dobra wymienię bugi których tutaj nie wymieniono
1.gdy nauczymy się od miltena "szybka nauka" to co prawda mamy nauczoną umiejętność ale ten dialog ciągle i ciągle się powtarza.
2.w 1 rozdziale zaprowadziłem kretoszczury snafa i oddałem mu łyżkę, na 2 rozdział prosi dokładnie o to samo( z tym ryżem tak samo)
3.kiedy włączamy ekwipunek gra się wyłącza z errorem (jest to prawdopodobnie spowodowane nauką dwiema broniami)
4.kiedy rozmawiamy z tonim, że mamy się z nim spotkać wieczorem zostaje zabity, tylko że wogule się dialog nie kończy trzeba nacisnąć F8 żeby było normalnie ( a chyba tony miał być załatwiony koło lasu nie?)
5.dostajemy misję u toniego żeby przejąć jego wartę do rana czekam do momentu aż bezi zabije trolla i wracam do toniego z wykonanym zadaniem i mówi "jednak wytrzymałeś do rana" (chyba tak mówił ale o ranku było) a jak do niego wróciłem była 23 w nocy
6. kiedy uczymy się siły u vana drwala, to nawet gdy nie mamy wystrarczającej ilości rudy, no nam przydziela 5 pkt. siły
7. nie które itemy są po niemiecku (ewentualnie księgi chociaż wiem że to nie bug, ale warto by było przetłumaczyć
)
jak jeszcze jakieś znajde edytuje post