Zbroja gwardii królewskiej 2952 8

O temacie

Autor greex

Zaczęty 9.05.2012 roku

Wyświetleń 2952

Odpowiedzi 8

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy

greex

Zbroja gwardii królewskiej
2012-05-09, 16:02(Ostatnia zmiana: 2012-05-09, 20:20)
Cześć, mógłby ktoś wrzucić mi .asc oraz .3ds i jeżeli są jakieś inne to także, zbroi gwardii królewskiej z Gothic I? Bo wrzucałem wszystkie zbroję z GI do GII i tylko ta nie hula tak jak powinna.

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Dzięki, leci props, ale ciągle to samo ;/ W grze zbroja po prostu nie ma tekstur, jest jej kształt na ciele, jest kształt jak leży na ziemii, ale nie ma ona tekstur...Reszta zbroji z GI ładnie śmiga, tylko z tą jest problem - o co może chodzić?

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może w zły folder wrzuciłeś ? bo jeszcze jest potrzebny zapis .tga

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Nie wziąłeś tekstury w formacie *.TGA, która jest niezbędna.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
o.0 Thx :D  Idiota ze mnie, myślałem, że to niepotrzebne. Znalazłem VDFSem plik .TEX tej zbroji i wszystko już działa jak należy ;)

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tekstury są ZAWSZE potrzebne.

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Tak podejrzewałem, ale kilka innych zbroi z G1 (szkodnika, guru) chodziły od razu dobrze po wgraniu .asc oraz .3ds, więc myślałem, że tekstury może są już w tych plikach zawarte czy coś :P

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko tekstury, które były wraz z gildiami są w G2NK. Czyli, szkodnik, cień, strażnik, najemnik, świątynny itp.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry