Euro 2012 57605 270

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 8.06.2012 roku

Wyświetleń 57605

Odpowiedzi 270

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Grali na 100% od początku i w drugiej połowie ledwo mogli się ruszać.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
szczesny nie mial wyboru, musial skosic. za to polska obrona DZIURAWA (no zeby CZTERECH obroncow puscilo JENDNEGO napastnika?). szkoda tez tego nieporozumienia w polu karnym w 51 minucie. tyton zajebiscie, lewandowski i rybus tez.

ogolnie pierwsza polowa zajebiscie, pare razy sie dziwilem ze tak dobrze polakom gra z klepy idzie.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Rosja - Czechy 4:1

Jak zremisujemy z Rosją, to będzie to sukcesem :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Robacy, nic się nie stało!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rosjanie zmiotą nas z powierzchni ziemi.
Trzeba mieć nadzieję, że Grecja zremisuje lub przegra z Czechami, a my wygramy. Wtedy moze wyjdziemy jako drudzy za Rosją

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
znowu po dupie dostaną. A jeśli jakimś cudem wyjdą z grupy to dostaną od razu na dzień dobry i skończy się nasze jełro.

Nie fascynuję się piłką nożną, ale nie kojarzę, żeby Grecja była świetną drużyną. A skoro z nimi zremisowaliśmy, to od kogokolwiek lepszego dostaniemy bęcki.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=C7D0fNtIdW0

jestem zszokowany, szczególnie sceną jak ten dzieciak kopie w glowe starszego czlowieka.
zobaczymy czy w warszawie będą tak kozaczyc

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
I na pewno im ujdzie na sucho.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Euro 2012
#28 2012-06-09, 16:12(Ostatnia zmiana: 2012-06-09, 16:34)
https://www.youtube.com/watch?v=C7D0fNtIdW0

jestem zszokowany, szczególnie sceną jak ten dzieciak kopie w glowe starszego czlowieka.
zobaczymy czy w warszawie będą tak kozaczyc

Jak by to było w Warszawie, to by Ruscy nawet nie wypełzli z pociągu :D .
W piątek to nie wiem czy Policja by ich uratowała

Założę się, że paru Ruskim się za tą akcje po mordzie dostanie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Euro 2012
#29 2012-06-09, 16:29(Ostatnia zmiana: 2012-06-09, 18:44)
Ale mam pojebaną kablówkę, łatwiej było mi znaleźć konwent E3 na żywo niż meczyki. :lol:

Meczyk o 18:00 czasu polskiego?

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
bo wy w tej Hambugeryce zamiast ruszyc dupe i spalic kalorie to w te glupie gry gracie i kalorie na lepsze czasy odkladacie!!!

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
bo wy w tej Hambugeryce zamiast ruszyc dupe i spalic kalorie to w te glupie gry gracie i kalorie na lepsze czasy odkladacie!!!

Eto zabrzmiałeś jak typowy amerykański ignorant.  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
https://www.youtube.com/watch?v=NveHPqfQvzg

LOLOLOLOLOLOL :lol:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
sucho.
i kto to mowi  :lol:

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
No tego jeszcze nie było Dania pokonała wicemistrza świata 1:0.
Te wyniki meczy, które podał Adanos już nie są całkowicie dokładne.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A propo marszu ruskich w Warszawie 12 maja

:lol2:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Czy tylko ja mam wrażenie że napis tego klubu jest do góry nogami?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Euro 2012
#37 2012-06-10, 00:39(Ostatnia zmiana: 2012-06-10, 00:41)
A propo marszu ruskich w Warszawie 12 maja

:lol2:

jestem przekonany że polacy gdyby tylko mieli możliwość zrobiliby dokładnie to samo rosjanom co na tej liście... z tego wynika że fochy manifestacyjne są po prostu kurwa głupie, pretensje nieuzasadnione, nogi ich tylko mam nadzieję rozbolą od tych pochodów

dalej niech się polaczki pastwią nad sobą, niech obwiniają o wszystko innych tylko nie siebie, niech dalej się bawią w te chujnie z bóg honor ojczyzna, dalej niech się uszlachetniają czymś co teraz nie ma najmniejszego znaczenia i mam nadzieję że wyginą jak dinozaury a każdy normalny i pragmatyczny polak przestanie w końcu obrywać przez tych pseudo patriotów

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Euro 2012
#38 2012-06-10, 00:43(Ostatnia zmiana: 2012-06-10, 00:44)
Uwaga złe słownictwo :P
Spoiler
Nie róbcie takiego najazdu na Rosjan. Ja ich bardzo lubie i nie patrze na pierdoloną przeszłość, my też mamy swoje za uszami, chociażby w wojnie polsko-ruskiej 1609-1618. Dla mnie to słowiańska krew tak jak i my. Okradali nas i grabili wiele razy(prawda), ale sami nie zauważamy, że tak naprawdę to sami siebie okradamy najbardziej(przykład wszyscy politycy). Od właśnie takich kurwa postów i komentarzy na forum się wszystko zaczyna(przykład komentarze pod tymi wszystkimi filmikami odnośnie tego incydentu). Przeczytałem ich bardzo dużo i jestem kurwa przerażony, bo czuję że będzie sieka w huj w Warszawie, a nasz jak dotąd wspaniały wizerunek gospodarzy runie w jednej chwili. Wszyscy biją nienawiścią, to jak się kurwa spodziewać, że oni nie zauważą tego i też nie zaczną się odwzajemniać. Czuję, że będzie duża ustawka w centrum miasta. Nie pochwalam takiego zachowania zarówno w polskich komentarzach jak i tych ruskich co pobili naszych na filmikach, ale przecież idioci są wszędzie(ten rasizm na naszych stadionach z dupy się nie wziął), zawsze znajdą się jacyś pseudokibice na meczach. Ludzie kurwa ogarnijcie się. Nie wszyscy są tacy, niektórzy to normalni ludzie z rodzinami, którzy chcieli dopingować swój zespół na meczu, a dostaną wjeb. Kurwa Żal
Przepraszam wszystkich za brzydkie słowa, ale nie wytrzymałem.

Elo

kazzmir
  • Gość
Uwaga złe słownictwo :P
Spoiler
Nie róbcie takiego najazdu na Rosjan. Ja ich bardzo lubie i nie patrze na pierdoloną przeszłość, my też mamy swoje za uszami, chociażby w wojnie polsko-ruskiej 1609-1618. Dla mnie to słowiańska krew tak jak i my. Okradali nas i grabili wiele razy(prawda), ale sami nie zauważamy, że tak naprawdę to sami siebie okradamy najbardziej(przykład wszyscy politycy). Od właśnie takich kurwa postów i komentarzy na forum się wszystko zaczyna(przykład komentarze pod tymi wszystkimi filmikami odnośnie tego incydentu). Przeczytałem ich bardzo dużo i jestem kurwa przerażony, bo czuję że będzie sieka w huj w Warszawie, a nasz jak dotąd wspaniały wizerunek gospodarzy runie w jednej chwili. Wszyscy biją nienawiścią, to jak się kurwa spodziewać, że oni nie zauważą tego i też nie zaczną się odwzajemniać. Czuję, że będzie duża ustawka w centrum miasta. Nie pochwalam takiego zachowania zarówno w polskich komentarzach jak i tych ruskich co pobili naszych na filmikach, ale przecież idioci są wszędzie(ten rasizm na naszych stadionach z dupy się nie wziął), zawsze znajdą się jacyś pseudokibice na meczach. Ludzie kurwa ogarnijcie się. Nie wszyscy są tacy, niektórzy to normalni ludzie z rodzinami, którzy chcieli dopingować swój zespół na meczu, a dostaną wjeb. Kurwa Żal
Przepraszam wszystkich za brzydkie słowa, ale nie wytrzymałem.

?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry