PRINT_Learn, tekstura dialogów 2395 4

O temacie

Autor Vioanis

Zaczęty 26.08.2012 roku

Wyświetleń 2395

Odpowiedzi 4

Vioanis

Vioanis

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Vioanis

PRINT_Learn, tekstura dialogów
2012-08-26, 17:38(Ostatnia zmiana: 2012-08-27, 10:55)
Witam, potrzebuję pomocy odnoście lokacji pliku w którym jest ustalone co ma pisać przy dodaniu do skryptu, tej funkcji (o ile to można nazwać funkcją, bo wydaje mi się że nie) "PRINT_LearnSTR1". Chciałbym również wiedzieć która tekstura odpowiada za dialogi gdyż sam nie mogę jej odnaleźć.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Jest w pliku Text.d...

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Vioanis

Vioanis

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Ale z siebie debila zrobiłem  :facepalm:  Sprawdzałem różne pliki, ale żeby sprawdzić ten mi do głowy nie przyszło.

gothic1210
  • Gość
Chciałbym również wiedzieć która tekstura odpowiada za dialogi gdyż sam nie mogę jej odnaleźć.
Chodzi ci o to ciemne tło? Te tekstury nazywają się: DLG_AMBIENT, DLG_CHOICE, DLG_CONVEWRSATION, DLG_NOISE.  :wink:

Vioanis

Vioanis

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie. Do zamknięcia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry