Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4032936 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4032936

Odpowiedzi 14149

Lester z Lago

Lester z Lago

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem dla gildi kupców, mam klucz z dachu, z magazynu i od parcivala a nie moge dostać się do gomeza, mianowicie nie moge otworzyc pierwszych drzwi.. wyskakuje ze potrzebuje odpowiedniego klucza ;-; patch 1.3.1

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem dla gildi kupców, mam klucz z dachu, z magazynu i od parcivala a nie moge dostać się do gomeza, mianowicie nie moge otworzyc pierwszych drzwi.. wyskakuje ze potrzebuje odpowiedniego klucza ;-; patch 1.3.1

Zabierz wszystko z sal magnatów jest tam klucz oraz przeszukaj też wszystko w pokojach paladynów tam gdzie jest brama i ten gostek od handlowania też jest klucz.

Post połączony: 2016-12-31, 22:28
Mam 2 pytania:
-Czy za dużo duszyczek z tej runy beliar da jakąś fajniejszą nagrodę niż tylko exp?
-Który posąg innosa jest najlepszy do zbijania karmy chodzi mi żeby łóżko było blisko ;p.

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u orlana chyba najbliżej jest zresztą masz śpiwór :D
Przy okazji ponawiam pytanie :D
Jest jakiś amulet na mane i inteligencje słyszałem o amulecie wejrzenia ale nie mogę go znaleźć ? to samo tyczy się pierścienia. Mam jeden ten od inubisa ale czy są inne ?

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania:
-Która broń jest lepsza na Maxa z Senyakiem Szpon beliara czy uriziel mają takie same Staty w opisie. Zniechęca mnie to ze na szponie bardzo rzadko wali piorun.
-Gdzie jest receptura orkowego bimbru?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
 :)

= D

Maciejk

Maciejk

Użytkownicy
posty123
Propsy111
  • Użytkownicy
Ten patent jest tylko na Returning 2.0

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania:
-Która broń jest lepsza na Maxa z Senyakiem Szpon beliara czy uriziel mają takie same Staty w opisie. Zniechęca mnie to ze na szponie bardzo rzadko wali piorun.
-Gdzie jest receptura orkowego bimbru?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1. nie wiem.

2. Ma jakiś ork pod zamkiem w GD.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 orkowy nieumarły szaman gdzie ma niby być, bo nie zrespił mi się ....

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto mnie nauczy przekuwania średniej i ciężkiej zbroi łowcy smoków i w którym rozdziale? Średni pancerz sobie odpuściłem, mam ciężki w 5 rozdziale i ani Bennet, ani Jan nie chce mnie nauczyc kuć ciężkiego jak i średniego ;/

DOMAKOS1

DOMAKOS1

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z dołączeniem do najemników...
Zdobyłem chyba 7 głosów licząc Torlofa (generalnie chyba wszystkich prócz Wilka) i cały czas Torlof mi mówi żebym zdobył ich więcej... Co mogę zrobić? Próbowałem gadać z lee ale on czeka tylko na odpowiedź torlofa co do głosów najemników. Co do wilka to nawet nie wiem jak mam zdobyć jego głos. Gada coś o "shooting range" i tyle.
Ktoś helpnie?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zły temat, znasz Angielski? musisz zabić tych dwóch strażników na farmie Bengara albo zebrać czynsz, pogadaj z Torlofem.

= D

DOMAKOS1

DOMAKOS1

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znasz Polski?
Napisałem że mam głos Torlofa czyli ukończyłem jego zadanie (z zebraniem czynszu).
Problem z tym że nadal mówi że mam za mało głosów, gdzie mam ich krw... 7

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

DOMAKOS1

DOMAKOS1

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O KU**A nw jak ale to pomogło!!!
Niech Ci Bóg to wynagrodzi XD

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarnia ktoś jakie pancerze warto przekuwać grając strażnikiem miejskim ? Zastanawiam się, żeby nie zmarnować surowców na późniejsze zbroje. Coś konkretnego potrzebuje zbroja paladyna ?

Lares będzie do czegoś potrzebny w grze( po ornamentach), bo nie ma go w porcie xD?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ogarnia ktoś jakie pancerze warto przekuwać grając strażnikiem miejskim ? Zastanawiam się, żeby nie zmarnować surowców na późniejsze zbroje. Coś konkretnego potrzebuje zbroja paladyna ?

Lares będzie do czegoś potrzebny w grze( po ornamentach), bo nie ma go w porcie xD?

Ja chyba coś tam ogarniam :)
Zawsze cisnę tylko Paladynem.

A wiec przekuwam tylko i wyłacznie Pancerz Rycerza, a potem Pancerz paladyna, te te lżejsze i gorsze wersje, w sumie nie ma sensu, strata surowców tylko.

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
Pod którym klawiszem kryje się sprint ? Nie ogarniam.

Post połączony: 2017-01-10, 11:13
I kto z Was gra na patchu 1.3.1 poziom normalny jako wojownik ? dajecie sobie radę ?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ja chyba coś tam ogarniam :)
Zawsze cisnę tylko Paladynem.

A wiec przekuwam tylko i wyłacznie Pancerz Rycerza, a potem Pancerz paladyna, te te lżejsze i gorsze wersje, w sumie nie ma sensu, strata surowców tylko.

A coś konkretnego zachować na przekuwanie zbrojek rycerza i paladyna ?

Post połączony: 2017-01-10, 15:29
Co do zbrojek na zręczność- z płytek pełzacza a potem jest ta po Dolinie śmierci, si ?

SwiniakCH

SwiniakCH

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z magiem ognia.
Jestem magiem ognia i nie mogę nauczyć się żadnych nowych run.Jak pytam Parlana to ten mówi mi,że nie ma dla mnie więcej run do nauczenia,a nie nauczył żadnej bo nie ma do wyboru nic.Mam 1krąg magii.Hyglas i Karras to samo.Jest przy nich tylko opcja dialogowa ,,koniec''Chce się nauczyć przywołania goblina ale nie mogę.Bug czy coś żle robię ? Mam puste runy,zwój tworzenia szkieletu goblina,żuwaczke,kość goblina.

0 użytkowników
Do góry