Modding Gothica > Czas Zapłaty

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce

<< < (496/496)

Yetem12:
Komenda ma wyglądać tak:
--- Kod: ---insert pir_2602_rodney
--- Koniec kodu ---

Delph(Delphoxed):
Widzę, że mamy świeżaka w odpalaniu cheatów do Gothica także wytłumaczę: Słowo insert piszesz za każdym razem jak chcesz coś przywołać, czy to postać czy jakiś przedmiot. W tym przypadku w konsoli kodów wpisujesz

--- Kod: ---insert pir_2602_rodney
--- Koniec kodu ---
jeżeli taki kod w grze istnieje to powinno przywołać postać.

Ewentualnie też można poćwiczyć przywoływanie na postaci którą masz na widoku, w tym celu albo wpisujesz w konsoli kodów edit focus nakierowując na wybraną postać czy przedmiot i powinno pojawić się okno z "właściwościami" postaci/przedmiotu. Na górze samej widnieje kod postaci/przedmiotu na który nakierowałeś i wystarczy go tylko przepisać poprzedzając to słowem insert. Alternatywnym sposobem na zdobycie kodu jest wciśnięcie klawisza T podczas podświetlania postaci, wtedy po lewej stronie też powinien pojawić się jej kod.

baletudo:
Dzięki panowie ruszyło z tym insertem nawet Rodney miał dialog odnośnie tego q! Pozdrawiam!

Huta99:
Siema, Panowie mam problem. Jestem przy misji rytuał, Xardas i Laren są już w kręgu, ale nie mam żadnych linii dialogowych u magów wody, Lee czy kogokolwiek z najmników. Ma ktoś pomysł co mogło pójść nie tak? xD Jak nic nie da się z tym zrobić, to prosiłbym o jakiegoś save'a jak Myxir ruszył dupę na bagna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej