Content Mod 2.6 (G3) 46219 64

O temacie

Autor marcio814

Zaczęty 24.02.2013 roku

Wyświetleń 46219

Odpowiedzi 64

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy
Niestety pirat, ale powinno pójść.

[mod=Adanos]Poprawiłem post.[/mod]

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy
w czoraj squeroll mi dzialalo i w czoraj z mienilem   rozdzielczosc w grze i dzisiaj wlaczam i oczyszczam kompa z 1i pul tera plikuw i wlaczam gothica na slabych rozdzielczosci chce luk zalozyc to mi wyskakuje where is the guru na 32gb mi zezarlo ale mam wyloczone avasta ze cztery programy i wyczyszony dysk mam teraz wolne ok 1.5 gb i wyndowsa zmienilem na xp zeby miec dobrom wydajnasc  mialem troche laguw bo muj komputer byl za walony plikami i w tym samym czasie pobieralem film i moja pamiec miala 28gb i ten i teraz niechce mi dzialac a ktos wie jak zarejestrowac sie na wog.de  pozdrawiam

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Seraffim

Seraffim

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Seraffim

Content Mod 2.6 (G3)
#23 2013-04-25, 00:08(Ostatnia zmiana: 2013-04-25, 00:08)
@Przyjaciel themodders

"Jak nie umiecie robić modów to nie ruszajcie ich"

Bez obrazy ale: Jak nie umiesz pisać po Polsku, to tego nie rób.
Wybacz, ale mój tekst był dokładnie tak samo bezczelny jak twój. Jak ci się nie podoba, to nie instaluj. Ktoś ci każe?

przyjaciel themodders

przyjaciel themodders

Użytkownicy
posty37
Propsy8
  • Użytkownicy
gothic 3 jak chce wlaczyc i otwieram ekwipunek to mnie wywala sorki za ten tekst

tyle wam powiem jestescie zwyklymi sukinsynami nierozumiecie mnie i nic nie umiecie mi pomuc tylko uwas dziala poprawnie a unie nie i jestem na was w kurwiony  ja wasze forum pierdole  jestem w collegu i później ide na informatyka 5 szczebla w microssofcie dla tego mnie nierozumiecie i tylko sie zemnie wysmiewacie taki jak aztek lub taki wowoz i sprubujcie mnie zbanowac to ja wam wpurzcze trojana za 6 lat

i koniec z milym gosciem i ja kiedys zaloze wlasna strone i forum kture bede innym pomagal i stworze wlasne team gothica jeszcze sie smiejecie prosto wtarz  ze byle jak pisze po prostu ze mam wina7 eng a w tedy terz zle pisalem bo misie nie chcialo staranie pisac tak samo jak wam nie chcialo mnie pomagac cos za cos beszczelne kreatury tylko byscie wszystkich banowali a nie pszedtem komus pomuc tylko takich wyslac na syberie na wykopaliska i bys cie kiedys jak tam pobyli to zrozumieli a wy macie niepoukladane w lbie np aztek lub kilka adminuw lub moderatoruw nikt jeszcze wam po dupie niedal i mieszkali w bidzie morze by zrozumieli ja mam 18   lat  a jak mialem 11 lat tez bylem taki gnojem jak wy ale jak mialem 14 i bylem w glodzie i w bidzie to poukladalo mi sie w glowie jak mialem 16 lat to juz bylem normalny i wam pojebom tez taka lekcia pszydala bo wy macie nie ruwno wglowie co niekturzy np wowoz aztek majaczek i paru jeszcze nikt nie dal tak podupie jak mi i wtedy zrozumialem a do tego wy uwarzacie sie za lepszych i mam w dupie wasze forum ja 6 lub 7 lat zaloze swoje

i napewno chyba ten post pszemuwiul do glowy

jak nie pszemuwil to jestescie zwyklymi debilami i sukinsynami i tez  kurwani koniec mam kilka jeszcze innych for na glowie

i koniec rozmowy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Content Mod 2.6 (G3)
#25 2013-04-25, 10:31(Ostatnia zmiana: 2013-04-25, 10:35)
Drogi przyjacielu, dostajesz bana, bo na niego zasługujesz. Obrażanie użytkowników forum, wulgarny język, niestosowanie netykiety, lenistwo i brak szacunku do języka polskiego, czym nie szanujesz również nas. Piszesz, że nikt ci nie chciał pomóc. A Squerol i Seraffim nie próbowali ci pomóc? Starali ci się pomóc jak tylko mogli, a ty jeszcze masz to za złe. Może za kilka lat zmądrzejesz i zrozumiesz swoje błędy.

Już raz dostałeś bana, ale dostałeś szansę powrotu. Niestety, zmarnowałeś ją.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Content Mod 2.6 (G3)
#26 2013-04-25, 13:00(Ostatnia zmiana: 2013-04-25, 13:02)
gothic 3 jak chce wlaczyc i otwieram ekwipunek to mnie wywala sorki za ten tekst

tyle wam powiem jestescie zwyklymi sukinsynami nierozumiecie mnie i nic nie umiecie mi pomuc tylko uwas dziala poprawnie a unie nie i jestem na was w kurwiony  ja wasze forum pierdole  jestem w collegu i później ide na informatyka 5 szczebla w microssofcie dla tego mnie nierozumiecie i tylko sie zemnie wysmiewacie taki jak aztek lub taki wowoz i sprubujcie mnie zbanowac to ja wam wpurzcze trojana za 6 lat

i koniec z milym gosciem i ja kiedys zaloze wlasna strone i forum kture bede innym pomagal i stworze wlasne team gothica jeszcze sie smiejecie prosto wtarz  ze byle jak pisze po prostu ze mam wina7 eng a w tedy terz zle pisalem bo misie nie chcialo staranie pisac tak samo jak wam nie chcialo mnie pomagac cos za cos beszczelne kreatury tylko byscie wszystkich banowali a nie pszedtem komus pomuc tylko takich wyslac na syberie na wykopaliska i bys cie kiedys jak tam pobyli to zrozumieli a wy macie niepoukladane w lbie np aztek lub kilka adminuw lub moderatoruw nikt jeszcze wam po dupie niedal i mieszkali w bidzie morze by zrozumieli ja mam 18   lat  a jak mialem 11 lat tez bylem taki gnojem jak wy ale jak mialem 14 i bylem w glodzie i w bidzie to poukladalo mi sie w glowie jak mialem 16 lat to juz bylem normalny i wam pojebom tez taka lekcia pszydala bo wy macie nie ruwno wglowie co niekturzy np wowoz aztek majaczek i paru jeszcze nikt nie dal tak podupie jak mi i wtedy zrozumialem a do tego wy uwarzacie sie za lepszych i mam w dupie wasze forum ja 6 lub 7 lat zaloze swoje

i napewno chyba ten post pszemuwiul do glowy

jak nie pszemuwil to jestescie zwyklymi debilami i sukinsynami i tez  kurwani koniec mam kilka jeszcze innych for na glowie

i koniec rozmowy
Brak umiejętności ułożenia prawidłowo zdania. Brak znajomości ortografii. Brak znajomości gramatyki. - Poziom 3 klasy podstawówki
Groźby godne 9 - 11 latka
ja mam 18   lat
Nie wierzę. Zatem słusznie dostałeś bana. Może ten ban da ci do myślenia i się ogarniesz. Zatem życzę powodzenia za te 6/7 lat, o których mówiłeś w zakładaniu forum o ile będzie wtedy internet, a nawet Polska. Może przez te 7 lat ogarniesz się, weźmiesz się za naukę, wyjdziesz na dwór i poszukasz kolegów, którzy ci pomogą z twoimi, bardzo widocznymi problemami.
Aha i jeszcze jedno : nie "wpurzczaj" tego trojana, bo się forum popsuje i nie będzie "adminuw" i "moderatoruw"

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Co do błędu "pokrzywdzonego" przez nas użytkownika, to na pirata jakby co nie należy instalować cracka (zmienia plik .exe Gothica a co za tym idzie wersję gry, może się coś popieprzyć), najnowszy patch zdejmuje "blokady" z gry i 1,5 GB wolnego miejsca na dysku to trochę za mało. Najlepiej kwestie techniczne poruszać na WoG.de w odpowiednich tematach (chyba że nie możecie się zarejestrować, jak Pan kolega, Google Translator może pomóc). Pozdrawiam.

Seraffim

Seraffim

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
@przyjaciel themodders
Dzięki Tobie w końcu się dzisiaj pośmiałem. :)

Sparrowpl

Sparrowpl

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Siemanko, mam pytanie, czy można w jakiś sposób zmienić opcje wybrane przy instalacji?
A jeżeli nie to jeżeli przeinstaluje moda to save'y bedą działały normalnie?

chodzi mi o to, że chciałbym być atakowany przez jedną stronę w momencie
nałożenia na siebie pancerza drugiej strony konfliku

pozdrawiam :)

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Mam pewne pytanie odnośnie trochę innej rzeczy(proszę o przeniesienie w razie czego) ile mniej więcej fps wyciągnę jeżeli g3 wyciąga mi średnio 20fps po wgraniu patcha 1.7.5? Oczywiście wraz z content modem. Z góry dzięki za odopwiedź :) .

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A jakiego masz kompa? Mój:

2,60ghz Dwurdzeniowka
2gb
1024mb karta graficzna
dx 11
Win 7

I na content modu, questpacku i g3 nie ma zacin. Pojawiają się dopiero gdy ustawie maksymalną jakość, a na srednich i nizszych nie ma zadnych ścięć.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Hoho, ja mam ogólnie strasznie słaby sprzęt, ale na minimalu śmiga koło 20fps w mieście(Nic dziwnego, 7,5 letni komp- coś pod to)

Proc 1.8 AMD Athlon 2500+
Ram 2gb
Radeon 9550 128mb
Dx 9.0(chyba, nie jestem pewien)
Win. Xp

Całe szczęście na początek wakacji mam w planach kupić jakiegoś lepszego pod 2000zł.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

Content Mod 2.6 (G3)
#33 2013-06-20, 18:09(Ostatnia zmiana: 2013-06-20, 18:11)
Ja na laptopie z 2GB RAM, procesorem AMD V120 2,2Ghz i kartą Radeon 4200 zintegrowaną cisłem bez mniejszych scin, dzięki narzędziu Gothic 3 Clean Up i tekstowej edycji pliku ge3.ini. Dzięki pogorszeniu grafiki w grze (mniejsza rozdz. textur, mniejszy zasięg widzenia, brak roślinności, etc), gra zaczęła chodzić płynnie, nawet w czasie większych kotłów. Jeśli nie zależy wam na grafice (podobieństwo do Gothica I na najniższych ustawieniach), polecam się pobawić w tymże programie i ge3.ini, ponoć też może pomóc bez straty jakości a nawet ze wzrostem. Dałbym screeny, ale usunąłem już dawno grę (z powodu nudnej fabuły, niskiego poziomu trudności i ogólnie zrobionej na odpierdziel gry, nawet mody i patche, patche i mody Gothica 3 nie uratują).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dla zainteresowanych dodam ze PL wersja zostanie wydana, gdyż na GS jakiś czas temu Roben potwierdził ze pracuje nad CM 2.6.1 kompatybilnym z G3 1.75 z QP 4.2 oczywiscie w wersji PL.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Sory za oftop , ale ta wersja już jest po PL ?

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

Content Mod 2.6 (G3)
#36 2013-07-30, 20:45(Ostatnia zmiana: 2013-07-30, 20:49)
Wyszło zangielszczenie (tak jakby BETA) do moda Consequences kompatybilnego z Content Modem 2.6.1 - LINK
INSTALACJA:
1. Gothic 3
2. Patch 1.75.14
3. QP 4.2
4. Content Mod 2.6.1 z Consequences :::INSTALKA 2in1!!! NIE INSTALOWAĆ NA CM 2.6.1!!!::: - LINK
6. Zgrać pliki zangielszczenia do folderu "Data" Gothica.
7. Zmienić język w ge3.ini, na samym dole tekstu poszczególne linijki na:
Text=English
Subtitle.Entry_0=English

I gotowe

Jeśli wszystko zostało dobrze zainstalowane, już w Ardei zobaczymy zmiany...

Sory za oftop , ale ta wersja już jest po PL ?

Po polsku jeszcze nie zrobiono.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktos ogarniający niemiecki mógłby dać opis tego moda, Consequences.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Content Mod 2.6 (G3)
#38 2013-07-31, 00:00(Ostatnia zmiana: 2013-07-31, 00:01)

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

Content Mod 2.6 (G3)
#39 2013-07-31, 10:05(Ostatnia zmiana: 2013-07-31, 10:12)
Luźnie tłumaczenie z pomocą Google Translatora na angielski.

Wersja 1.0

Ten mod usprawnia to czego nie było w Gothicu 3 - konsekwencje czynów, np. mogłeś robić zadania dla Gońców, a orkowie nic sobie z tego nie robili. Nikt nie zauważył że ludzie zostali zniewoleni albo orkowe patrole zniknęły. Teraz to się zmieni. Generalnie, mogę powiedzieć że nie ma nowych zadań, ale istniejące zadania są rozszerzone i twoje czyny mają konsekwencje. Teraz NPC reagują na to. Nie będzie możliwe, żeby wykonać wszystkie zadania i dalej być przyjacielem dla wszystkich frakcji. Mogą nnawet nie wpuścić cię do swoich miast, jeśli są z ciebie nie zadowoleni.

Wersja 2.0.1

Z wersją 2.0, mod wykracza poza wyznaczone cele, świat z wiarygodnymi konsekwencjami i reakcjami NPC. Celem są nie tylko wiarygodne zachowania, ale cały, bardziej wiarygodny świat. Większa różnorodność pancerzy i zachowania patroli i potworów oraz nowe życie codzienne w miastach. Zmieniony początek gry, więcej dialogów, różne wymagania perków/handlu i nauki oraz wiele, wiele więcej. Także załatane różne błędy. Więcej w Manualu.

Manual

Wersja 2.0 jest nie tylko patchem, ale kompletnym rozszerzeniem modyfikacji. Oprócz zmian w dialogach, mod zmienia także miasta i rozpoczęcie gry, większa interakcja z NPC na swiecie, większa różnorodność pancerzy, zmienione życie codzienne w miastach, coś z perkami, nie wiem co... więcej dialogów i ogólnie lepsza atmosfera w grze.

Odsyłam do podanych adres, jeśli ktoś chce bardziej szczegółowe informacje.

Polecam modyfikacje, testowałem ok. 20 minut i jest ciekawie...

0 użytkowników
Do góry