Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2956773 7439

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2956773

Odpowiedzi 7439

Rutcor

Rutcor

Użytkownicy
Pan Cienia
posty49
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pan Cienia
Mam problem z zadaniem "Sprzedaż alkoholu" i muszę udowodnić w obozie bractwa że warto go kupować i udałem się do stołu alchemicznego i jak mam dodać cukier do alkoholu to piszę że "brak składników" co muszę mieć dokładnie przy sobie by się udało?
Próbowałem z "Czysty alkohol" 

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
WotanGolS niechaj Ci Adanos wynagrodzi - czytajac listę tego co patch poprawia znalazłem 2/3 bugów które mnie męczyły :D teraz powinno być już o niebo przyjemniej (jednak 140+ zakładek to nieco za wiele gdy idzie o szukanie tego typu rzeczy, moze by jaka dobra dusza podpieła to do posta na 1 stronie?).         

Mordrag

Mordrag

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak rozwikłać zadanie od Okyla? z tym opóźnieniem dostawy

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Mam problem z Questem sprzedaż alkoholu: Stary Obóz i Nowy Obóz się zgodzili. Ale na bagnie mam jakoś udowodnić jak: Wiem ze jakoś ulepszyć tylko jak jakie składniki?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
WotanGolS niechaj Ci Adanos wynagrodzi - czytajac listę tego co patch poprawia znalazłem 2/3 bugów które mnie męczyły :D teraz powinno być już o niebo przyjemniej (jednak 140+ zakładek to nieco za wiele gdy idzie o szukanie tego typu rzeczy, moze by jaka dobra dusza podpieła to do posta na 1 stronie?).         

: ) , Masz rację. Myślę, że outlander powinien dopiąć post z tą łatką do pierwszego posta. Z pewnością pomoże to uniknąć osobom zaczynającym przygodę z modem podobnych problemów do ciebie.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
To ja się wpi####lę ze swoim problemem.
Zadanie szpieg Gor na Lin.
Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.

Czy szanowni twórcy moda coś wiedzą?

Czy jak zwykle będą tłumaczyć się "coś źle robisz"?

Po prostu idź do bimbrowników o północy. Gor na Lin już tam będzie.

Nic nie działa. Cóż, dzięki za pomoc. Pomogłeś mi bardziej niż kochani twórcy moda. Cóż, będę musiał się obejść bez tego zadania. Dziwne jakie rzeczy gothic może wyczyniać u pojedynczych użytkowników.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prześpij sie do północy - wtedy to gor na lin zniknie i bedzie sie znajdować w jaskini jacko.
 U mnie tez to nie działało dopóki sie do północy nie przespałem.

Dacho033

Dacho033

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gadałem z Senyanem, Mazinem (wszystkie informacje wyciągnięte), kupiłem herbatkę na kaca od Cronosa. Dostałem info że Gor Na Lin wychodzi do bimbrowników po nocach, gdzie trzeba mu ową herbatkę dać. Problem w tym, że o ŻADNEJ godzinie on dupska nie ruszy.

Nic nie działa. Cóż, dzięki za pomoc. Pomogłeś mi bardziej niż kochani twórcy moda. Cóż, będę musiał się obejść bez tego zadania. Dziwne jakie rzeczy gothic może wyczyniać u pojedynczych użytkowników.

Jeśli zabiłeś wcześniej bimbrowników to Gor Na Lin się nie ruszy. Spróbuj przyzwać Jacko kodem - INSERT ORG_862_JACKO może wtedy Gor Na Lin do niego pójdzie.

gothic1210
  • Gość
Pytania z zadaniami zadawajcie tutaj: http://themodders.org/index.php?topic=23844.0
Ten temat niech służy tylko do obrażania i krytykowania mnie, ewentualnie wyrażania mniej lub bardziej pozytywnych opinii o modyfikacji. :)

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
1. Jak przekonać bractwo do zakupu alkoholu? (coś ulepszyć jeśli tak to co i jakie składniki).
2.Gdzie mogę zdobyć magiczne ziele?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

gothic1210
  • Gość
Czy ty umiesz czytać? Nie widzisz też że przeniosłem twój post tu: http://themodders.org/index.php?topic=23844.0

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

Jeśli zabiłeś wcześniej bimbrowników to Gor Na Lin się nie ruszy. Spróbuj przyzwać Jacko kodem - INSERT ORG_862_JACKO może wtedy Gor Na Lin do niego pójdzie.

Podczas dialogu z Mazinem była linijka "Przecież kazałeś mi ich zabić, nie pamiętasz?"

Więc przyzwanie Jacko kodem raczej nic by nie dało :/ (żeby nie było, sprawdziłem)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak wykonać to zadanie o badaniu na bagnie.Jakiś człowiek podobno prowadzi badania  i my mamy dowiedziec się kto to.
Jak zacząć poszukiwanie i do kogo z tym pójść?

kacperxxxd

kacperxxxd

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy gdy zrobie zadania poboczne typu znalesc neka bd mogl dolaczyc do obozu bandytow ?

Soreu

Soreu

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,

Otóż napotkałem pewien problem - chcę dołączyć do Obozu Bandytów, ALE (właśnie, zawsze jest jakieś "ale") kiedy wykonuję zadanie od Skazy, Graham nie chce mi wydać mapy. Kupiłem spodnie kopacza i nie mam żadnej gildii. Jeśli to istotne, dodam że mam pancerz z zadania "Ranny wojownik".

gothic1210
  • Gość
Załóż spodnie kopacza....

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Jak rozwiązać questa " Latający pamiętnik " ?
WIem, że gość jest w górach, ale wbijałem na textury, od kotła też i nie mogę znaleźć.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest temat odnośnie zadań... Musisz tak wejść po górach, żeby być mniej więcej na wysokości tego małego obozu myśliwych. Tam znajdziesz to czego szukasz.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Jak wykonać to zadanie o badaniu na bagnie.Jakiś człowiek podobno prowadzi badania  i my mamy dowiedziec się kto to.
Jak zacząć poszukiwanie i do kogo z tym pójść?

Pogadaj ze Stehem, znajduje się niedaleko Gor Na Rana.

0 użytkowników
Do góry