Dark Saga PL 987207 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 987207

Odpowiedzi 2103

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1020 2013-03-25, 15:28(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 18:08)
Mam pytanko zwaliłem także z tą zasraną nauką siły bo nie wiedziałem że trzeba dać się pokonać gostkowi z areny aby mnie nauczał :\ A siła jest mi potrzebna do uniesienia miecza (do zabicia ducha tego alchemika w kopalni)... I moje pytanie brzmi czy w kopalni jest jeszcze ktoś kto uczy siły? Bo gdy nie zrobię tego zadania to blokuje mi się główny wątek...

LET'S ROCK!

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Tiks będzie cię uczył siły. Ale dopiero gdy zostaniesz mistrzem areny.

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

pawunio

Dark Saga PL
#1022 2013-03-25, 21:32(Ostatnia zmiana: 2013-03-26, 07:31)
1. To normalne. Niewolnicy są czasami debilami i chcą nas pobić i ukraść rudę i złoto. A co do orków, to czy aby nie stało się to na 2 poziomie, przy tej platformie? A nawet jeśli nie, to może po prostu miałeś błąd i ork z wieży się na ciebie rzucił.
2. Twórcy gry byli głupi i zrobili tak, że jak kogoś pobijesz to oni uznają, że to morderstwo. Spróbuj się starać go pobić wtedy gdy nikt nie widzi. Możesz nawet zapisać podczas walki, bo wrogowie będą nadal walczyć. Ale pamiętaj, że ten sposób działa tylko w kopalni.
A co do klucza, to błąd w solucji.

Mam mały problem. Mam chyba buga i jak idę do posągu Innosa to nie mogę go pobłogosławić. Pomoże ktoś? Mam tu nawet sejva. Niech ktoś popatrzy na to i spróbuje mi pomóc.

link
Pobrałem save i obleciałem  wszystkie posągi  nie miałem opcji żeby pobłogosławić.  Osobiście  skończyłem na misji z ukochaną palladyna,ale mogę w swojej grze błogosławić więc mam mapkę posągów ale misji nie zrobiłem . Możesz mi napisać w który posąg nie możesz błogosławić. Bo jak sprawdzałem to wszystkie masz błogosławione.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Muszę widocznie mieć jakiegoś buga i wychodzi, że w teorii pobłogosławiłem wszystkie posążki, ale w praktyce ani jednego. To nie mój pierwszy bug. W grze miałem zasypane przejście do piratów, ork co mnie prowadzi do obozu był od razu w nim, a kamienie teleportacyjne znajdowały się od samego początku w teleporterach.

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
To na 100% bug ale ciężki do rozopracowania  .

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jaką wersję gry masz? Bo opisane bugi występowały w wersji 1.0.0.4, z tego co wiem w tych nowszych nie powinny się pojawić.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ma ktoś save z   z wszystkimi zrobionymi misjami u palladynów i łowców ale nie rozpoczynając 3 rozdziału jeśli tak to prosił bym czy ktoś nie mógł by wysłać.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

Dark Saga PL
#1027 2013-03-27, 19:07(Ostatnia zmiana: 2013-03-28, 08:29)
Ma ktoś save z   z wszystkimi zrobionymi misjami u palladynów i łowców ale nie rozpoczynając 3 rozdziału jeśli tak to prosił bym czy ktoś nie mógł by wysłać.
Niech mi też ktoś podeśle takiego savea. Przez ten głupi bug z posążkami Innosa w wersji 1.0.0.4v nie mogę przejść dalej gry. Ale nie pobieram tej wersji 1.0.0.5 ponieważ po pierwsze musiałbym zaczynać CAŁĄ grę od nowa, a po drugie, podczas instalacji wykryło mi trojana.:lol:  

I jeszcze coś. Od kogo dostaje się misję Kuchmistrz?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
podczas instalacji wykryło mi trojana.:lol:  
Ten trojan to fałszywy alarm (ponoć) ze względu na budowę wewnętrzną patcha niektóre antywiry podejrzewają go o bycie trojanem (to jest opisane w specyfikacji patcha na naszej stronie).

A swoją drogą, skoro masz tę starą wersję, to Ci zaraz na priv podeślę kilka sejwów. Tylko sam je musisz przejrzeć które są jakie, bo ja je po prostu zachowałem na dysku, a Sagi już dawno nie mam. Tam powinno być kilka dość wczesnych sejwów, parę z okolic właśnie przed atakiem na orków i zdaje się parę już w ostatnim etapie gry (Świątynia Czaszki).

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No przeszlem dark sage musialem 2 razy powtarzac, ale udalo mi sie PS nie spodziewalem sie takiego zakonczenia

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko są u mnie dwie ikonki Dark Sagi:
-The Dark Saga PL (jak najadę kursorem pisze ,,Graj w TDS PL v1.0.0.4)
-DarkSaga (jak najadę ,,DarkSaga v1.0.1.6"

Moje pytanie brzmi czy jest jakaś różnica między odpalaniem pierwszej ikonki a drugiej?

Czy jak odpalę to DarkSaga v1.0.1.6 to bedę miał jakąś nowszą wersję czy co (chodzi mi o patch)

LET'S ROCK!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Czy nazwa "PL" nic Ci nie mowi? Naprawde? Poza tym - roznia sie wersje patcha, ale chyba spolszczenie do ostatniej tez jest?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli wersje powyżej 1.0.0.4 są niekompatybilne ze spolszczeniem?

LET'S ROCK!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Sprawdz na stronie, najprostszy sposob, bo sam sie nie orientuje ale było robione spolszczenie do wyzszych cos mi sie kojarzy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1034 2013-03-28, 13:36(Ostatnia zmiana: 2013-03-28, 15:10)
Mam małe pytanka dotyczące moda:
Ile zajmuje średnie przejście moda?
Ile jest rozdziałów?
Czy jak będę przechodził grę 2-3 raz to doznam jeszcze jakiś ,,smaczków" lub nowych misji czy coś?

LET'S ROCK!

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja mam problem bo wszystko mi się tak wolno pojawia jak w jarkendarze.
Jestem 5m od łóżka np. to jak stane troche bliżej dopiero je zobacze,a np. w khorinis miałem normalnie,wie ktoś czemu tak jest?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
eeeee... masz małą widoczność obiektów ustawione?

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1037 2013-03-29, 21:41(Ostatnia zmiana: 2013-03-29, 22:04)
Ale lipa pomoże ktoś? Po opuszczeniu kopalni gdzieś poza obozem orków, gdy kończę się bić z potworkiem w momencie ubicia gra wywala mi do pulpitu i wyskakuje mi okienko że gra crashed and must be terminated...

Ps: Dzieje się to dosyć często i strasznie mnie to irytuje...

Tu macie link do tego co mi się pojawia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6bf696b9bf5298d5.html

LET'S ROCK!

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Dark Saga PL
#1038 2013-03-29, 23:50(Ostatnia zmiana: 2013-03-29, 23:52)
Mam pytanko są u mnie dwie ikonki Dark Sagi:
-The Dark Saga PL (jak najadę kursorem pisze ,,Graj w TDS PL v1.0.0.4)
-DarkSaga (jak najadę ,,DarkSaga v1.0.1.6"

Moje pytanie brzmi czy jest jakaś różnica między odpalaniem pierwszej ikonki a drugiej?

Czy jak odpalę to DarkSaga v1.0.1.6 to bedę miał jakąś nowszą wersję czy co (chodzi mi o patch)
Jest jedno podstawowe spolszczenie, które jest kompatybilnę z grą w wersji 1.0.0.4
Powstały również dodatkowe łatki do wersji 1.0.1.4 ora 1.0.1.5
Szczegółowe instrukcje instalacji (wraz z kolejnością) znajdziesz na specjalnie przygotowanej stronie projektu TDS PL w zakładce download (kliknij kolorowy link w moim podpisie).

Mam małe pytanka dotyczące moda:
Ile zajmuje średnie przejście moda?
Ile jest rozdziałów?
Czy jak będę przechodził grę 2-3 raz to doznam jeszcze jakiś ,,smaczków" lub nowych misji czy coś?
Niestety, ale gra jest bardzo liniowa i tym samym "jednorazowa". Co prawda grając drugi raz możesz odkryć parę nowości, których wcześniej nie spotkałeś, tudzież nauczyć się umiejętności, których nie sprawdziłeś wcześniej. Ponadto oczywiście masz szansę zrobić to o wiele szybciej i sprawniej, mając wiedzę z pierwszego razu.
Ale tak jak wspomniałem - rewelacji raczej nie znajdziesz.

Ja mam problem bo wszystko mi się tak wolno pojawia jak w jarkendarze.
Jestem 5m od łóżka np. to jak stane troche bliżej dopiero je zobacze,a np. w khorinis miałem normalnie,wie ktoś czemu tak jest?
Masz to cały czas czy pojawia się np. po przejściu z jednej lokacji do drugiej (jak np. wychodząc z kopalni)?
Jeśli to drugie, to rozwiązanie masz opisane w FAQ#msg1076817u (link w podpisie).
Jeśli natomiast cały czas, to sprawdź jakie masz ustawienia pola widzenia (przód/tył). Jeśli ich zmiana (najlepiej na maksa) nic nie da, to spróbuj odpalić samą Noc Kruka i tam zmienić te suwaki. Był taki mod (nie pamiętam już który), w którym to było niezbędne.

Ale lipa pomoże ktoś? Po opuszczeniu kopalni gdzieś poza obozem orków, gdy kończę się bić z potworkiem w momencie ubicia gra wywala mi do pulpitu i wyskakuje mi okienko że gra crashed and must be terminated...

Ps: Dzieje się to dosyć często i strasznie mnie to irytuje...

Tu macie link do tego co mi się pojawia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6bf696b9bf5298d5.html
Cóż, Gothiczek to dość "crash#msg1076817owa" gra, a już tym bardziej mody do niego.
Pytanie: jaki masz sprzęt i oprogramowanie (w szczególności OS)? Ponoć na Viście i 7-ce problemy są powszechne.
Rada: próbuj przez pewien czas unikać miejsc, w których Cię wywala (o ile to są stałe punkty). Wtedy jest szansa, że po jakimś czasie będziesz mógł w tym miejscu bez crash#msg1076817a się znaleźć.

P.S. "Stałym punktem" może być również dany potwór/zwierzę.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Potrzebuję save fabularnie mieszczącego się od wyjścia z kopalni do śmierci piratów. Chodzi o to, żeby postać była już na powierzchni, a piraci jeszcze żyli. Potrzebuję do sprawdzenia czegoś, nie do grania. Wersja nie gra roli. Osobiście posiadam dużo save, ale od 3 rodziału w górę.

0 użytkowników
Do góry