Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3419364 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3419364

Odpowiedzi 7445

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zadanie jest nadal niewykonalne jeśli mieszacze zostaną zabici wcześniej, np. na zlecenie Mazina?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lukaszkurzejka

lukaszkurzejka

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
Modyfikacja jest doskonała,ale myślę i jest to moja sugestia,aby pokusić się o dodanie rozdziału 7 wtedy modyfikacji nic by nie brakowało i była by doskonała chociaż już jest :) :)

deadstroke12

deadstroke12

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak przejść zadanie nowa zmiana w kopalni bo ja nie chcę być członkiem starego obozu ani kopaczem po prostu chce zrobic zadanie żeby nabić pd i chodzi o to że mam napisane że ecker ma liste czy coś i ją trzeba ukraść podchodzę do eckera i mam napis że moge ją ukraść klikam a tu że za duże ryzyko na następny dzień ta opcja znika i nie wejde do kopalni oczywiście zadanie z trzema kopaczami zrobione

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
by okraść eckera trzeba mieć +15 zrecznosci , o ile dobrze wiem nie potrzeba go okradać by przekonać kopacza , wystarczy tylko przetop od huno a doświadczenia za to się nie dostaje. By przejść to zdanie trzeba 3 kopaczy

deadstroke12

deadstroke12

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale ta opcja narazie mi znikła jak będe miał +15 to sie pojawi czy jak

Sdc321

Sdc321

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem z misją "chory myśliwy". Jestem w momencie, w którym mam miksturę, odliczanie do końca misji jest włączone i nie mogę nigdzie znaleźć clawa. Szukałem w bractwie i w obozie myśliwych, on po prostu wyparował. Wie ktoś może gdzie jest?

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest kolo paleniska spi ;)

a z zadaniem "zaginiony strażnik gor na lin" poszedłem do niego i dałem mu jakiś bandaż i wziąłem go do bractwa

@deadstroke12 nie mam pojęcia , nie znikło mi

deadstroke12

deadstroke12

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
niestety mam 15 pkt zręczności mam umiejętność okradania ale opcja się nie pojawiła nie wiem nie chce być kopaczem ale chce się dostać do starej kopalni to wszystko

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak mi wiadomo w 1 rozdziale nie da się dostać do starej kopalni bez zostania kopaczem

deadstroke12

deadstroke12

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jak mam zdać test zaufania od diega i zanieść liste lana do laresa żeby podrobił podpis

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzieś czytałem ze będąc kretem można dołączyć do starego obozu a kopaczem do nowego .

Edit : które karczmarzy trzeba przekonać do zadania "sprzedaż alkoholu " u bandytów?.

gothic1210
  • Gość
Bardzo proszę o zadawanie pytań o zadania w odpowiednim temacie: http://themodders.org/index.php?topic=23844.0

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Mam ja takowe pytanie. Gdzie na miłość boską mogę dostać te utarte nasiona ogniociernia? Bo niby mam ten rozdrabniacz, ale żadnej z nim inkarceracji prócz animacji.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

gothic1210
  • Gość
musisz kilka sprawdzić. na pewno powinien działać ten co jest na zamku w starym obozie, tam gdzie ćwiczą kusznicy. pokręć się tam, a znajdziesz.

Pumbaa

Pumbaa

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.

Pomyślałem, że warto byłoby umieścić listę miejsc, gdzie można znaleźć ogniocierń. Na forum ktoś napisał, że można znaleźć 15 sztuk. Serio? Znalazłem na razie trzy :D

Także - jeśli ktoś pamięta lokalizacje ogniociernia, bardzo proszę o informację.

Poniżej lokalizacje ogniocierni, które ja znalazłem:

Spoiler
Dwa koło stada brzytw, niedaleko jaskini Uturiela, jeden koło siedziby Nadzorcy (Milten i kamień ogniskujący), jeden na terytorium orków, niedaleko wejścia i strażników, jeden w lesie obok Toma

W odpowiedzi na jedno z wcześniejszych pytań, lokalizacje szaty nowicjusza ognia oraz hełmu myśliwych:

Spoiler
Szata w podziemiach cytadeli, hełm w górskiej fortecy

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć, kto uczy walki bronią 1h powyżej 20%? Jestem najemnikiem, ale u Corda nie mam żadnych opcji dialogowych. Z góry dzięki.

gothic1210
  • Gość
dobra już buga widzę, ech :/
zauważyłem też, że Pb notorycznie popełniała błędy w warunkach związanych z ilością rudy potrzebną do zakupu pancerza. wszędzie jest postawiony warunek "jeśli bohater ma mniej rudy niż wartość pancerza"... lol xd

Martwy

Martwy

Użytkownicy
posty44
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto przejść g1 na tym modzie? Nie chcę żadnego feelingu że gram w moda, chcę ulepszone g1 by jednak było coś tam nowego. Warto zagrać? Changelog mi nic nie mówi, suche info. Liczy się opinia graczy. Wykonanie.

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak najbardziej warto. Będziesz miał okazję ponownie zagrać w Gothica 1 ale ze sporym dodatkowym pakietem bardzo dobrze wykonanych, klimatycznych zadań/wątków. Oprócz tego oko cieszą nowe lokacje/obozy a i znajdzie się parę nowości w przedmiotach jak nowe bronie czy kilka hełmów. Gorąco polecam

gothic1210
  • Gość
lepiej niech w to nie gra xd

0 użytkowników
Do góry