Opiekunowie 66986 49

O temacie

Autor Kyubie

Zaczęty 26.02.2013 roku

Wyświetleń 66986

Odpowiedzi 49

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Obok miejsca, gdzie jest ten orkowy szaman-przywódca, na klifie, będą takie jakby półki skalne. Wspinaj się po nich, aż dojdziesz do jaskini z czarnym kryształem. W CZ będzie tam Skorpion z jakimś innym strażnikiem. Chyba Pacho, nie jestem pewny.

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy

przyjaciel themodders

Opiekunowie
#41 2013-04-22, 23:06(Ostatnia zmiana: 2013-04-22, 23:06)
a jesli o opiekunuw to morzna donich pszystopic w 2 rozdziale ja jestem nekrofilem i ten jestem opiekunem wody

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lubisz cheaty (albo masz dilera lepszego od mojego) ? Zastanawiam się też, po co grasz na tym sploszczeniu, jeżeli zaraz skończysz robić swoje (a może już jest ukończone??).

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Dagoth15

Dagoth15

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Ludzie pomóżcie. Co z tym moriusem. przeczytałem książkę mam składniki ale nie mogę uważyć mikstury. Co jeszcze mam zrobić?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Może nie masz menezurki?

Violan

Violan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Violan

Opiekunowie
#45 2013-07-18, 11:08(Ostatnia zmiana: 2013-07-18, 11:12)
Mam takie pytanie. Jaką drogę opiekuna najlepiej wybrać dla maga ognia biorąc pod uwagę co mnie czeka na Irdorath, i w VII rozdziale. Jestem otwarty na każdą propozycję. Pozdrawiam

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Czuper

Opiekunowie
#46 2013-07-18, 12:44(Ostatnia zmiana: 2013-07-18, 12:50)
a jesli o opiekunuw to morzna donich pszystopic w 2 rozdziale ja jestem nekrofilem i ten jestem opiekunem wody

Sorry za offtop ale spadłem z krzesła jak to przeczytałem  :lol2:  Ten człowiek chyba non stop ucieka przed słownikiem j. polskiego  :D  I nekrofilami...

Mam takie pytanie. Jaką drogę opiekuna najlepiej wybrać dla maga ognia biorąc pod uwagę co mnie czeka na Irdorath, i w VII rozdziale. Jestem otwarty na każdą propozycję. Pozdrawiam

W poradniku masz wszystkie 4 wybory opisane. Dla maga to chyba ścieżka wody dająca +100 many. Chyba że masz jej tyle że wolisz zwykłą ochronę przed bronią. Wtedy ścieżka kamienia.

Violan

Violan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Maną się nie przyjmuję, ponieważ mam jej dość sporo. A czy jakbym poszedł drogą opiekuna ciemności to mógłbym uczyć się zaklęć Beliara?

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Czuper

Opiekunowie
#48 2013-07-18, 15:31(Ostatnia zmiana: 2013-07-18, 15:32)
To musi się wypowiedzić ktoś kto poszedł taką drogą. Ale mi wydaje się że wybór ścieżki u opiekunów daje po prostu jakiś stały bonus a nie rozwija nową ścieżkę zaklęc czy coś w ten deseń.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To źle Ci sie wydaje. Przecież jako uczeń konkretnego zywiolu mozesz rozwijać postać w tym kierunku. Czyli jak jestes mag ognia, wybierasz sciezke wody to jak wspomnial dostajesz +100 many i mozliwosc tworzenia i uzywania zaklęć wody. I tak samo jest z kazda inna sciezka. Kazda sciezka ma jakies tam swoje bonusy, ale jesli Twoim glownym atutem jest magia, i to Twoja glowna broń, to radze Ci brać to +100 many, bo przy niektórych zaklęciach wiekszych poziomów mana na wysokim poziomie nawet schodzi jak swieze bułeczki w piekarni.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry