Z gornego forum, ta? Wiekszosc z gornego forum posiada przynajmniej podstawowe umiejetnosci w zakresie modelowania 3d o czym swiadczą czesto primitywne, bo primitywne, nowe swiaty, voby, bronie etc. Skoro sami z siebie nie mają ochoty uczestniczenia w bitwach, które pomogły by im wyjść z 'gotikowego bagienka' nie mozna ich do czegokolwiek zmuszać. Ja próbowałem to zrobić PROSTĄ bitwą z detonatorem, gdzie miałeś praktycznie 70% wykonane. Jedyne co miałeś zrobić to tekstura, z czym że odemnie dostałeś AO i normalke, czyli podstawową bazę pod tekstury. To, że nie masz odwagi by pokazać swoje prace niekoniecznie na tle innych to już twoja sprawa. Ludzie muszą przyzwyczaić się nawet do ostrej, uzasadnionej krytyki, bo w branży taka występuje. Zazwyczaj udzielam prostego feedbacku co mi się nie podoba, a co z nim zrobisz to już twój interes. Naprawde, Sawicki, kompletnie cię nie rozumiem. Ciebie po prostu najwidoczniej boli, że ktoś potrafi zrobić coś więcej niż ty, że ktoś ma większe umiejętności. Powtarzam, obecne i poprzednie bitwy były zajebiście proste, głównie low poly, bez żadnych bake z hpoly itp. Chcesz feedbacku? Wrzucaj prace, domagaj się krytyki, załóż teczke, zarejestruj się na maxie, cokolwiek, a nie wymyślasz jakieś bitwy, które z niewiadomego powodu miały by wykluczać tych lepszych, bo ich prace prezentują zbyt wysoki poziom jak na forum.