O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3417261
Odpowiedzi 7445
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Doszły mnie sluchy o Benshi ModzieWarto instalować BenShi moda? Trzeba zaczynac gre od nowa czy jak ?
gothic1210 Gość
Jest mozliwosc potem przylaczenia sie do bandytów ?
quentin123
Cytat: Token#msg w 2012-10-28, 15:36Przed wgraniem łatki oraz po były obie opcje, natomiast zniknęły ot tak sobie nagle... bez sensu (chociaż może to mieć związek z tym, że ich pobiłem :naughty: . Mimo wszystko nie powinno jednak tak się dziać). I co do alchemii - jak wzmocnić miksutę oraz - czy prócz tych u Riordiana można pozostałe zdobyć jakoś bez kodów? Na prastarą miksturę czy napoje potęgi?Musisz mieć księgę Wzmocnienia mikstur i potem będziesz miał w stole alchemicznym opcje Ulepsz mikstury. W drugim pytaniu chodzi ci o mikstury tymczasowe? Można je uwarzyć. Trzeba mieć alkohol lub olej syrianiczny (chyba go nie dałem u handlarzy ) i księgę o wywarach (insert alchemiawywary). Wywary sprzedają też Cadar i Fortuno. Do tego uzupełniają zapasy co rozdział.
Przed wgraniem łatki oraz po były obie opcje, natomiast zniknęły ot tak sobie nagle... bez sensu (chociaż może to mieć związek z tym, że ich pobiłem :naughty: . Mimo wszystko nie powinno jednak tak się dziać). I co do alchemii - jak wzmocnić miksutę oraz - czy prócz tych u Riordiana można pozostałe zdobyć jakoś bez kodów? Na prastarą miksturę czy napoje potęgi?
xardas33
Cytat: gothic1210 w 2012-10-28, 16:05Cytat: Token#msg w 2012-10-28, 15:36Przed wgraniem łatki oraz po były obie opcje, natomiast zniknęły ot tak sobie nagle... bez sensu (chociaż może to mieć związek z tym, że ich pobiłem :naughty: . Mimo wszystko nie powinno jednak tak się dziać). I co do alchemii - jak wzmocnić miksutę oraz - czy prócz tych u Riordiana można pozostałe zdobyć jakoś bez kodów? Na prastarą miksturę czy napoje potęgi?Musisz mieć księgę Wzmocnienia mikstur i potem będziesz miał w stole alchemicznym opcje Ulepsz mikstury. W drugim pytaniu chodzi ci o mikstury tymczasowe? Można je uwarzyć. Trzeba mieć alkohol lub olej syrianiczny (chyba go nie dałem u handlarzy ) i księgę o wywarach (insert alchemiawywary). Wywary sprzedają też Cadar i Fortuno. Do tego uzupełniają zapasy co rozdział.Gdzie moge znaleźć księgę WZMOCENIA MIKSTUR ?
Nyanturtle
Cor Calom, ale widze ze bezsensu uczyc sie tej pieprzonej alchemii
Posążek u Xardasa nie działa. Skorzystaj z innego.
No i nie masz w eq ulepszonej?
Gdzie mozna znalezc duzo psianki?
Bo?
Fayors