Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 929482 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 929482

Odpowiedzi 2478

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie "Perlisty podmuch". Paul - gdzie ten bęcwał ?  

Czasami te zadania są na prawdę śmieszne, bez pomocy nie do przejścia. 

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Dirklan
Zadanie "Perlisty podmuch". Paul - gdzie ten bęcwał ?  

Czasami te zadania są na prawdę śmieszne, bez pomocy nie do przejścia. 
Ja go spotkalem w 2miejscach , kolo NO oraz kolo OnB .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Cytat: Kamcio12
kurde teraz nie rozumiem Hrabia to misja głowna bez tego fabuła nie ruszy no nie a mi chodzi co mam zrobic jak pozabijałem demony kruka po tym jak mnie teleportował a Hrabia nie raczy ruszyć dupska i pogadać. Źle się dragogothic zrozumieliśmy  
To pomoże ktoś BTW. turbocheat lepiej wyglądał avatar z SAO :)

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Co daje szybka nauka u Miltena ? Pytam się bo nie chcę zmarnować PN.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
kurwa mowie, ze Harabia to misja poboczna robcie dalej inne zadania i w koncu fabuła Wam ruszy, wiem to z własnego doswiadczenia!

chcecie moge Wam dac link do ostatniej misji i w zadaniach bedzie dalej Hrabia..
kurde teraz nie rozumiem Hrabia to misja głowna bez tego fabuła nie ruszy no nie a mi chodzi co mam zrobic jak pozabijałem demony kruka po tym jak mnie teleportował a Hrabia nie raczy ruszyć dupska i pogadać. Źle się dragogothic zrozumieliśmy
chłopcze ja ta gre przeszłem 2 dni temu i wiem, ze nie trzeba robic zadanie Hrabia, jest to bug i tak zostanie robcie inne zadania a potem piszcie bzdury.

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Teraz to nie rozumiem gdyż nie moge żadnej misji zrobić Cord nic o 3 konwoju nie mówi tak samo Lee nie ma mi nic do powiedzienia co mam robić skoro nie mogę zabić Kruka wraz z Hrabią gdzie powinienem się udać ?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
@Góra
Nauka ta daje o 1pkt nauki na każdym levelu więcej. (na 1 poziomie tej umiejętności)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
3 konwuj to musisz kartke dowodcy konwoju przeczytac ludzie to załosne czytajcie dzieniki zadan potem jak zrobisz ten konwuj idziesz do SO i bierzesz Ashgana i Kirgo do kownoju oraz Magnata jest tam, gdzie był Diego i idziecie, potem najemnicy zaatakuja i dołaczał do SO, wiec zrob te jebane konwoje.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Na to trzeba wydać pierwsze 10 PN. Ech ...

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
U mnie w dzieniku coś takiego piszę Konwoj z ludźmy zabezpieczony nic tam o żadnej kartce nie pisze i jeżeli tą kartke miał skazaniec jeden to chujnia bo on spierdolił jak dobijałem strażnik ale również strażników nie przeszukałem jak masz to zapodał byś mi save zaraz po ten misji ?

KApral106

KApral106

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś odnośnie misji z informatorem przy placu wymiany? Pojawia się nagle Bury Zenek i wybija wszystkich, nie zniknął to myślę idę zagadać,  nie było żadnych dialogów, to idę do Ratforda i tam również żadnego dialogu odnośnie zadania.
Co robić, bo zapis mam właśnie przy Ratfordzie, a poprzedni zapis,  jak wracam od Łowców Trolli (nie chce mi sie jeszce raz tego robić od nowa)
Pozdrawiam! :)

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Mówisz robić tą misję aż do skutku. Szkoda, że nie masz save... Bezimienny powinien z tobą gadać po całej akcji. Ja miałem pecha i cały czas nie mogłem poprawnie zrobić zadania. Na drugi dzień, idę tam i za pierwszym razem się udało, dziwne..:)

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też miałem tutaj buga. Jeden strażnik był martwy, a pozostali jakby zniknęli i też z nikim nie mogłem porozmawiać, ani z Bezimiennym, ani z Ratfordem. Wczytałem i jakoś zaskoczyło. Była walka z tymi strażnikami, bo Bezimienny zabił tylko kilku, a później był krótki dialog z Bezimiennym. Później już było wszystko w porządku.
Wczytaj koło Ratforda i jeszcze raz biegnij na Plac Wymian. Zapisz niedaleko Informatora i próbuj do skutku.
Swoją drogą Bezimienny taki silny nie jest, bo strażnicy zdołali go powalić  :)

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
ja mam z kolei problem z zadaniem ornamenty właśnie dowiedziałem się o ornamentach od jarvisa dostałem mapkę na której zaznaczony jest ten ornament lecz nie mogę go i tak znaleźć gdzie on dokładnie jest?

KApral106

KApral106

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A można prosić o kod na tego informatora? bo niopatrznie zapisałem przy Ratfordzie, ale po Bezimiennym :) (nie zrobiłem backupa sava xD)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
U mnie w dzieniku coś takiego piszę Konwoj z ludźmy zabezpieczony nic tam o żadnej kartce nie pisze i jeżeli tą kartke miał skazaniec jeden to chujnia bo on spierdolił jak dobijałem strażnik ale również strażników nie przeszukałem jak masz to zapodał byś mi save zaraz po ten misji ?
dowodca konwoju ma list, ja save nie mam, ew popytaj innych o kod na niego

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam, mam taki problem.

Gdzie jest ta piwniczka magnatów, gdy zamkną bramy w starym obozie i zaczną mnie atakować?
Byłem co prawda w coś na kształt piwniczki magnatów, ale tam tylko się otwierają drzwi wejściowe, a następne ani drgną, przez co jestem w ślepym zaułku. (w dzienniku nic nie jest napisane)

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 ZarzaPL, idz do lochów pod zamkiem, znajduje się tam "studnia", zaraz na początku. Właź wszędzie a trafisz. Tepniesz się na plaże. 

Ja mam problem w kopalni NO, gdy zrobie zadanie od Torlofa to szef kopalni chce mnie zabić mimo iż jakiś gościu się za nas poświęca. Jak go pobije to wszyscy mnie atakują. Co powinienem zrobić lub co robie źle ?

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
gdzie jest ukryty jarvis za 2 razem bo jak mi zniknął z pierwszego miejsca to go spawniłem kodem a teraz gdy odnosze mu ornament to on mówi że coś się dzieje przed jaskinią która to dokładnie jaskina

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Jest to jaskinia piwosza w lesie. 
Mam pytanie co do zadania z ornamentami. Lee kazał mi iść do Saturasa, nie ma go jednak w tej twierdzy. Wcześniej był gdy byłem tam 1 raz, teraz obszedłem twierdzę kilka razy i po prostu go tam nie ma. :|

0 użytkowników
Do góry