Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4116644 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4116644

Odpowiedzi 14149

Pan Damian

Pan Damian

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tzn. sam proces walki z nim jest dla mnie prosty, chodzi o to, co zrobić, żeby wszyscy się na mnie nie rzucali.

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może spróbuj w nocy jak śpi i wtedy :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zrób to podczas questa dla zabójców, okradnij go kieszonkową albo stój przed nim z wyciągniętą bronią aż się na ciebie rzuci i pobiegnij w ustronne miejsce.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tzn. sam proces walki z nim jest dla mnie prosty, chodzi o to, co zrobić, żeby wszyscy się na mnie nie rzucali.

po co od thorbena, dołącz do gildii złodziei

Pan Damian

Pan Damian

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Żeby dołączyć do gildii złodziei, muszę okraść kufer Constantina, do czego potrzebuję otwierania zamków. Błędne koło.

Spróbuję go sprowokować wyciągniętą bronią i dam znać.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak nie grasz na jakimś starym patchu typu 1.1 to nie potrzebujesz otwierania zamków, bo kufer jest otwarty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ma się, miałem 340 na magu, pewnie z inną zbroją i przy robieniu potów na odp. na ogień da się i więcej.
Nie dać się podpalić, jak się umie walczyć to da się uniknąć podpalenia.
Ja jakoś gram na 1.3.2 wojem bez kodów, aktualnie 2 rozdział, lada chwila wybieram się do Jarkendaru. Jedynym problemem są pełz. wojownicy, goblińscy wojownicy, wargi i cieniostwory. Orków kasowałem, ożywieńców (poza szkiel. goblinami) omijam. Największe dotychczasowe wyzwanie stanowił Dzik z questa dla Barema, bo jegomość skacze na wysokość 5 metrów i wchodzi po pionowych ścianach  łamiąc wszelkie prawa fizyki.

O widzisz, bo właśnie daje drugą szanse 1.3.2, dopiero początek mam 9lvl str.miejski.

Zagrałem trochę inaczej niż zwykle i nauczyłem się dość szybko kradzieży, opłaca się teraz okraść wszystkich w khorinis metodą save/load?
Czy olać kradzież kieszonkową i zachować te 10pn? poziom normalny.

Bo nie wiem czy przez wielką minusową karmę nie będzie jakiś problemów dla str miejskiego/paladyna.

No i Woszu  :P
Ja za pierwszym razem tez doszedłem bez większych problemów do jarkendaru, i w jarkendarze się poddałem, bo do grona mobów nie do zabicia, dołączył wąż błotny...
Także no nie wiem, po za tym w GD jest sporo wargów a znając tego moda to żeby w miare lajtowo zabić warga albo cieniostwora trzeba minimum miecza smocza zguba...
Albo czegoś 200obr+ także no nie wiem jak to będzie...

Pan Damian

Pan Damian

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, sprowokowałem w nocy Lehmara, odciągnąłem i zlałem. Do kufra faktycznie nie trzeba otwierania zamków, nie pomyślałem żeby sprawdzić wcześniej.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano, kompletnie nie wiem o co chodzi, po wyciągnięciu łuku od razu spada mi masakrycznie szybko wytrzymałość. Dodam, że na początku gry, nic takie nie miało miejsca. Gram na wersji 2.1. Da się to jakoś skorygować, naprawić, może wynika to z czegoś, czy jak? Z góry dzięki za pomoc.

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, sprowokowałem w nocy Lehmara, odciągnąłem i zlałem.

Co jeszcze ciekawego zrobiłeś?

POMIDOROWA JEST CHUJOWA. TWIERDZĘ TAK, PONIEWAŻ JESTEM MAC DUPEM I MI ONA NIE SMAKUJE, WIĘC ONA DLA WSZYSTKICH JEST CHUJOWA.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę zrobić jednoręczny szpon beliara, oraz jak go do końca ulepszyć tą całą duszą tego demona?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak masz więcej 1H niż 2H to będzie jednoręczny...
Do ulepszenia trzeba zebrać 4 sfery z GD, zrobić Morę Ulartu i iść z tym do smoka.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Questy z Returninga w Jarkendarze zaczynają się dopiero po zabiciu Kruka? Btw. zostało mi parę zadań z obozu bandytów, np. Zabójstwo Estebana, zrobiłem je ale dalej są w dzienniku... troche mnie to irytuje. Kiedy znikną?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Najpewniej wraz zaczęciem nowego rozdziału.

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jakie mam sposoby na podbicie karmy u innosa ? Poszukiwaczy zabijam jakos nie dostaje karmy ( paladyn )
Jestem przy oczyszczaniu kapliczek innosa i akurat za to dostaje po 1 ( troche sie naaokradało i teraz mam -140)
Da się to jakoś nadrobić i do czego będe tej karmy potrzebował :) ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Do questa z Gomezem na pewno, możliwe że do jakichś konsekracji miecza czy pancerza, nie jestem w temacie bo palkiem nie grałem. Sposób - ofiary za 500 golda.

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I drugie pyt opłaca się grać 1 ręką ? Gram paladynem cały czas teraz jednoręką grałem ale widze że ciężko w niektórych momentach i zastanawiam sie mając prawie 60% jednoreki ( jeszcze bez tabliczek) warto zmienić na dwuręke wgl ? Jaka różnica i wgl ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
I drugie pyt opłaca się grać 1 ręką ? Gram paladynem cały czas teraz jednoręką grałem ale widze że ciężko w niektórych momentach i zastanawiam sie mając prawie 60% jednoreki ( jeszcze bez tabliczek) warto zmienić na dwuręke wgl ? Jaka różnica i wgl ?

Różnica ogólnie jest taka że, machając 2h nikt do ciebie nie podejdzie, ( jeśli się wie, jak machać ) no i robisz więcej dmg.

Post połączony: 2017-03-09, 10:13
Raczej nie zamierzam grać od nowa dla gildi kupców. Btw, kiedy najlepiej zacząć wątek mysliwych?

w R1

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jakie mam sposoby na podbicie karmy u innosa ? Poszukiwaczy zabijam jakos nie dostaje karmy ( paladyn )
Jestem przy oczyszczaniu kapliczek innosa i akurat za to dostaje po 1 ( troche sie naaokradało i teraz mam -140)
Da się to jakoś nadrobić i do czego będe tej karmy potrzebował :) ?

mam dokladnie to samo ale dopiero mam drugi rodział i jestem strażnikiem xD nie wiem chyba jedynym sposobem jest spamowanie modlitwą za 500 golda

Post połączony: 2017-03-09, 16:30

Post połączony: 2017-03-09, 18:11
Do czego służą Starożytne Ołtarze w Jarkendarze?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zadanie 7 Opiekuna.

0 użytkowników
Do góry