Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013825 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013825

Odpowiedzi 2478

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#660 2012-10-07, 17:10(Ostatnia zmiana: 2012-10-07, 17:17)
1. Musisz pogadać z Cavalornem, później z Radfordem innej rady nie ma, nie mam pojęcia dotyczącego crasha.

2. Nie dostaniesz się do SO przed otrzymaniem zadania 'inwigilacja SO' , wtedy musisz mieć mocny spirytus i dajesz go strażnikowi przed bramą.

3. MIS_JACK_BLACKPEARL

Ripper

Ripper

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
2. Nie dostaniesz się do SO przed otrzymaniem zadania #msg1055938inwigilacja SO#msg1055938 , wtedy musisz mieć mocny spirytus i dajesz go strażnikowi przed bramą.

Dostać się dostanę, nie mniej jednak, dzięki za pomoc.;) Czekam na wersję finalną, pozdrawiam.

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie są ludzie do zadania "Świeża Krew"

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak zrobić tą miksture dla Pacho?

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
O ile dobrze pamiętam :

1. Zbierasz aloes na dole od wejścia do nich.
2. Zanosisz go do Skorpiona.
3. Wracasz do OR i gadasz z którymś z balów sprzedających ziele
4. Wracasz z miksturą do nich

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie mogę za nic znaleść tego brata cavalorna szukam i szukam i nic.Może ktoś dokładnie wytłumaczyć gdzie on przebywa?

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jak idziesz do górskiej fortecy to przed wąską ścieżką masz zejście w dół tam on jest

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Prosiłbym o podanie kodu na Angusa oraz Hanka ponieważ nie mogę ich znaleść a potrzebuję ich żeby dać im gulasz.Nie mogę ruszyć zbytnio z fabułą ;d  Dzięki Bartis za powiedzenie gdzie jest Gestahn

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Prosiłbym o podanie kodu na Angusa oraz Hanka ponieważ nie mogę ich znaleść a potrzebuję ich żeby dać im gulasz.Nie mogę ruszyć zbytnio z fabułą ;d  Dzięki Bartis za powiedzenie gdzie jest Gestahn

Pir_2600_Angus

Pir_2601_Hank

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Witam! Mam takie dwa pytania :

1.Mógłby ktoś napisać gdzie można spotkać Paula? (chodzi mi o miejsca w których jest spotykany)

2.Czy miecz runiczny może potem być jednoręczny czy zawsze dwuręczny.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.uuuu lista nie będzie mała podróżuje po koloni, ale wiem że o któreś godzinie paul na dzień dobry przez OR przechodzi
2.będzie wybór czy 2h albo 1h

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
a mógłbyś podesłać tą listę? i czy centralnie przez OR przechodzi?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wiem ze kolo 14 lub 17 znajduje sie wraz z chlopakami na sciezce do obozu na bagnie, tam gdzie juz schodzi sie w dol :)

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
i od 6 iles tez do 6 30 iles

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Zmiana warty". Czekałem całą noc, cały dzień i teraz jest godzina ok. 21:30. Zupełnie nic się przez ten czas nie działo, tylko na samym początku warty zaatakowały mnie 3 ścierwojady.
Czy to tak ma być, że mam tam stać miesiącami?... Przez przypadek natknąłem się na informację, że:
Spoiler
pod obóz podchodzi strażnik, ork i troll, którego zabić pomaga Bezimienny
Ale jak pisałem, u mnie takie coś nie miało miejsca. Myślałem, że mnie szlag trafi czekając tyle czasu.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Mam problem z zadaniem "Zmiana warty". Czekałem całą noc, cały dzień i teraz jest godzina ok. 21:30. Zupełnie nic się przez ten czas nie działo, tylko na samym początku warty zaatakowały mnie 3 ścierwojady.
Czy to tak ma być, że mam tam stać miesiącami?... Przez przypadek natknąłem się na informację, że:
Spoiler
pod obóz podchodzi strażnik, ork i troll, którego zabić pomaga Bezimienny
Ale jak pisałem, u mnie takie coś nie miało miejsca. Myślałem, że mnie szlag trafi czekając tyle czasu.

Musisz wczytać u mnie też tak czasami się zdarza, nie wiem dlaczego tak jest ale jak wczytasz wszystko powinno być ok

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
co do tego błędu to kwestia np. przeskoczenia dnia np. z 13 na 14 i wtedy warta nie działała, przynajmniej tak u mnie było więc najlepiej przyjdź po północy to powinno być dobrze, ale najpierw zrób to co dracon mówi

Michals

Michals

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Wiem, że pewno kogoś to zdenerwuje, ale czy mógłby ktoś podać zdjęcia z rekrutami dla Cavalorna? Przeszedłem całą kolonie, jeśli dobrze chodziłem to wszystkie miejsca, w których powinni być, a ich nie ma. Na razie zwerbowałem tylko Carlsona, Pacho i Skorpiona. Z góry dziękuje za pomoc.

0 użytkowników
Do góry