Wersja 1.4.5 zapowiada się świetnie sądząc po changelogu

Planujesz / planujecie dodać jakieś mniejsze questy? Konkretnie chodzi mi o zadania związane z przedmiotami z którymi często nie wiadomo co zrobić *(jak fajka, której za fortunę się nie sprzeda, a możnaby dorobić do tego jakieś zadanie).
Od jakiegoś czasu chodzi mi głowie kilka pomysłów które mógłbyś Outlanderze /reszto ekipy/ ocenić.
Pamiętam źe jak grałem Bandytą to trochę brakowało mi większej interakcji z Draxem, no poza tragicznym finałem. Ale w końcu to on nas ,,wciągnął'' w to życie, dlatego dla rodziału 2 czy 3 może przydałoby się jakieś zadanie z nim związane? Typu: wódka z Draxem (może pobicie strażników przy moście he he) czy Polowanie z Draxem, a może zwyczajna gadka dwóch kumpli (może na temat przywództwa Quentina? Drax chyba za nim nie przepadał).
Podałeś też że dodasz nowy pancerz myśliwych. Jak zgaduję, nie będzie to pancerz dla późnej gry, kiedy mamy już naprawdę mocne pancerze. Co myślisz o możliwości zbierania trofeów, by później ktoś mógł nam ten pancerz ulepszyć?
- Wzmocnienie skórą trolla (np. + 10 do ochrony przed bronią i strzałami)
- Wzmocnienie językami jaszczurów (ogień)
etc etc
Wtedy taki pancerz nosiłoby się dłużej i byłaby dodatkowa motywacja do polowań na niebezpieczne i rzadkie zwierzęta.