O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 2956773
Odpowiedzi 7439
Rutcor
tuldor88
Mordrag
Glaca
WotanGolS
WotanGolS niechaj Ci Adanos wynagrodzi - czytajac listę tego co patch poprawia znalazłem 2/3 bugów które mnie męczyły teraz powinno być już o niebo przyjemniej (jednak 140+ zakładek to nieco za wiele gdy idzie o szukanie tego typu rzeczy, moze by jaka dobra dusza podpieła to do posta na 1 stronie?).
ZarzaPL
Cytat: ZarzaPL w 2015-02-02, 15:54To ja się wpi####lę ze swoim problemem.Zadanie szpieg Gor na Lin.Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.Czy szanowni twórcy moda coś wiedzą?Czy jak zwykle będą tłumaczyć się "coś źle robisz"?Po prostu idź do bimbrowników o północy. Gor na Lin już tam będzie.
To ja się wpi####lę ze swoim problemem.Zadanie szpieg Gor na Lin.Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.Czy szanowni twórcy moda coś wiedzą?Czy jak zwykle będą tłumaczyć się "coś źle robisz"?
Lukizzz
Dacho033
Cytat: WotanGolS w 2015-02-02, 16:09Cytat: ZarzaPL w 2015-02-02, 15:54To ja się wpi####lę ze swoim problemem.Zadanie szpieg Gor na Lin.Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.Czy szanowni twórcy moda coś wiedzą?Czy jak zwykle będą tłumaczyć się "coś źle robisz"?Po prostu idź do bimbrowników o północy. Gor na Lin już tam będzie.Nic nie działa. Cóż, dzięki za pomoc. Pomogłeś mi bardziej niż kochani twórcy moda. Cóż, będę musiał się obejść bez tego zadania. Dziwne jakie rzeczy gothic może wyczyniać u pojedynczych użytkowników.
gothic1210 Gość
Cytat: ZarzaPL w 2015-02-02, 20:04Cytat: WotanGolS w 2015-02-02, 16:09Cytat: ZarzaPL w 2015-02-02, 15:54To ja się wpi####lę ze swoim problemem.Zadanie szpieg Gor na Lin.Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.Czy szanowni twórcy moda coś wiedzą?Czy jak zwykle będą tłumaczyć się "coś źle robisz"?Po prostu idź do bimbrowników o północy. Gor na Lin już tam będzie.Nic nie działa. Cóż, dzięki za pomoc. Pomogłeś mi bardziej niż kochani twórcy moda. Cóż, będę musiał się obejść bez tego zadania. Dziwne jakie rzeczy gothic może wyczyniać u pojedynczych użytkowników.Jeśli zabiłeś wcześniej bimbrowników to Gor Na Lin się nie ruszy. Spróbuj przyzwać Jacko kodem - INSERT ORG_862_JACKO może wtedy Gor Na Lin do niego pójdzie.
xendix
kacperxxxd
Soreu
Gepsiu
sebinho
Abaddon Moderator działu
Jak wykonać to zadanie o badaniu na bagnie.Jakiś człowiek podobno prowadzi badania i my mamy dowiedziec się kto to.Jak zacząć poszukiwanie i do kogo z tym pójść?