Matura 2013 95317 356

O temacie

Autor WoYo

Zaczęty 12.09.2012 roku

Wyświetleń 95317

Odpowiedzi 356

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AH TEN DZISIEJSZY NISKI POZIOM EDUKACJI!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
gratuluję wyników.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
I tak wszyscy skonczycie w kulu

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Matura 2013
#324 2013-06-28, 18:12(Ostatnia zmiana: 2013-06-28, 18:12)
Mówie wam chłopaki idźcie na KUL... pojawiam się tam na 20/30% zajęć a egzaminy zdaje bez problemów i bez nauki : p
no i nieźle mi jeszcze za to płacą.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i co jeszcze elvis ciekawego :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Matura 2013
#326 2013-06-28, 18:14(Ostatnia zmiana: 2013-06-28, 18:14)
kul nie

co tak?

zreszta nie dostane hajsow na lbn

Vuler

Vuler

Użytkownicy
posty60
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
My bad.

Jakich podręczników/zbiorów zadań używałeś do matematyki i chemii na poziom rozszerzony?

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
AH TEN DZISIEJSZY NISKI POZIOM EDUKACJI!
No, słyszałem że studia z Ciebie zrezygnowały.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
"wychowanie w rozsądnej rodzinie"

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Matura 2013
#330 2013-07-02, 16:09(Ostatnia zmiana: 2013-07-02, 16:11)
Do matmy: Kłaczkow, Kiełbasa, I ty zostaniesz Euklidesem, Rachunek Prawdopodobieństwa w Zadaniach i pare jakichs kserowanych od mojego pacjenta. Do tego zbiorek matur rozszerzonych kłaczkowa taki niebieski no i zadania.info. To nie jest zasluga zbiorow tylko mojego nauczyciela bardziej. Generalnie wystarczy ten rachunek, kłaczkow i Euklides zeby rozjebac ta mature. Zadania.info tez sa w chuj dobre. Kiełbasa to szlify ostateczne, robilem tylko najciezsze zadania.

Do chemii Dariusz Bóg Biolchemów Witowski i Pazdro. Ale nie zrobilem calych. Po prostu jestem samorodnym talentem chemicznym, co tu duzo mowic. Ludzie ktorzy caly rok cisneli zadanka z jakichs zbiorkow wielkosci słownika napisali gorzej. Ale słyszałem, że Persona jest zajebisty.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Czyli standard. Od lat się nic nie zmieniło :ok:

Vuler

Vuler

Użytkownicy
posty60
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do matmy: Kłaczkow, Kiełbasa, I ty zostaniesz Euklidesem, Rachunek Prawdopodobieństwa w Zadaniach i pare jakichs kserowanych od mojego pacjenta. Do tego zbiorek matur rozszerzonych kłaczkowa taki niebieski no i zadania.info. To nie jest zasluga zbiorow tylko mojego nauczyciela bardziej. Generalnie wystarczy ten rachunek, kłaczkow i Euklides zeby rozjebac ta mature. Zadania.info tez sa w chuj dobre. Kiełbasa to szlify ostateczne, robilem tylko najciezsze zadania.

Do chemii Dariusz Bóg Biolchemów Witowski i Pazdro. Ale nie zrobilem calych. Po prostu jestem samorodnym talentem chemicznym, co tu duzo mowic. Ludzie ktorzy caly rok cisneli zadanka z jakichs zbiorkow wielkosci słownika napisali gorzej. Ale słyszałem, że Persona jest zajebisty.
A ten rachunek prawdopodobieństwa w zadaniach to jaki autor/wydawnictwo, bo google podpowiada ze z podobnych tytułów to tylko krysicki a to raczej na studia jest.

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Maybe#msg date=[url=tel:1372774177
1372774177[/url] link=topic=18305.msg1090336#msg1090336]

Ale szczere z tym Witowskim Co do Persony to faktycznie jest zajebisty, mam repetytorium podstawy chemii, wszystko fajnie wyjaśnione, bomba.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Matura 2013
#334 2013-07-03, 16:41(Ostatnia zmiana: 2013-07-03, 16:43)
Witowskiego wszyscy dissuja a mi tam podpasily jego zbiorki. Do obliczen cienkie ale do organicznej itp. bardzo fajne. Dlatego obliczenia z pazdro.

@Vuler

http://www.adam.edu.pl/index.php?s=karta&id=1045

Polecam v chuj  :ok:

@Adanos

Moze teraz cos sie zmieni, nowa podstawa jest i podobno z matmy dodali duzo fajnych rzeczy typu wrocila cala analiza matematyczna.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Chodziło mi o zbiory zadań. To że program się zmienia, to wiadomo.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Rozumiem, dlatego beda potrzebne nowe zbiory - do analizy nie kazdy potrafi napisac ciekawe zadania. Ale raczej kłaczkow i tak ma monopol, nie slyszalem jeszcze zeby ktos w licbazie uzywal innego zbioru.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Matura 2013
#337 2013-07-05, 10:36(Ostatnia zmiana: 2013-07-05, 10:36)
Analiza matematyczna? Krystian Karczyński :D  :D  :D  :D

Ale to raczej nie dla osób na wyższym poziomie.

Vuler

Vuler

Użytkownicy
posty60
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdaje ktoś w tym roku?

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Tak.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry