Robienie moda (spolszczenia, nowe tekstury itp.) 1392 2

O temacie

Autor TheFallen2010

Zaczęty 17.07.2012 roku

Wyświetleń 1392

Odpowiedzi 2

TheFallen2010

TheFallen2010

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam wszystkich. Chciałbym zacząć robienie własnych modów w Gothicu, obejrzałem już kilka poradników więc mniej więcej wiem co jest potrzebne. Do najważniejszego brakuje mi jednak kilku rzeczy a mianowicie spolszczenia do g2mdk bo szlag mnie trafia kiedy ściągam plik rar wklejam go do folderu ze skryptami a napisy mam dalej po niemiecku -.- Niestety to nie wszystko. Chciałbym stworzyć własną zbroję (nie na zasadzie podmień teksturę w gomanie) tylko nową zbroję z nową teksturką w osobnym folderze (wiecie coś na wzór tych tekstur z mrocznych tajemnic) tylko że niestety nie wiem jak się do tego zabrać. mam również problem ze spacerem. błędów żadnych nie mam tylko nie wiem jak się wstawia rzeczy takie jak pochodnie drzewa dywany itp. wiem tylko tyle że potrzeba otworzyć  oCVob (abstract) ->OCMOB nacisnąć na visual a następnie na file. No to wyszukałem to co chciałem wstawić ale nie wiem jak to zrobić. Proszę was o pomoc. Z góry dziękuję za każdą przydatną informację :-)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Tutaj masz wszystko, czego potrzebujesz: http://themodders.org/index.php?/forum/36-tutoriale/

TheFallen2010

TheFallen2010

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie chciałbym tylko wiedzieć jeszcze gdzie się przenosi plik rar do spolszczenia skryptów w G2MDK bo skrypty w gmdk mam po polsku

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry