[G2NK] Ministerium I 13529 29

O temacie

Autor Dante

Zaczęty 3.06.2008 roku

Wyświetleń 13529

Odpowiedzi 29

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
przeszłem właśnie demko i nawet fajne jest... czekam na pełną wersje.

Co do tego miejsca SS - przeszłem się po całym terenie kilka razy i nie znalazłem żadnego takiego miejsca, może ktoś mógłby bliżej określić położenie tego miejsca? :D

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tam gdzie są 2 wielkie nieotexturowane boxy przyłożone do ściany, po to je zrobił aby znaleść to miejsce. Za ścianą właśnie tam jest :D

Dante

Dante

Użytkownicy
posty36
Propsy37
  • Użytkownicy
Witam!
Zamierzam wydać jeszcze jedno demo modyfikacji „Ministerium”, tym razem cztery razy większe. Ponieważ prace 3D zostały już ukończone, chciałbym zaprezentować kilka fotek pokazujących niektóre miejsca w grze. Duże demo wyjdzie pod koniec tego miesiąca.
Pozdrawiam.
http://www.lifecode.yoyo.pl/MinisteriumScreens.rar

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1155
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Cztery razy większe? Super, dłużej się pogra :D  Oglądałem screeny, wyglądają całkiem fajnie, tylko miejscami znowu rozciągnięte tekstury... Na pewno nie da się tego poprawić?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ile planujesz npc w nowym demie ?

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
No, moglbys chociaz dac, na meshe UWV Mapping czy jakos tak to sie nazywa, dac box, czy cylinder, i byloby o wiele lepiej :D

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
A może zamiast nazwać do demo to nazwij to ministerium, niech to będize pełna wersja, może krótsza ale jednak pełna.

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

bezi12

bezi12

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Zuploadujcie to na sendspace bo nie moge ściągnąć.

Szkodnik
  • Gość

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Grałem już w modzika i bardzo mi się spodobał. Zadania i dialogi ciekawe, fabuła też niczego sobie. Wkurzały mnie jedynie te drzewa no i w niektórych miejscach nieciekawe tekstury. Jednak to nie popsuło ogólnego efektu, mod jest bardzo dobry.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry