Mam pytanko są u mnie dwie ikonki Dark Sagi:
-The Dark Saga PL (jak najadę kursorem pisze ,,Graj w TDS PL v1.0.0.4)
-DarkSaga (jak najadę ,,DarkSaga v1.0.1.6"
Moje pytanie brzmi czy jest jakaś różnica między odpalaniem pierwszej ikonki a drugiej?
Czy jak odpalę to DarkSaga v1.0.1.6 to bedę miał jakąś nowszą wersję czy co (chodzi mi o patch)
Jest jedno podstawowe spolszczenie, które jest kompatybilnę z grą w wersji 1.0.0.4
Powstały również dodatkowe łatki do wersji 1.0.1.4 ora 1.0.1.5
Szczegółowe instrukcje instalacji (wraz z kolejnością) znajdziesz na specjalnie przygotowanej stronie projektu TDS PL w zakładce download (kliknij kolorowy link w moim podpisie).
Mam małe pytanka dotyczące moda:
Ile zajmuje średnie przejście moda?
Ile jest rozdziałów?
Czy jak będę przechodził grę 2-3 raz to doznam jeszcze jakiś ,,smaczków" lub nowych misji czy coś?
Niestety, ale gra jest bardzo liniowa i tym samym "jednorazowa". Co prawda grając drugi raz możesz odkryć parę nowości, których wcześniej nie spotkałeś, tudzież nauczyć się umiejętności, których nie sprawdziłeś wcześniej. Ponadto oczywiście masz szansę zrobić to o wiele szybciej i sprawniej, mając wiedzę z pierwszego razu.
Ale tak jak wspomniałem - rewelacji raczej nie znajdziesz.
Ja mam problem bo wszystko mi się tak wolno pojawia jak w jarkendarze.
Jestem 5m od łóżka np. to jak stane troche bliżej dopiero je zobacze,a np. w khorinis miałem normalnie,wie ktoś czemu tak jest?
Masz to cały czas czy pojawia się np. po przejściu z jednej lokacji do drugiej (jak np. wychodząc z kopalni)?
Jeśli to drugie, to rozwiązanie masz opisane w FAQ#msg1076817u (link w podpisie).
Jeśli natomiast cały czas, to sprawdź jakie masz ustawienia pola widzenia (przód/tył). Jeśli ich zmiana (najlepiej na maksa) nic nie da, to spróbuj odpalić samą Noc Kruka i tam zmienić te suwaki. Był taki mod (nie pamiętam już który), w którym to było niezbędne.
Ale lipa pomoże ktoś? Po opuszczeniu kopalni gdzieś poza obozem orków, gdy kończę się bić z potworkiem w momencie ubicia gra wywala mi do pulpitu i wyskakuje mi okienko że gra crashed and must be terminated...
Ps: Dzieje się to dosyć często i strasznie mnie to irytuje...
Tu macie link do tego co mi się pojawia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6bf696b9bf5298d5.html
Cóż, Gothiczek to dość "crash#msg1076817owa" gra, a już tym bardziej mody do niego.
Pytanie: jaki masz sprzęt i oprogramowanie (w szczególności OS)? Ponoć na Viście i 7-ce problemy są powszechne.
Rada: próbuj przez pewien czas unikać miejsc, w których Cię wywala (o ile to są stałe punkty). Wtedy jest szansa, że po jakimś czasie będziesz mógł w tym miejscu bez crash#msg1076817a się znaleźć.
P.S. "Stałym punktem" może być również dany potwór/zwierzę.