Jeden z pierścieni Zestawu jest w krypcie Inubisa a drugi tam gdzie w Mrocznych Tajemnicach była Pieczęć Wody.
Mam jeden pierścień i jeden amulet ale nie moge znaleźć tego pierścienia w górniczej. Może niektórym coś to mówi ale ja nie grałem w mroczne tajemnice i nie wiem gdzie jest pieczęć wody. Weź w google grafiku znajdź mape górniczej i zaznacz gdzie ten pierścień.
Ten amulet ma Ardoc jak co
Post połączony: 2014-04-22, 17:02
siemka mam problem dokładnie z misją "pustelnik" dla wampirów z jankendaru ogólnie robie to co mi każą mieszam mieszanke z grogiem i podaje pustelnikowi następnie go biję kiedy wstaje mówię mu że jest wampirem i każę mu iść za mną do przywódcy wampirów a on dalej siada na swoją ławkę i nic do tego nie dostaje żadnego wpisu w dzienniku nie mam pomysłu co zrobić próbowałem go doprowadzić po przez zaatakowanie go i ucieczkę ale to nic nie dało :(
Ja jak do niego przylazłem to leżał martwy
Post połączony: 2014-04-22, 17:18
Ludzie pomóżcie mi. Otóż na stole przy Ardocu znnalazłem kilka ciekawych ksiażek opowiadające historie. 2 opowiadają o mieczach: Czasu, Ognia, i wody. Kolejna o artefaktach 3 przy ktorych jak sie je mialo wszystkie to stawalo sie niewrazliwym na promienie sloneczne w byle jakim pancerzu, a jeszcze jedna o niepotrzebnym piciu krwii, jakis eliksir. Moje pytanie jest proste, niech ktos napisze gdzieto wsyzstko sie znajduje. I czy jest to prawdą. Z góry thx.
Możliwe że to już ktoś pisał ale tak: Miecz czasu musisz wejść do komnat inubisa obok farmy onara (przy okazji znajdziesz tam jeden z pierścieni), a potem do górniczej doliny w wieży jak się idzie do kamiennego smoka to w pomieszczeniu z demonem kolejna połowa tej kartki ; Miecz ognia znajduje się w Jarkendarze jak się idzie drogą od magów wody do kryjówki wampirów przy pierwszym zakręcie drogi idź ciągle w prawo wzdłóż przepaści i skocz na półkę skalną pod tobą. ; Miecza LODU (nie wody) jeszcze nie znalazłem ; Amulet wampira z zestawu jest w posiadaniu Ardoca. ; Substytut krwi wymaga tego co napisali na kartce ale zamiast ognia potrzebny ci ognisty miecz (Ale jak zrobisz ten eliksir to nie stracisz miecza)