Koniec Świata 33070 124

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 29.11.2012 roku

Wyświetleń 33070

Odpowiedzi 124

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
osoby zafascynowane japońską kulturą ubierały się zazwyczaj naprawdę awangardowo i niekonwencjonalnie  

Czyli jak?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
chujowo :ok:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Potwierdzam z autopsji.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
No siema, wesołych świąt

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego gatunku nie oglądałem za dużo, ale niektóre mi się podobały. Wspomniane już wcześniej Spirit Away:W krainie Bogów, Księżniczke Mononoke i Zamek Hauru czy jakoś tak razem bratanicą, bo właśnie miały jakieś tam większe oceny na filmwebie i szczerze jakoś tak bez rewelacji. Tzn. niezłe, ale jednak wolę normalne filmy :P. To co mi się podobało i bym obejrzał jeszcze raz i miałbym na to czas to "Ghost in the Shell" czy jakoś tak no i oczywiście ubóstwiane za małolata Dragon Ball 1, Z i GT z sentymentu... A co do reszty gatunku anime, ani be, ani kukuryku.

Elo

0 użytkowników
Do góry