[G1] Zoombie MOD 34807 54

O temacie

Autor RafalBudzis

Zaczęty 28.06.2012 roku

Wyświetleń 34807

Odpowiedzi 54

halvard

halvard

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mi nie działa ten mod. Wyskakuje mi taki błąd jak na zdjęciu w załączniku (możecie otwierać bo jest przeskanowany i nie ma żadnych wirusów). Możecie podać jakieś rozwiązanie problemu?

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

[BFM]Zoombie MOD
#21 2012-07-13, 23:27(Ostatnia zmiana: 2012-07-13, 23:47)
Wypakowałeś WSZYSTKIE pliki do folderu system ? Plik ini ?

w razie coś to pisz na moje gg 12558776

Zmieniałeś nazwy pliku ini lub pliku startera ??

Jastrzab

Jastrzab

Użytkownicy
posty197
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod bardzo fajny  :D   , łap  :ok:  
PS: Problem mam jak np. dostaję coraz lepszy łuk, ale nie mogę go założyć bo mi brakuje zręczności ;/

CPU: Intel Core i7 8700k
RAM: G.Skill Ripjaws 16GB 3000MHz CL15
GPU: MSI GTX 1060 6GB
Mobas: MSI Z370 Gaming Pro Carbon

ThePanko

ThePanko

Użytkownicy
posty43
Propsy2
  • Użytkownicy

ThePanko

[BFM]Zoombie MOD
#23 2012-07-16, 19:29(Ostatnia zmiana: 2012-07-16, 19:33)
Bardzo zacny mod ;) Nie ma to jak pograć w starego dobrego gothic'a i rozwalić kilku zombiaków :D . Trochę NPC się bugują ale da się żyć no i szkoda że nie ma opcji gry przez 60min albo w obozie na bagnach ;)

Fajny bardoz mod może warto pomyśleć nad Zoombi MOD do Gothic 2 Nk w mieście

Jeśli ktoś ma problem z faktem iż dostaje coraz lepszy łuk ale brak zręczności rozwiązanie jest proste ;) Trzeba wbic kolejny poziom bo za każdy poziom dostajesz chyba 10 do siły i 10 do zręczności no i regeneracja życia u NPC ;)

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś ma problem z faktem iż dostaje coraz lepszy łuk ale brak zręczności rozwiązanie jest proste ;) Trzeba wbic kolejny poziom bo za każdy poziom dostajesz chyba 10 do siły i 10 do zręczności no i regeneracja życia u NPC ;)
Regeneracje życia przy wbiciu lvl jest chyba tylko na poziomie łatwym ;d  A przynajmniej tak chciałem zrobić ale czy zrobiłem xD

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie powiem bardzo przyjemny mod, chociaz po 23 min gdy wszedzie leza zombie przycina juz mi gothic ;p  poza tym moi pomocnicy bardziej mi przeszkadzaja, nie atakuja i wogole zawieszaja sie czasem nie wiem czemu. ale..   :lol:  <-- moja reakcja

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Mam pewien problem. Otóż ustawiam opcje, żeby pomocnicy mają atakować, ale oni stoją w miejscu i w zależności od humoru NPC. Często muszę walczyć sam.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Otóż ustawiam opcje, żeby pomocnicy mają atakować, ale oni stoją w miejscu i w zależności od humoru NPC. Często muszę walczyć sam.
Rozkaz aktywuje się po 10 s jak będziesz co chwile klikał gówno będę robić ;/ Racja trochę mało dokładny opis zrobiłem

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
Czemu tak długo?

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jak klikasz "Do mnie" to przerywają walkę na 10 sekund zmieniając pozycje.

Jin

Jin

Użytkownicy
Seryjny samobójca
posty32
Propsy8
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Seryjny samobójca
Bardzo ciekawy mod.  :ok:  

Jednak nie widzę w klasach bohatera.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
budzis musisz w tym modzie poprawić respawn zombiaków na dowódcy ich tyle się spawnuje, że  nie wiem w którego mam napierniczać aż xD aha, i 2 to zrób aby ciało zabitego zombiaka znikało po powiedzmy 2 sek bo po ok 15 minut gry komputer u mnie maa same laaaagii :/

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

FapStar

FapStar

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Jak znajdę gdzieś g1 to zagram - zapowiada się ciekawie (totalny rozpierdol!)

?Sygnatura?

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

[BFM]Zoombie MOD
#33 2012-08-15, 12:03(Ostatnia zmiana: 2012-08-15, 12:04)
Bardzo fajny mod. Powinna być też wyświetlana po zakończeniu gry nazwa gracza, którą możemy ustawić w opcjach (żeby nikt nie oszukiwał) lub  wyświetlany losowy kilkunastocyfrowy kod.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ja bym prosil :)  zeby mi ktos wytlumaczyl jak odpalic moda w trybie np bohater :)  bo mam 2  opcje, Dowodca i Łowca (sam an wielu zombie) oraz jak walczyc w kopalni bo podobno tez mozna :D

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
kopalnie wybierasz w launcherze który jest do modyfikacji u góry nad przyciskiem start masz 2 mapy do wyboru.

Bohater nie wiem dlaczego ale nie działa będzie to naprawiona w łatce ale narazie powiem szczerze ze nie chce mi sie jej robić.

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
U mnie też w launcherze nie było mapy do wyboru, ale poradziłem sobie w inny sposób. Zmieniasz w Zoombie_mod.ini w [SETTINGS] z world=ZOMBIE_WORLD1.ZEN na world=ZOMBIE_WORLD2.ZEN

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
U mnie też w launcherze nie było mapy do wyboru, ale poradziłem sobie w inny sposób. Zmieniasz w Zoombie_mod.ini w [SETTINGS] z world=ZOMBIE_WORLD1.ZEN na world=ZOMBIE_WORLD2.ZEN
... jest widocznie nie zobaczyłeś bo nie jest to w widocznym miejscu

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Rafał ja takiego menu nie mam 0.0 Mam zwykle z Goticzka, a jak dam nowa gra to dopiero mam menu ze starym obozem :/

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Też tak mam. Rafał musiałeś coś źle zrobić przy tworzeniu rar'a.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry