Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3414265 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3414265

Odpowiedzi 7445

xailfire

xailfire

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wygraj pojedynek z nargulem , musisz miec 100bryłek rudy idziesz do erensa i potem do scatiego obstawiasz walke wygrywasz wracasz do niego a potem jeszcze wracasz do erensa i job done :P

gothic1210
  • Gość
@xailfire wyślij mi sejwa i ten system pack wgraj najpierw

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wygraj pojedynek z nargulem , musisz miec 100bryłek rudy idziesz do erensa i potem do scatiego obstawiasz walke wygrywasz wracasz do niego a potem jeszcze wracasz do erensa i job done :P

Idę do Scatiego z Erensem i wywala mi grę ;/ . Trzeba tam odpowiednią porę czy to jakiś bug ?

xailfire

xailfire

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jest błąd trójdialogów , zainstaluj gothic system pack podany powyżej.. i rozpocznij gre od nowa mi zadziałało , mozesz tez próbowac od starego moze zadziala , a wracając do problemu , zainstalowałem gothic system pack zacząłem gre od nowa i dopiero działa , od starego nie ruszyło , dziękuje gothic1210 i haxbox za pomoc ! moge teraz cieszyc się tym cudem w pełni :D

ps: restart komputera po zainstalowaniu gothic system pack'a również może się przydac

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
który dokładnie , tam jest parę linków ;/

HaXbOx

HaXbOx

Użytkownicy
posty16
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No właśnie zapomniałem napisać że najnowsza wersja System Packa to 1.5 , ale już nie ważne..

xailfire

xailfire

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a i @gothic1210 jeżeli będziesz dodawał patcha w przyszłosci to nie kieruj się gothic system packiem , zapomniałem że rozmowa scatty erens i bezi , to też trój dialog , tak z nikąd ten bug jest bo ten dialog działał mi przed gothic system packiem , ale i tak duże propsy dla ciebie i @HaXbOx za nieoceniona pomoc , tylko napisz że jeżeli wystepuje błąd z trójdialogami to że gothic system pack może pomóc :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Gothic1210 przeciez pisal ze nie będzie robił żadnych patchy.

xailfire

xailfire

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skąd wiesz może za 2 miesiące wstanie z łózka i powie zrobię nowego patch'a do edycji rozszerzonej gothica! (wiem że to się nie stanie) ale zawsze jakby co :P liczę na to że będzie ten mod dalej rozwijany bo jest prze genialny ale dalej ma kilka małych błędów :P a zawsze zawartość można dołożyć :D . gdybym znał się na modowaniu gothic'a sam bym spróbował a jestem leniwy , i tego nie zrobię bo wole jak ktoś odwali za mnie robotę , może kiedyś  :V ,

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
chce dołączyć do bandytów  czy wykonywanie wszystkich misji to mi uniemożliwi ?

gothic1210
  • Gość
dopóki nie zostaniesz członkiem gildii (dotyczy to także kreta i kopacza) to możesz robić co chcesz

Greg87

Greg87

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hejka
Jestem przy jednym z zadań w bractwie, gdzie potrzeba mi nasion ogniociernia. Same zioła mam jednak pojęcia nie mam gdzie mogę je zamienić na nasiona. Przy stole alchemicznym nie ma żadnej opcji ucierania. Będę wdzięczny jak ktoś wyjaśniłby mi dokładnie miejsce gdzie mogę to zrobić oraz ewentualnie czy muszę mieć ze sobą jakies narzędzie, np jak łyżka która jest potrzebna w kotle lub dodatkowy składnik (jeżeli tak to gdzie te narzędzie/składnik mogę kupić/znaleźć). Dzięki :)

P.S. Sama modyfikacja jest super, doskonałe uzupełnienie podstawki, dobra robota! :ok:

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz to zrobić w tym czymś, w czym nowicjusze ugniatają bagienne ziele (jest np. koło chaty Kaloma). Potrzebujesz rozdrabniacza - jeden jest na rusztowaniu w SO.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Greg87

Greg87

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O rusztowaniu kompletnie zapomniałem a tyle razy pod nim przechodziłem.
Znalazłem rozdrabniacz, dzięki wielkie Jao :ok:

Edward03051993

Edward03051993

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej wszystkim mam problem z trójdialogami, kiedy Bezi ma rozmawiać ze Scattym i Nazgul (pojedynek z nazgulem), albo z Usmanen i Szakalem (nowa zmiana w kopalnii), wywala mnie do pulpitu i tak jest za każdym razem, próbowałem na różne sposoby. Miałem system packa, teksture freedy, próbowałem na czystej wersji tylko z modem ER. Próbowałem na różne sposoby i od nowa zaczynałem i dalej to samo czasem jak jeden dialog przeszedł to drugi wywalał. Proszę o pomoc, bo naprawdę chciałbym w to zagrać.

Jeśli ktoś miał podobne problemy i znalazł skuteczny sposób na rozwiązanie tego problemu, piszcie na mojego maila:

amfallout@gmail.com

Moja specyfikacja jakby ktoś potrzebował:

CPU: i7 875K
GPU: GTX 460
RAM: 6 GB

Z góry dziękuję

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "zaginiony strażnik gor na lin" kupiłem herbatkę na uzależnienia alkoholowego u Cronosa i nie ma żadnego dialogu u Gor na Lina

gothic1210
  • Gość
pobij go wcześniej

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pobiłem go nadal nic

gothic1210
  • Gość
aaa już wiem. on w nocy wychodzi do jaskini tam gdzie są mieszacze. idź tam w nocy i wtedy go pochlastaj a potem mu daj lekarstwo.

0 użytkowników
Do góry