Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 880266 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 880266

Odpowiedzi 2478

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Spoko dzięki, jutro sprawdzę, a jak nie to będę próbował i może bezi w końcu wszystkich zabije.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Podałby ktoś lokacje tych 6 map dla nefariusa?, mam już 4 ;d 2 z obozu rebeliantów jedną od niego i jedną nie wiem gdzie znalazłem.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć klucz Coppera?

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
możesz poczekać dwa dni aż przekroczysz termin zapłaty, wtedy Copper zagada i będzie chciał Cię pobić, to twoja szansa żeby bezkarnie go pobić i zabrać mu klucz, nikt na Cb się nie rzuca

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dzięki. A gdzie znajdę Diego? Bo w dialogu z Balamem nie widziałem jego kwestii, z dziennika wiem tylko, że jest poza obozem, a nie chce mi się go szukać. I gdzie jest chata Rączki? Bo w jego dawnej chacie jest Hartford i tam nie było tego po co wysłał mnie Rączka.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Solucję czytaj, diego jest na tym wzgórzu gdzie byli lewy i prawy.Musisz potem wrócić do balama i pójść do miltena po zwój zanieść go diego i wrócić znowu do balama to quest będzie zaliczony.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
I gdzie jest chata Rączki? Bo w jego dawnej chacie jest Hartford i tam nie było tego po co wysłał mnie Rączka.
Sprawdź w skrzyni.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Akashel

Akashel

Użytkownicy
posty49
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego atakuje mnie Jurgen w Wolnej Kopalni? Gadam z Torlofem, informuje go, że przekonałem Butcha, Homera i Ciphera, żeby pracowali. Przybiega Jurgen gadka szmatka i za chwile chce mnie klepać, wtrąca się Sher, poświęca się za mnie jednak jak tylko Jurgen z nim kończy rzuca się na mnie. O co chodzi?

Saymon

Saymon

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następujący problem, w 1 rozdziale chce wykonać misję dla Snaffa lecz nie mogę bo nie wiem gdzie on się znajduję, gdzie on jest ?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Cytat: Saymon
Mam następujący problem, w 1 rozdziale chce wykonać misję dla Snaffa lecz nie mogę bo nie wiem gdzie on się znajduję, gdzie on jest ?
W OR, nie wiem jak ci to opisać, jest przy jednym z wyjść z obozu

Mam problem z zadaniem "Dostarczyć Broń" , nie przekonałem Cavalorna - powiedział, że mam przekazać Foxowi, że na nic jego trudy. Jednak ani Fox ani Cavalorn nie mają już dialogu i zadanie stoi..

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Musisz wczytać poprzedni save, snaf jest tam jak się idzie do bagiennego smoka w g2nk przy wieży magów prosto.
Najlepiej przed każdym zadaniem saveować bo trzeba często dobre dialogi wybierać.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
To do mnie było tak? Kurde, staram się zapisywać zawsze, ale to zadanie wyglądało banalnie proste i nie do zbugowania ;/
Dużo nie stracę, ale znowu całe bagno muszę oczyścić :|

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Mam pytanie mianowicie jak nakarmić Jożina z Bazina czyt. Bestia z Bagien sercem Baala bo wiadomo ball umiera na same górze Lester mu wycina serce i jest to w magi jak się tego użyje to jest to światło myślałem że trzeba wycelować tym ale jak mamy to włączone to nie można a demon nawet jak mam to nad głową jest nieśmiertelny

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem a mianowicie w zadaniu z Ornamentami , gdy udałem się do klasztoru zmiennokształtnych po ostatni kawałek ornamentu Węgorz mnie zagaduje i każe iść mi do Hrabiego który na mnie czeka . No i w tym sek ze Hrabia nic nie mówi , nawet gdy go zaczepie .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
up przeczytałeś mapę?, pobiłeś wcześniej hrabiego?.
Poda ktoś lokalizację kawałków mapy dla nefariusa? mam  4

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie jest to tajne przejście ze SO? Bo nie wiem gdzie mam uciekać. Widzę, że im dalej w las tym więcej trzeba się domyślać i mniej jest jakichkolwiek informacji.... :facepalm:

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Musisz zejść do piwnic magnatów i wskoczyć do takiej studzienki która przeniesie cie do wieży mgieł, to jest jeszcze w poradniku..

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ściągam poradnika, bo jest na jakimś głupim torrencie. Niby się pobrało, ale na dysku nie ma zapisane... A poza tym lepiej by było gdyby zostało to dokładniej wyjaśnione w grze, by nie było potrzeby korzystania z poradnika ani pytania w tym temacie.

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Cytat: Kamcio12
Mam pytanie mianowicie jak nakarmić Jożina z Bazina czyt. Bestia z Bagien sercem Baala bo wiadomo ball umiera na same górze Lester mu wycina serce i jest to w magi jak się tego użyje to jest to światło myślałem że trzeba wycelować tym ale jak mamy to włączone to nie można a demon nawet jak mam to nad głową jest nieśmiertelny
Pomoże ktoś ?

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktos gdzie jest skrzynia kruka?:D

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

0 użytkowników
Do góry