Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4174570 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4174570

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie po to ktoś to wymyslal, żęby to było takie utrudnienie gry, że ma cie zabijac przy kufrach. Musi byc cos aby sie dalo go normalnie otworzyc ;x

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie po to ktoś to wymyslal, żęby to było takie utrudnienie gry, że ma cie zabijac przy kufrach. Musi byc cos aby sie dalo go normalnie otworzyc ;x

Próbowałem rożnymi sposobami i jedyny to chyba trzeba mieć dużo PŻ ok. 400.
Sprawdż sobie za pomocą kodów.
Robisz tak wpisujesz ile chcesz mieć tych PŻ i otwierasz skrzynie i bierzesz szybo całą zawartość, ekwipunek i pijesz jakąkolwiek miksturę do życia.

PS. to utrudnienie jest dla prawdziwych Hardkorowców. Mogłeś sobie wyłączyć pułapki podczas rozmowy z Xardasem.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cos tam pocwicze i napisze co i jak.
Więc jest tak :
1.Otwierasz kufer
2.Pokazuje ci sięjego zawartość
3.Szybko wciskasz "h" i ladujesz zycie
4.zabierasz wszystko co w kufrze jest
5. Zyjesz :)

Moze ktoś to sprawdzic ktoś kto gra z pulapkami ?

Gothic jest zbyt nudny bez jakiegokolwiek utrudnienia :)

Wiec sprawdzilem to wielokrotnie i dziala, bo nawet jesli pulapka nas ZABIJE to postac jest ciagle w pozycji otwierania kufra, wystarczy wcisnąc h i wypic potka i zyjemy.
Mam nadzieje ze komus pomogłem .

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Najpierw musisz zdobyć błogosławieństwo trzech bogów. Dopiero wtedy masz się udać do starej kopalni. Po drugie jeżeli chcesz dostać błogosławieństwo innosa to szykuj sakiewkę bez dna, bo będziesz musiał karmę dobić co najmniej do 0. Dopiero potem masz możliwość zdobycia błogosławieństwa innosa i wtedy masz dopiero do starej kopalni iść.

A kiedy zdobyłeś dowody dla uwolnienia hanny to rozmawiałeś z gościem właśnie od tej gospody?

Tak

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Co do pułapek istnieje umiejętność, dzięki której redukuje się obrażenia od pułapek, ale na chwilę obecną nie wiem kto może nas tego nauczyć, więc może ktoś wie od kogo można tą umiejętność nabyć?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Chyba tylko w wersji "Slash'n'Craft v1.1"
"Dodano zdolność zmniejszającą obrażenia od pułapek."

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
No właśnie ja gram na tej wersji do tego na najtrudniejszym poziomie trudnośći, coś takiego by mi się przydało :P

nortic

nortic

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
gdzie jest fort azgan ?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
obok Dextera będzie przejscie, niedaleko Groma (mysliwego)

Lukeeee

Lukeeee

Użytkownicy
posty29
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam problem ze wstąpieniem do wodnego kręgu, zrobiłem zadanie Gdzie są zaginieni oraz zadanie z handlarzem bronią, ale nie mam opcji przyłączenia się u Vatrasa. Może problemem jest to, że nie zabiłem Dextera z Gregiem, tylko sam ;p  i dlatego nie ukończyłem zadanie Człowiek z opaską na oku. Miał ktoś może podobny problem?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam problem ze wstąpieniem do wodnego kręgu, zrobiłem zadanie Gdzie są zaginieni oraz zadanie z handlarzem bronią, ale nie mam opcji przyłączenia się u Vatrasa. Może problemem jest to, że nie zabiłem Dextera z Gregiem, tylko sam ;p  i dlatego nie ukończyłem zadanie Człowiek z opaską na oku. Miał ktoś może podobny problem?
Przyniosłeś wszystki ornamenty? Rozmawiałeś z hagenem?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Przeczytałeś rozkazy od kruka?
Edit: kokimajor byłeś szybszy;)

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Przecież on to zadanie już zrobił  :facepalm:

Lukeeee

Lukeeee

Użytkownicy
posty29
Propsy6
  • Użytkownicy
Przyniosłeś wszystki ornamenty? Rozmawiałeś z hagenem?

Upss jeśli ornamenty się przynosi przed przyłączeniem do kręgu to przepraszam mój błąd, zmienili to w Returningu chyba?
Sprawdzę i dam znać czy wszystko ok, dzięki

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
cześć mam pytanie gdzie mam robić questy bo w Jarkendar jeszcze za mały lvl mam i nie daje rady bestiom ps i jak zarabiac wziołem za czeladnika kowala ale kiepsko ze stalo :/

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Sprawdzianem ten trik z tymi pułapkami. I działa. Wystarczy nacisnąć H nawet jak nas zabije :-)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Gdy są pułapki w skrzyniach/posągach gdzie dominuje zło np. w świątyni śniącego to rozumiem, ale żeby w mieście były jakieś pułapki, które nas zabijają? To już lekka przesadza

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Może twórcom moda chodziło o to, że mieszkańcy miasta mają dość złodziei i zakładają pułapki na niewinnych mieszkańców:)

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tez tak macie że jeśli jesteście już trochę silni to potworki przed wami uciekają? (ja gram na poziomie łatwym) :)  Trochę to razi bo exp ucieka.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W którym rozdziale pojawia się tarok który może zrobić ulu-mulu cholernie go potrzebuje jestem w 3 rozdziale a taroka nie ma na wyżynie niedaleko chaty cavalorna gdzie pali się ogień.

0 użytkowników
Do góry