[G2NK] Konflikt 61745 102

O temacie

Autor arto

Zaczęty 23.03.2012 roku

Wyświetleń 61745

Odpowiedzi 102

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Nie jestem strażnikiem, nie mam zadnych zadań, opcji dialogowych z żadnym z NPC-ów z dolnej cześci rozmawiałem z wszystkimi tj Greg na wieży, nick przy bramie dwóch pilarzy przy palisadzie, Renwik, Ryszark i Marcus, zaden poza opcjami handlu/nauki przypisanymi do danej postaci nie ma innych opcji dialogowych.

To zagraj od nowa, a jak będzie tak samo to będzie znaczyć że masz jakiegoś buga.

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Ciekawe skąd taki bug u mnie...?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Ciekawe skąd taki bug u mnie...?

Nie wiem skąd masz takiego buga? Pobierz tego moda jeszcze raz.

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Dobra nie warzne szkoda czasu.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
:facepalm:  Skoro zakładasz temat to powinieneś zaopatrzyć go w informacje na temat moda, a nie obrzucać inwektywami tych, którzy zwracają ci uwagę.
Kupiłeś sobie słownik, że takie słowa znasz? :lol:  (taki suchar, że aż tost...)

Ja tylko wnioskuję. Zazwyczaj mody z takimi obozikami są słabe również fabularnie. Level design jest na bardzo słabym poziomie. Spójrz tylko na okolice 1:20 , ściana ze spalonych fragmentów chatki? Kijoza. Ale sądząc po twoim bulwersie jest to być może twoja modyfikacja.
Nie. Uwierz mi, że nie jest jego.

Ten milo3481 ma fajne filmy. Ale tak Fahren, tu plus dla RBT.
Milo filmy ma kijowe. Nie widziałeś innych ;p  Chociażby TOMEX994 (coś takiego). milo zaczął moda robić bo dowiedział się, że ja to robię xD Znam typa od 4 lat chyba, bo sam robiłem z nim w machinimie a moda wydał i miał ponoć robić jakieś łatki do niego. Jak widać to były tylko zapewnienia bez sensownej podstawy..

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli dobrze kojarzę, to autorem moda jest milo3481.
MILO?!? Ten od Assasin#msg1028016s Creed? Nie wierzę, że robił tak dobre filmy, a kiepski mod mu wyszedł, jak mówicie.

Ale cóż - zaraz se ściągnę i zobacze co to warta.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Tak te od Assassins creed

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
on ma nick milo[jakieś 4 cyfry] z tego co pamiętam.. wiem, że na pewno 2 i 4 tam jest.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3039
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Gothic Konflikt Mod( to nie mój mod)
#28 2012-04-01, 17:50(Ostatnia zmiana: 2012-04-01, 17:50)
milo1234 bodajrze xD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
milo3481, ale co to ma do rzeczy?

Arto - Po co wstawiać nie swojego moda z beznadziejnie napisaną recenzją? Jeżeli masz napisać coś porządnego to się przygotuj, zrób screeny może kawałek gameplaya, a nie, ty tak hop siup i się obrażasz że nam się nie podoba. Tym bardziej że z tego co słyszę pokazujesz same słabe modyfikacje.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eee, co wy gadacie. Mod nawet fajny. Przynajmniej lepszy niż "Wymarsz".

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
modzik przyjemny. troszke za duzo biegania jak na moj gust. (odbij. wroc. wyusz. odbij wroc i znowu) ale modzik mily. przystep[ny i z fajnym akcentem pod koniec. Tworca moda chyba polubil Lee :)

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak przy okazji... czy jak zainstalowaliście moda, to spróbowaliście potem wejść w zwykłego Gothica? Jak nie, to paczajcie, co się stało :D

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Tak przy okazji... czy jak zainstalowaliście moda, to spróbowaliście potem wejść w zwykłego Gothica? Jak nie, to paczajcie, co się stało :D

Co się stało?

szymonFajny :P

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
mi nie działa  :(

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
mi nie działa  :(
A może konkretniej?

Spoiler

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
pisze że nie ma jakiegoś pliku nie wiem prosze pomóżcie mi bo mod mi się bardzo podoba :(

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
hmm... Nie wiem. Dasz screena?

Spoiler

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
jak dać :D  ?nie wiem jak coś mogę przepisać błąd :lol:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
klikasz klawisz "print screen" na klawiaturze. Potem otwierasz painta. Użyj kombinacji CTRL + V (bez +). Zapisz. Wrzuć na hosting i daj link

Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry