Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013843 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013843

Odpowiedzi 2478

Gogetto333

Gogetto333

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jak zazwyczaj kolejny problem :o przeszukalem cale terytorium orków a Carlosa/jego trupa nigdzie nie ma. W jakim miejscu on może być?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
To masz to co ja mam z Jarvisem po powrocie do niego. Brak opcji dialogowej.
Najpowazniejszy bug w modzie, który potrafi zniszczyc rozgrywke uniemozliwiajac ukonczenie gry.

Jak ktos wie jak to naprawic :D Piszcie ^^
Rozmawiałeś z Lee o ornamentach i zgodziłeś się mu pomóc?

I jak zazwyczaj kolejny problem :o przeszukalem cale terytorium orków a Carlosa/jego trupa nigdzie nie ma. W jakim miejscu on może być?
Koło wieży, tam gdzie w G2 był przywódca stada zębaczy.
WP: OW_ORC_LOOKOUT_2_02

Mam problem z zadaniem triumwiwat(?) i najemnicy. Rozmawialem z torlofem,wikiem i laresem, wypelnilem zadanie ornamenty a lee nic nie chce zrobic.
Pomóglbt ktoś  :wstyd:?
Mogłeś natrafić na błąd gry. Było o tym mówione. Niestety, raczej nic z tym teraz nie zrobisz.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja mam zgoła inny problem, Mam Questa Nekromanta, odnalazłem jego siedzibe ( ten mag mi powiedział że on tam ma wolumin i trzeba go odnaleźć z nim pogadac.. cos takiego) no pojawiły mi się trupki, fajnie, znalazłem siedzibe.. bezproblemowo. W siedzibie ide ide, przechodze przez labirynt, dochodze do pomieszczenia z 4 trupkami, ktore maja stare demoniczne ostrza.. zarzynam je.. i krata się nie otwiera.. o co się rozchodzi?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Wczytywać do skutku.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wczytywanie do skutku... fajna mi opcja.. ;] u was mniej wiecej ile razy, nim dojdzie do skutku ?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Z 5 razy powtarzałem to zabijanie tych 4 szkieletów ;) 

Suomix

Suomix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Ok faktycznie z tym Jarvisem to chodziło o to aby pogadac jeszcze z Lee. Ale taka mała sugestia ode mnie jak zrobicie patcha, to wsadzcie zmianke w dzienniku w rodzaju "Powinienem jeszcze pogadac z Lee" bo z ogólnego punktu widzenia, nic nie sugeruje zeby do niego jeszcze isc : ))

Ponadto mam kolejny problem z misja. Gdy znajduje 3 ornament i wybiegam z jaskini, stoi przed nia Hrabia (za nim dalej jest Wegorz). Nic nie mówia. Zero reakcii. Zadnej opcji dialogowej. Czy ich pobije czy nie, nic sie nie dzieje. To byłoby nic, ale jak ide oddac ornament to tez nie mam opcji dialogowej. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobic?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Przeczytaj mape... Następnym razem sprawdzaj poprzednie strony.

Suomix

Suomix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,mógłby mi ktoś powiedzieć,jak nazywa się ta roślina z zadania odzyskać głos?Gdzie można ją znaleźć?Byłem w kanionie,ale żadnej rośliny z łajna trolla nie było :( Znalazłem jedynie zbroje i gruchotacz. :D

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
W kanionie? :F Roślinka jest zaraz przy przejściu na ziemię orków. Musisz zejść od Pacho i iśc przez tą jaskinię. Tam będzie troll i roślinka.

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak,widziałem trolla ale roślinki nie.Sprawdze raz jeszcze :)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Troll pojawia się po rozmowie o tej roślinie. Jest tam gdzie były wilki i pomieszczenie w jaskini. Dodatkowo to młody troll, który jest słaby, a zabicie go nie sprawi ci problemu.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem,dzięki,jednak chyba miałem tą roślinę,po prostu o niej nie wiedziałem :DAle takie jeszcze mam pytanie,do kogo zwrócić się o tą miksturę dla Pacho?A i jeszcze jedno,mógłbyś zerknąć na ostatni post w dziale pomoc techniczna? Dziękuje,pozdrawiam :)

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiem,dzięki,jednak chyba miałem tą roślinę,po prostu o niej nie wiedziałem :DAle takie jeszcze mam pytanie,do kogo zwrócić się o tą miksturę dla Pacho?A i jeszcze jedno,mógłbyś zerknąć na ostatni post w dziale pomoc techniczna? Dziękuje,pozdrawiam :)

W obozie rebeliantów pogadaj tym gościem sprzedającym ziele, on albo ten drugi będzie wiedział jak przyrządzić. (albo pogadaj ze wszystkimi w or, nie pamiętam dokładnie :D)

Ponadto mam kolejny problem z misja. Gdy znajduje 3 ornament i wybiegam z jaskini, stoi przed nia Hrabia (za nim dalej jest Wegorz). Nic nie mówia. Zero reakcii. Zadnej opcji dialogowej. Czy ich pobije czy nie, nic sie nie dzieje. To byłoby nic, ale jak ide oddac ornament to tez nie mam opcji dialogowej. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobic?

Musisz zrobić tak, przed wejściem do jaskini po ornament podejśc do węgorza, pogadać z nim, potem iść do jaskini(weź ornament), pogadać z hrabią, po czym pobić węgorza i ponownie pogadać z hrabią(tylko go nie zabijaj), Quest powinien ruszyć dalej.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
To znowu ja :) mam problem z misja jaszczuroludzie, Gadam z jaszczurem, on tam cos bredzi o smoku, ze trzeba zabic orkowych przywodcow, po skonczonym dialogu, mimo iz dolacza do oddzialu, nie rusza się zmiejsca, nie pomaga wybicie ichw  pojedynke, co robic?

Do tego mam problem w NO, tj dokładniej chodzi mi o to że wykonałem dla corda misje z konwojami, informuje o tym lee, szukam więc tego wejścia przez gory do kopalni, Widzę strażnice, jednak nie mam jak się tam dostać.. czytałem gdzieś że trzeba zabić jakiegoś magnata tam, jeśli dostaje się tam na kodzie, nie ma tam zadnego magnata. Ktoś może mi pomóc?

EDIT :Rozwiązałem ten problem, po prostu zamiast pomagac torlofowi wybrałem spotkanie z wilkiem :)

Ruszyłem dalej, jestem juz w 6 rozdziale, mam zdobyc trucizne, jednak nie moge dostać się do nekromanty, wyspuje mnie z gry przy ładowaniu zenu, tam gdzie była akcja z lawą, :) można prosić kod na te trucizne? ( przywołanie nekromanty nie pomaga, przynajmniej póki co )

Ps. najnowsza wersja moda? Tam w grze po lewej na dole powinno pisać tak? Ja mam V1.0
Więc chyba stąd biorze się tyle błędów u mnie? bo widziałem gdzieś 1.06 ( lista poprawek ) ale moda pobierałem z tematu, do którego link jest na gothic.phx.pl

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm..
Ja też mam w menu startowym 1.0 i mam maaasę błędów.Ale też pobierałem z tematu,możliwe,że popełniliśmy jakiś błąd.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale jajca, nie moge zrobić Questa Diego.. otóż.. biedak mi umiera, daje balamowi trucizne, (przyzwana na kodzie) oraz szynkę, on tam idzie, po czym wraca i mówi ze się spóźniliśmy, na uwolnienie diega miałem jakiś limit?

Przed urtem nie odkrywam kart że podejrzewam go o zdrade.. przynajmniej nie jeszcze.. Co jest?

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CZeść,mam pytanie,czy jak jestem już w głębi,będę m ógł jeszcze zrobić questy z łowcami trolli ?

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
@up
Oczywiście.

Zna ktoś kod na recepturę ze zwłok Skrzeka (tę dla Aidana w misji o długach)? Za cholerę nie chce się zespawnować :/

Ok znalazłem milion stron wcześniej :)
Recept_ItMw_1H_Sword_Long_02

0 użytkowników
Do góry