Spacer nie widzi dialogów postaci 2123 1

O temacie

Autor Nekron197

Zaczęty 4.07.2012 roku

Wyświetleń 2123

Odpowiedzi 1

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Od razu przejde do rzeczy, mam problem odnośnie dialogów mojej postaci, i postaci w ogóle.
Normalnie repreasowałem skrypty, ale gdy chciałem updatować dialogi to nie widziałem dialogów jednej mojej postaci związanej z questem, a po drugie dodałem wcześniej freepoint aby postać mogła tam sobie stać, ale nie pojawia się. Dodam jeszcze, że dialogi updatowałem aby zrobic paczkę z modem, a w paczce z modem, tak jak mówie postaci nie było i dialogów też!

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja tam na tych sprawach za bardzo się nie znam,ale co do dialogów to kilka razy miałem podobny problem.Okazało się,że źle mi aktualizowało dialogi.Do dialogów(oczywiście aktualizacji po sprawdzeniu reparse scriptem/gothic starterem)polecam program Redefix(gdzieś na forum jest temat o nim założony przez Sawika).A co do drugiego problemu...próbowałeś zamiast freepointa dać jakiś waypoint i połączyć go z innym,który już występował?Ewentualnie sprawdź w pliku Startup,czy we właściwe Func Void wrzuciłeś(ja kiedyś do GD wpisałem startup postaci,która miała swój waypoint w wieży Xardasa w Khorinis i mi się nie pojawiała postać).Więcej pomysłów/rozwiązań problemów nie mam.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry