GTA V 118506 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 118506

Odpowiedzi 381

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Jest różnica widać nie załapałeś
interesuje cie sam singiel (fabuła)  to kurwa odpalasz YT i oglądasz
Interesuje cie przejście gry na 100% lub coś koło tego ok to jest sens w ściąganiu gry, ( w kupowaniu nie ) bo na YT mało kto ogrywa totalnie całość gry lecą tylko fabułę i coś tam lizną misji pobocznych.
Interesuej cie singiel a potem łupanie w multi kupujesz.

Tak trudno to werewolf ogarnac to jest az nader logiczne
Po chuj kupowałem Wasteland 2? Przecież tam jest tylko singiel i mogłem go obejrzeć na jutubie. No weź złap jakiś ciężki przedmiot, pierdolnij się w łeb i spójrz jeszcze raz na to co żeś tu pierdolnął za mądrości.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To samo tyczy się innych gier między innymi: @Tizgar Wiedźmin 3. Po co kupować, albo w to grać jak całą grę można obejrzeć na jutubach? Tak jak wyżej pierdolnij się w łeb :).

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
MacDun nie pierdol gościu, że poza DA:I to samo było w przypadku Mass Effecta, wymieniać mógłbym tak jeszcze wiele.
Ale co ty pieprzysz?  :facepalm:  Ja NIGDY nie oglądałem żadnego gameplaya z ME, jedyne co to opiniami w necie się kierowałem. Jedyny gameplay który obejrzałem do DA:I bo chciałem zobaczyć czy to co jest na SS to prawda.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
MacDun nie pierdol gościu, że poza DA:I to samo było w przypadku Mass Effecta, wymieniać mógłbym tak jeszcze wiele.
Ale co ty pieprzysz?  :facepalm:  Ja NIGDY nie oglądałem żadnego gameplaya z ME, jedyne co to opiniami w necie się kierowałem. Jedyny gameplay który obejrzałem do DA:I bo chciałem zobaczyć czy to co jest na SS to prawda.

To również było na sb. Czytasz opinie (a raczej plotki) i pierdolisz jak stara dewotka nie mając pojęcia o czymś, zresztą nie ma sensu z tobą dyskutować. Pozdrawiam.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czytasz opinie (a raczej plotki) i pierdolisz jak stara dewotka nie mając pojęcia o czymś, zresztą nie ma sensu z tobą dyskutować. Pozdrawiam.
Zważywszy że są 100 razy bardziej wiarygodniejsze od ciebie  :ok:
Z tobą też nie ma sensu dyskutować. Pozdro

Zważywszy że są 100 razy bardziej wiarygodniejsze od ciebie 
Racja, lepiej kierować się opiniami niż samemu zagrać.
Lepiej kierować się opiniami, niż zaczynać grać w jakieś gówno (DA 2),tym bardziej że prawie zawsze była to prawda : :cool:

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Zważywszy że są 100 razy bardziej wiarygodniejsze od ciebie 
Racja, lepiej kierować się opiniami niż samemu zagrać.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Fabiosek i Leinnan widze kurwa ze u was myślenie dzis jest nie w modzie potraficie zrozumeic roznice ktora ja opisałem czy kurwa niestetyy głupota  zabija :P
Sama fabuła a 100% gry jest kurwa różnica czy dalej tego nie widzicie

Powtórzę kurwa jeszcze raz

Jesli ktos gra sama fabułę ma w dupie wszystkie inne opcje w grze jak zadania poboczne, aktywności itp to nie widzę logicznego sensu ani kupować gry ani jej ścigać, sama fabułę to se obejrzeć na YT jak mnie ona interesuje.
Jeśli jednak oprócz fabuły interesuej mnie co jeszcze ma gra do zaoferowania, zadnia poboczne aktywnosci i wszystko inne co twórcy wpakowali do gry to ściganie jej jak najbardziej ma sens
Jesli oporucz powyzszego interesuje nas jeszcze multi to kupujemy

Dalej kurwa pewnie nie widzicie roznicy ale to już pewnie nie zobaczycie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Czy ja, kurwa jestem w ukrytej kamerze?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli ktos gra sama fabułę ma w dupie wszystkie inne opcje w grze jak zadania poboczne, aktywności itp to nie widzę logicznego sensu ani kupować gry ani jej ścigać, sama fabułę to se obejrzeć na YT jak mnie ona interesuje.

Jeśli jednak oprócz fabuły interesuej mnie co jeszcze ma gra do zaoferowania, zadnia poboczne aktywnosci i wszystko inne co twórcy wpakowali do gry to ściganie jej jak najbardziej ma sens
Jesli oporucz powyzszego interesuje nas jeszcze multi to kupujemy

Dalej kurwa pewnie nie widzicie roznicy ale to już pewnie nie zobaczycie.

Poważnie. Jak można mieć 25 lat i tak pierdolić?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Aztek jak można pisać posty tylko po to aby propsa dostać ? oddychasz nimi czy ki chuj ?
Nie nie chce cie obrazić, ale tajemnica TM to nie jest  to ze ty piszesz posty w taki sposób aby miec 100% pewności ze propsa dostaneisz nigdy tego nie rozumiałem i dalej nie rozumiem defakto nigdy tez twoich postów nie traktuje i nie bede traktował powaznie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem po prostu taki fajny, propsy same lecą. 

Naprawdę nie pojmuję jak ktokolwiek w temacie gier może napisać, żeby poszedł oglądać "fabułe na YT", bo dla singla nie opłaca się kupować (czy nawet ściągać) gry.
Jak jakikolwiek szanujący się gracz może w ogóle tak pomyśleć? Tu przecież chodzi o samodzielne jej odkrywanie, uczestniczenie w tych wydarzeniach - to jest doświadczenie GRACZA. Ty z kolei zaczynasz pierdolić coś zadaniach pobocznych, multi, 50% gry, demo -  po prostu GTA5 mnie gówno obchodzi, ale jak czytam te posty, to aż mnie skręca.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

GTA V
#251 2015-04-06, 08:03(Ostatnia zmiana: 2015-04-06, 08:11)
Jestem po prostu taki fajny, propsy same lecą.

Naprawdę nie pojmuję jak ktokolwiek w temacie gier może napisać, żeby poszedł oglądać "fabułe na YT", bo dla singla nie opłaca się kupować (czy nawet ściągać) gry.
Jak jakikolwiek szanujący się gracz może w ogóle tak pomyśleć? Tu przecież chodzi o samodzielne jej odkrywanie, uczestniczenie w tych wydarzeniach - to jest doświadczenie GRACZA. Ty z kolei zaczynasz pierdolić coś zadaniach pobocznych, multi, 50% gry, demo -  po prostu GTA5 mnie gówno obchodzi, ale jak czytam te posty, to aż mnie skręca.

Nie no, coś Ty aztek. Lepiej ogladac yt niż samodzielnie radować sie frajdą odkrywania świata :D

@Tizgar żeby zakonczyc dyskusje i żebyś w końcu sie uciszył przytoczne pewien cytat "Jeżeli czegoś nie rozumiesz - zaneguj to. Lecz tylko idiota neguje daną rzecz dwa razy".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Tu bardziej pasowałaby mi profesja "nierób" xD. Nie gra, nie modduje, tylko siedzi i marudzi.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

GTA V
#253 2015-04-06, 09:59(Ostatnia zmiana: 2015-04-06, 10:10)
Spoiler
Tu bardziej pasowałaby mi profesja "nierób" xD. Nie gra, nie modduje, tylko siedzi i marudzi.
Jak to nie gram? Przecież przez miesiąc grałem z 7-9 gier  :facepalm:

Jak jesteście tacy debile że kupujecie w ciemno/gracie no to już wasz problem :)
Ja przynajmniej staram się chociaż w niewielkim stopniu dowiedzieć o grze, żeby wiedzieć czy warto grać w tą grę  :ok:

@Splash

Czemu podkreśliłeś moją wypowiedź?  :|

Napisałem o DA2, bo mogłem sobie tą grę darować, i przejść lepszą, wy naprawdę tego nie rozumiecie?  :hmmm: Powiedzcie, że to jest trolling  :ayfkm:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Spoiler
Jak to nie gram? Przecież przez miesiąc grałem z 7-9 gier  :facepalm:

Jak jesteście tacy debile że kupujecie w ciemno/gracie no to już wasz problem :)
Ja przynajmniej staram się chociaż w niewielkim stopniu dowiedzieć o grze, żeby wiedzieć czy warto grać w tą grę  :ok:

@Splash

Czemu podkreśliłeś moją wypowiedź?  :|

Napisałem o DA2, bo mogłem sobie tą grę darować, i przejść lepszą, wy naprawdę tego nie rozumiecie?  :hmmm: Powiedzcie, że to jest trolling  :ayfkm:

No właśnie @MacDun powiedz, że tylko trollujesz  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A o co wam tak w skrócie chodzi? To może rozwiążę was spór. 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Aztek, dla Mac Duna oglądanie gp z youtube to to samo co gra. Mniej więcej tak.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czytanie ze zrozumieniem się kłania @gothicman  :ok:
Przeczytaj dokładnie mój post, to zrozumiesz o co mi chodzi.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tak naprawdę?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A tak naprawdę?
W skrócie, czytam opinie odnośnie gier, żeby nie grać i omijać jakieś gówna np DA2, a oni nie mogą tego zrozumieć  :lol2:

0 użytkowników
Do góry