Dark Saga PL 981248 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 981248

Odpowiedzi 2103

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak, zawiera. 

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Jak włączyć marvina w tym modzie ??? Musze wyjść z tego magazynu orków -_-

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak włączysz marvina, to tylko sobie całą grę zbugujesz. WE magazynie można w jednym miejscu wspinać się jak po drabinie. Przejdź się wzdłuż ogrodzenia i spróbuj. 

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem grać w moda wczoraj. Dziś skończyłem po 2 godzinach. Nie usuwam go, dam mu szansę później ale to co mogę teraz o nim powiedzieć? Wyobraźcie sobie, że siedzicie przed białą ścianą, na której jest jedna czarna kropka. Patrzycie na nią. Patrzycie 30 lat. I ilość dynamizmu w tej sytuacji jest przynajmniej 6 miliardów większa niż granie w tego moda. Jest nudny jak flaki z olejem. Nie wiem czy po tej kopalni się rozkręca, bo jeśli nie to autorzy powinni strzelić sobie w łeb. Zrobić fajną mapkę i fajne mechaniki czy animację, a potem otoczyć to gównianą, nudną fabułą... Nie wiem jak będzie później, ale póki co mod polega bieganiu od jednego końca kopalni do drugiego i wymiany jednego zdania lub wysłuchania długiego, gównianego monologu, w którym jest tyle treści co w piosence "da da da" Formacji nieżywych schabów. **** **** i kamieni kupa. Póki co. Później może się rozwinie. Ktoś może powie czy to cały czas będzie takie dynamiczne jak "Śmierć w Wenecji?"

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zacząłem grać w moda wczoraj. Dziś skończyłem po 2 godzinach. Nie usuwam go, dam mu szansę później ale to co mogę teraz o nim powiedzieć? Wyobraźcie sobie, że siedzicie przed białą ścianą, na której jest jedna czarna kropka. Patrzycie na nią. Patrzycie 30 lat. I ilość dynamizmu w tej sytuacji jest przynajmniej 6 miliardów większa niż granie w tego moda. Jest nudny jak flaki z olejem. Nie wiem czy po tej kopalni się rozkręca, bo jeśli nie to autorzy powinni strzelić sobie w łeb. Zrobić fajną mapkę i fajne mechaniki czy animację, a potem otoczyć to gównianą, nudną fabułą... Nie wiem jak będzie później, ale póki co mod polega bieganiu od jednego końca kopalni do drugiego i wymiany jednego zdania lub wysłuchania długiego, gównianego monologu, w którym jest tyle treści co w piosence "da da da" Formacji nieżywych schabów. **** **** i kamieni kupa. Póki co. Później może się rozwinie. Ktoś może powie czy to cały czas będzie takie dynamiczne jak "Śmierć w Wenecji?"
Nie nazwalbym Sztolni, Areny czy wątku Draksa i zdrajcy nudnymi jak flagi z oleji, a sama przygoda w kopalni na pewno nie jest mało dynamiczna. Jeżeli dla Ciebie gra jest malodynamiczna to polecam zagrać w Hoppera na wyspagier, tam sie nie bedziesz nudzic :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie nazwalbym Sztolni, Areny czy wątku Draksa i zdrajcy nudnymi jak flagi z oleji, a sama przygoda w kopalni na pewno nie jest mało dynamiczna. Jeżeli dla Ciebie gra jest malodynamiczna to polecam zagrać w Hoppera na wyspagier, tam sie nie bedziesz nudzic :ok:

No i na co ten hejt?
Napisałem własną subiektywną ocenę, co podkreśliłem nie raz.
Dark Saga to dla mnie historia po prostu nudna i żmudna. W przeciwieństwie do np. "Czasu Zapłaty".
Nie trzeba się od razu ciskać jakby się miało zagrożenie z plastyki. :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Chciałbym Ci zwrócić uwagę na fakt, że wypowiedź Werewolfa w żadnym stopniu nie jest/nie może być odebrana jako hejt. Szczerze powiedziawszy to prędzej Twoja wypowiedź zalicza się do hejtu, aniżeli jego.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ten koleś to jakiś idiota, ja osobiście uważam, że fabuła DS jest jedną z lepszych, niby Dark saga powstała parę lat temu, to nadal jest pod względem technicznym i fabularnym najlepszym modem do gothica.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Po cholerę cenzurujesz przekleństwa? Jeśli chcesz je cenzurować, to ich po prostu nie używaj.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale fakt, że poziom w kopalni jest trochę taki nudnawy :v

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie wiem jak wy, ale gdybym trafił do takiej kopalni, to nie bawiłbym się tam dobrze jak idiota, tylko bym się nudził, byłbym przerażony i cały czas czułbym na sobie spojrzenie orków, którzy chętnie by mnie rozszarpali na strzępy. Według was ma się tam dziać jakieś przyjęcie i wszyscy dobrze będą się bawić? Tam panują surowe zasady i każdy wie jak się kończy ich nieprzestrzeganie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem jak wy, ale gdybym trafił do takiej kopalni, to nie bawiłbym się tam dobrze jak idiota, tylko bym się nudził, byłbym przerażony i cały czas czułbym na sobie spojrzenie orków, którzy chętnie by mnie rozszarpali na strzępy. Według was ma się tam dziać jakieś przyjęcie i wszyscy dobrze będą się bawić? Tam panują surowe zasady i każdy wie jak się kończy ich nieprzestrzeganie.

Sądzisz więc, że granie w tego moda polega na tym, by być przerażonym i się nudzić? ;D
A czy jak ktoś postrzeli Cię w Call of Duty to padasz na ziemię przed komputerem?
Gra przede wszystkim ma nam dawać fun. Wiele innych modów dawało mi zabawę a klimat był cięższy.
Jeśli postrzegasz gry w taki dosłowny sposób to serdecznie Ci współczuję. ;)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie, sądzę, że idealnie zrobili panujący klimat. Jakikolwiek bunt powinien być planowany bardzo dobrze, a przygotowania powinny trwać długo. Czytałeś chociaż ze zrozumieniem dialogi? Bo jakoś nie wydaje mi się żeby gość, który ledwo co trafił do niewoli orków, szybko zdobywa ich zaufanie i pozwalają mu opuścić kopalnię. Zrób kilka zadań i możesz spierdalać :ok: Tak to ma wyglądać? Według mnie jesteś po prostu niecierpliwy i stwierdzam, że mod nie jest dla ciebie skoro według ciebie już na początku powinna być dynamika w fabule.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Rathgarek

Rathgarek

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile mniej więcej godzin zajmuję przejście moda?
Wygląda na dobry, a jeśli start jest podobny do Grzeszników(w sensie więcej myślenia niz walki) to już pobieram.

Zapraszam na mój kanał YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=RathgarGame

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Mi zajeło 94h.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Od 30-40h

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ile mniej więcej godzin zajmuję przejście moda?
Wygląda na dobry, a jeśli start jest podobny do Grzeszników(w sensie więcej myślenia niz walki) to już pobieram.
Nie tylko start, a całą gre trzeba myśleć, bo można srogo to przyplacic :P Mod jest zajebisty, zostaje tylko polecic :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Mi przejście moda zajęło 49 godzin. Ukończyłem to w 99% chyba bo coś tam z piedestałami mi jeszcze zostało, nie pamiętam.
Panowie jak wygląda połączenie DX11 z Dark Sagą? Testował już ktoś?

Felix312

Felix312

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam pytanie, jak w kopalni tam gdzie pracuje Shon dostać się do ukrytego pomieszczenia za ścianami (klikałem na menzurkę ale nic się nie działo)?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale to miałeś kliknąć na lampę, nie na menzurkę.

0 użytkowników
Do góry