Dark Saga PL 987281 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 987281

Odpowiedzi 2103

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Siema jak otworzyć kraty w misji duch miecza w jaskini Zadanie od Harta najprawdopodobniej.I najwazniejsze pyt mam 30 zręcznośći nauczony okradania oprócz mistrz okradania i jest misja o złodzieju mięs albo ukradnij trucizne od ziomka u myśliwych i za chiny nie moge ich okraść może mi ktoś powiedzieć od czego to zależy ?

A ja mam pytanie: gdzie jest interpunkcja?  :ayfkm:  

1. Kraty otworzysz strzelając z łuku w te słupy/posągi (nie pamiętam co to było).
2. Oswalda możesz okraść przy 40-50 punktach zręczności.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy

ko19m

Dark Saga PL
#861 2013-03-11, 19:31(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 19:41)
Hagrid nie musisz już czekać mam dla ciebie save z zabitymi pełzaczami i Laferem wyprowadzonym z sztolni http://www.sendspace.pl/file/9ac1cfb2fe459faa4193445 masz :)

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Nie wiem czy wiecie, ale istnieje solucja do Dark Sagi.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

Dark Saga PL
#863 2013-03-11, 20:05(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 20:06)
Hagrid nie musisz już czekać mam dla ciebie save z zabitymi pełzaczami i Laferem wyprowadzonym z sztolni http://www.sendspace.pl/file/9ac1cfb2fe459faa4193445 masz :)

;d

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Niema za co jak by co to pisz na PW to ci pomoge bo prawie dark sage przeszedłem :D .

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
jedno pytanie odnośnie tej sztolni. W qescie alchemik i demon niby można do niej pójść by pozabijać pełzacze i zabrać im żuwaczki. Czy to znaczy, że tam znowu będą pełzacze?

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy

ko19m

Dark Saga PL
#866 2013-03-11, 21:51(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 21:54)
Nie mam pojęcia ale musisz się tego nauczyć (wyciagania żuwaczek bo plądrowałem pełzacze ale była tam tylko sieć) u myśliwych i później poszukać jaskini w której będą pełzacze (to jest jaskinia w której jest krwawa królowa oswald ci powie o niej w obozie myśliwych czyli Ferokijczyków czy jakoś tak)

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Tak będą znowu,wystarczy jedna żuwaczka jest tam na początku między belkami na ziemi.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
jedno pytanie odnośnie tej sztolni. W qescie alchemik i demon niby można do niej pójść by pozabijać pełzacze i zabrać im żuwaczki. Czy to znaczy, że tam znowu będą pełzacze?

Nawet jesli nie bedzie to z tego co wiem chyba gdzies leza luzem. A przynajmniej ja pamietam, ze nie uczylem sie u nikogo wyciagania zuwaczek a i tak ukonczylem to zadanie bez wyciagania ich od pelzaczy.

Chyba nawet w beczce leza przy wejsciu do sztolni... a moze to wnetrznosci?

W kazdym razie jesli nie leza, to po otrzymaniu zadania idz do Harta i z nim zagadaj, reszte sie dowiesz.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Lol nie zauważyłem jej  :facepalm:

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jakby co to napisałem ci na PW jedną wiadomość ko19m. :wink:

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jakby co to napisałem ci na PW jedną wiadomość ko19m. :wink:
Czy powyższy post ma sens?? Skoro napisałeś do niego priv, to po co piszesz o tym na forum?
Wiem, mój post też jest pusty i nadaje się do kasacji, jednak czasem lubię się pobawić z Moderatora i pozwracać ludziom uwagę na brak przestrzegania regulaminu.
Nie obrażę się wcale, jeśli ostatnie 2 posty (mój i Hagrid#msg1074743a) zostaną skasowane.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

pawunio

Dark Saga PL
#872 2013-03-11, 23:07(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 23:09)
Siema jak otworzyć kraty w misji duch miecza w jaskini Zadanie od Harta najprawdopodobniej.I najwazniejsze pyt mam 30 zręcznośći nauczony okradania oprócz mistrz okradania i jest misja o złodzieju mięs albo ukradnij trucizne od ziomka u myśliwych i za chiny nie moge ich okraść może mi ktoś powiedzieć od czego to zależy ?

A ja mam pytanie: gdzie jest interpunkcja?  :ayfkm:  

1. Kraty otworzysz strzelając z łuku w te słupy/posągi (nie pamiętam co to było).
2. Oswalda możesz okraść przy 40-50 punktach zręczności.
No sorki ale ze smartfona pisałem a tam cięzko mi się piszę. Mam pyt a tego orka kowala żeby okraść ile potrzeba. Jestże 1 pytanko ma ktoś sposób na cieniostwory i gobliny bersrkery niech napiszę.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy

karthas

Dark Saga PL
#873 2013-03-11, 23:11(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 23:11)
Wal do nich z kuszy magiczne bełty/ogniste bełty/bełty z rudy,duży dmg.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy

ko19m

Dark Saga PL
#874 2013-03-12, 15:20(Ostatnia zmiana: 2013-03-12, 15:32)
Mam pytanie jak zwiększyć siłę ataku łuku? Uwielbiam łuk ale mało z niego bije i tu pytanie potrzeba zręczności czy siły?
Hagrid już masz tego save z żuwaczką masz jeszcze tam 1 płytke pełzacza.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Zręczności.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Łuk - zręczność.
Kusza - siła.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Jestże 1 pytanko ma ktoś sposób na cieniostwory i gobliny bersrkery niech napiszę.
Polecam 2-gi poziom dwóch ostrzy, dzięki niemu twój styl walki staje się bardzo skuteczny a twoje ciosy są wyprowadzane i łączone w kupę z ogromną szybkością. Dla każdego stylu i stopnia walki są inne sposoby, więc samemu trzeba wypracowywać taktyki na różnych przeciwników. Dzięki temu atrybuty nie mają dużego znaczenia (siła, itp.).

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie. W kopani jest masa skrzyni zamkniętych na klucz i klucze porozrzucane w najróżniejszych miejscach. Mógłby ktoś podać położenie tych wszystkich kluczy oraz jakie skrzynie otwierają?

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie. W kopani jest masa skrzyni zamkniętych na klucz i klucze porozrzucane w najróżniejszych miejscach. Mógłby ktoś podać położenie tych wszystkich kluczy oraz jakie skrzynie otwierają?

Polecam szukać na poprzednich stronach tego tematu. Było pisane kilka razy.

0 użytkowników
Do góry