Ciekawostki 65331 69

O temacie

Autor

Zaczęty 8.06.2008 roku

Wyświetleń 65331

Odpowiedzi 69

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
ja znam! Reszta zwie się song2,3,4 teraz proszę o  :ok:   powiedziałem ci tytuły xD

:ayfkm:  

@Sawik
Hm, w takim razie będę musiał ściągnąć MT, bo nie mam zainstalowanego...
Tak się zwą bo specjalnie dla cb rozpakowałem moda i sprawdziłem doceń to  :lol2:  

Przykro nam. Ale może warto?

Nie warto bo nie wypisali tytułów:)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, skruszyłeś moje zimne serce, łap propsa  ;p  A to dranie z tych poziomek, skąd ja teraz wezmę te tytuły  :blink:

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy

Gotyk

Ciekawostki
#62 2012-03-19, 22:34(Ostatnia zmiana: 2012-03-19, 22:35)
No dobra, skruszyłeś moje zimne serce, łap propsa  ;p  A to dranie z tych poziomek, skąd ja teraz wezmę te tytuły  :blink:
Nie wiem, pisałem do nich ale kolejne podjęcie takiej próby nie ma sensu bo i tak nie odpiszą...
Chyba że Shergar...

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta, chyba do niego napiszę. Może się dowiem, kto u nich za muzykę odpowiadał. Chyba, że on? Nie pamiętam, co on tam dokładnie robił.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Pisz to chyba jedyny człowiek na tm z poziomek który nie leje z góry na ludzi i którego skrzynka nie jest tak "pełna" jak pozostałych, chociaż w sumie to się im nie dziwię...
Też mi by się nie chciało na każdą jedną wiadomość każdego fana moda odpisywać :I

TheFallen2010

TheFallen2010

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Żeście się rozgadali nie na to co trzeba :p Tak się składa że jeden utwór akurat znam to Nightwish Amaranth

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Czyżby kolejny archeolog?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cicho siedź Ezzam  ;p  TheFallen2010 dzięki Ci zacny człowiecze za ten tytuł, łap propsa i niechaj Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi.

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończyłem prawie wątek z pradawnymi i jakoś nie wpadł mi ten kryształ w ręce. Gdzie mogę go znaleźć?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli chodzi ci o muzyczny kryształ to jest w klasztorze zmiennokształtnych, nie powiem gdzie sam sobie tam poszukaj, a znadziesz

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry