nie dostalem( klucza) ;/
Czyż nie wyraźnie napisał że od XARDASA? Dagoth nie da Ci tego klucza -.-

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czy ja cos napisalem ze od Dagotha ? Napisalem ze bylem nekromantą, a w IV rozdziale nie bylo opcji dialogowej nic o kufrach ani kluczach w jego wiezy :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A czy pierw odwiedziłeś wieże i próbowałeś się dobrać do kufra a potem dopiero polazłem do xardasa ? :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Maciuś
Ktoś juz opisywał jak zdobyć Młot Tarakota ale widze, że musze to zrobić ponownie. Kupujesz zwój przemiany w golema od Ignaza (wymaga 50 many) -> przemieniasz się w golema -> zabijasz wszystkie pełacze i golemy - > wracasz do normalnej formy -> pijesz miksture szybkości -> podprowadzasz bossa golema do królowej pełzaczy -> biegasz dookoła królowej aby zaatakowała tym atakiem dystansowym golema -> zaczyna się walka między potworami -> zapisujesz gre wielokrotnie doprowadzając do momentu kiedy królowa pełzaczy i boss golemów nie maja niemal żadnych punktów wytrzymałości -> dobijasz najpierw golema kulą ognia a królową pełzaczy jakimkolwiek atakiem. Ciężko to wykonać i wymaga wielu prób - zapisz / wczytaj ale jest to wykonalne i korzyści są ogromne.

Za dużo kombinowania, można też stracić kupę czasu, jeśli królowa zabije golema lub odwrotnie, cała akcja od początku. Zresztą królową już zabiłem, załatwiłem także kilka innych spraw i nie będę teraz wracał do starego sejwa. Czy Cronos ma co rozdział zwoje typu wodna pięść i gejzer? I co z tym hełmem asasyna, istnieje w grze coś takiego? Moje pytanie o jego lokalizację skończyło się wysłaniem mnie przez któregoś użytkownika po Łaskę Innosa.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takiego helmu nie spotkałem a szukałem w Domach w grobowcach. Jedyny hełm to była ta Łaska Innosa :) a tak to znalazłem gdzieś jeszcze - prosty kask : totalny złom , no i kapelutek :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie znajduje się trzecia notatka od dziadka Falka?

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry