NPC i potwory sa niesmiertelne 3426 6

O temacie

Autor Aga18

Zaczęty 30.03.2013 roku

Wyświetleń 3426

Odpowiedzi 6

Aga18

Aga18

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Hej. Mam taki problem z Mrocznymi Tajemnicami. Wszystko bylo ok. Nie garlam przez pare tygodni bo nie mialam czasu gdy powrocilam do gry postanowilam zaczac od nowa bo juz nie bardzo pamietalam co bylo w grze. I problem zaczal sie od samego poczatku.

Goblin kolo alchemika jest niesmiertleny... taka samo ten koles ktory chce 10 brylek za przejscie w drodze do starego obozu. Nie wiem czy cos/ktos jest jeszcze niesmiertelne bo juz mi sie odechcialo grac. Zaistalowalam wszystko od poczatku ale problem nie znika.

Kyniu

Kyniu

Użytkownicy
posty112
Propsy8
  • Użytkownicy
A przypadkiem na początku Gościu, który chce od ciebie te 10 bryłek nie jest nieśmiertelny od początku?

Albo jest inne wyjście: Jesteś na tyle słaba, że nic mu nie zabierasz[w sensie obrażenia] : P.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Możliwe, że masz tą wersję MT z poziomami trudności i grasz na trudnym. Na poziomie trudnym, potwory mają więcej życia, obrony oraz siły. Możliwe, że w tym tkwi problem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Aga18

Aga18

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

Aga18

NPC i potwory sa niesmiertelne
#3 2013-03-30, 18:05(Ostatnia zmiana: 2013-03-30, 19:56)
na poczatku probowalam zabic tego goblina i nie zadalam mu ani jedgo obrazenie, a nawet na poczatku gry nie jest to az tak trudne do zrobienia. tym bardziej ze kiedys jak gralam to zabijalam na samym poczatku bez zadnego problemu. wiec wiem ze jest to mozliwe :)  tak samo z z tym gostkiem co chce 10 brylek...
tez myslalam ze jestem zbyt slaba dlatego by sprawdzic czy to prawda wpisalam cheat god. i niestety.... dalej nic...

mialam versie 2.01 bnyl problem. zaistalowalam jeszcze raz. dalej problem. sciagnelam 2.02 z poziomami trudnosci i gram na latwym poziomie. i tez nie moge zabic

Pablo21293

Pablo21293

Użytkownicy
posty82
Propsy28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A sprobuj wpisac kod Edit abilities i pozniej attribute, daj 4 i powinno pokazac ci sie = i wpisz np 100 i sprobuj wtedy moze masz za mało siły

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Hmm dziewczyna, gra w gothica, w mod do gothica, jest pełna żądzy krwi, czy to prowo czy ja znów jestem wcięty?

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Aga18

Aga18

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
az glupio mi sie przyznac ale zadzialalo... tylko jakim cudem kiedys nie mialam problemu z zabiciem jednego goblina na poczatku gry? dobra nie wazne :)  temat zamkniety :)  dziekuje :)  nie bede grac na kodach wiec wroce do zabijania jak nabije troche punktow :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry