Gothic: Czas Zapłaty [beta] 966656 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 966656

Odpowiedzi 2392

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Elo. Mam do was pewne pytanie. Po instalacji moda wyskoczył mi błąd:
 "C:/Program files/Piranha Bytes/Gothic/System/GothicMod.exe" -gameczaszaplaty.ini Nie można odnaleść określonego pliku.
Włączanie przez gothic starter mod'a i skrót na pulpicie nie pomaga, gra się nie włącza. Pomorze ktoś?

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Miałem podobny problem do cb tylko że z gothickiem 2 ,musisz po prostu reinstal gothica zrobić bo pewnie ci antyvir wirusa wykrył w pliku przez który się gothica uruchamia i ci usunął to.Więc reinstall powinien pomóc

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Ja mam takie pytanie odnośnie soundtrack'u. @shergar , czy mógłbyś udostępnić soundtrack w rozszerzeniu MP3 ?

Hekto

Hekto

Użytkownicy
posty14
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam mógłbym ktoś mi pomóc zadaniem ,bo niestety stanąłem z fabuła ,a chciałbym jeszcze trochę zagłębić tajniki tego nowego świata :)

A dokładnie jestem w drugim rożdziale i mam pewien problem ,info znajduję się pod tym linkiem http://themodders.org/index.php?/topic/16530-pomoc-w-zadaniach/page__st__120 ,bo z tego co widzę nie jest to temat do takich dyskusji :)

Lubie Gothica

Lubie Gothica

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Ma mam takiego buga:
-Jeśli się nauczę oprawianie zwierzyny (pazury wilka) to we wszystkich zweirzętach mam te pazury podobnie jak wcześniej było z kłami wilka ...

therooofisonfire

therooofisonfire

Użytkownicy
Lerła Merlę.
posty47
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Lerła Merlę.
Ma mam takiego buga:
-Jeśli się nauczę oprawianie zwierzyny (pazury wilka) to we wszystkich zweirzętach mam te pazury podobnie jak wcześniej było z kłami wilka ...
Wpisz w dziale bugi.

Pokaż mi bohatera, a napiszę Ci tragedię.

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Ja mam natomiast inny problem - mam się zorientować w sytuacji NO nt. rebelii. Podchodzę do Gorna, próbuje zagadać i absolutnie nic się nie dzieje. Mam pogadać z kimś innym, czy to bug, a jeżeli tak, to czy idzie to jakoś naprawić/pominąć? Bo perspektywa grania od nowa z powodu jednej postaci zbytnio mi się nie podoba :/

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#787 2012-04-16, 19:06(Ostatnia zmiana: 2012-04-16, 20:22)
Ja mam natomiast inny problem - mam się zorientować w sytuacji NO nt. rebelii. Podchodzę do Gorna, próbuje zagadać i absolutnie nic się nie dzieje. Mam pogadać z kimś innym, czy to bug, a jeżeli tak, to czy idzie to jakoś naprawić/pominąć? Bo perspektywa grania od nowa z powodu jednej postaci zbytnio mi się nie podoba :/

Po wykonaniu misji 10 mieczy patrolowców radford każe Ci się udać do nowego obozu i wtedy zapewne zagada do Ciebie Gorn, przed 3 roździałem :)

Gomez95

Gomez95

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
w spoilerze do listy zmian na 1 stronie jest wpis 'dokończone i sprawdzone nowe lokacje (podziemia pod Klasztorem i... pewne podziemia ;])' może mi ktoś wyjaśnić gdzie są te podziemia ponieważ byłem tam i znalazłem jedynie te które były w podstawowej wersji

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Mod mnie TOTALNIE zaskoczył. Absolutnie pozytywnie. Mimo, że na tę produkcję czekałem od lat, to jednak nie spodziewałem się aż takiego przyjemnego dla oka świata i przede wszystkim tej ... ahh... - dawno zapomnianej już - gothic'owej grywalności!! Denerwują co prawda bugi, ale to jest w końcu tylko (albo może aż!) beta, którą z biegam czasu mam nadzieje uda się dopracować. Panowie... Czapki z głów. Długo kazaliście czekać sobie na takiego moda ale... oj warto było :)

Hekto

Hekto

Użytkownicy
posty14
Propsy3
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś mi powiedzieć ile rożdziałów zawiera beta albo do ilu można dojść bez stosowania kodów ? ,bo znowu stanąłem z fabułą ,a dokładnie zaatakowałem Starą Kopalnie ,po wybiciu wszystkich strażników Cavalorn biegnie kawałek do przodu i nie ma z nim żadnej kwestii dialogowej ,więc ??? :)

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Do trzeciego rozdziału można spokojnie dojść bez kodów. Jeśli chodzi o atak na starą kopalnie i brak reakcji cavalorna, to to jest błąd. Pisałem o nim w bugach, jeszcze przed wyjściem najnowszego patcha.

Hekto

Hekto

Użytkownicy
posty14
Propsy3
  • Użytkownicy
Ehh czyli to by było na tyle z moją przygodą z wersją beta ?? :)

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Jeśli chcesz się przyczynić do szybszego wyjścia następnego patcha, to staraj się chodzić wszędzie gdzie się da i wyłapywać jak najwięcej bugów. Kto wie co znajdziesz tak chodząc ;)  

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
chciałem powiedzieć o tym że w zadaniu "Ruda Gomeza" podczas wykopywania skarbu gra wywala na pulpit

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Sher, czy w najbliższym patchu będzie chociaż trochę kontynuacji fabuły po ataku na strażników ze Starej Kopalni?

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Głębia jest już skończona i dostępna w modzie prawda? Bo po zabójstwie Tonego mój bohater wbiega do jaskini ale nic się nie dzieje... :O

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#797 2012-04-22, 20:45(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 20:48)
Patch: http://www.sendspace.com/file/tslcea

Wypakować do odpowiednich katalogów, plik *.mod do data\modvdf, plik *.ini do \system.

ver 1.04
- naprawione wykopywanie skarbu z Pacho
- poprawiony Mark (już nie przerywa rutyny fallow)
- poprawiony dialog Kagana
- poprawiona opcja nauki u Cavalorna
- poprawione dialogi u Rączki
- poprawione zadanie z Patrolem Strażników (po zabiciu strażników piraci się odłączają)
- poprawiony Georg w Orlim Gnieździe (już nas wpuszcza do karczmy jak minie określony czas)
- poprawiona Nia w Orlim Gnieździe i finał wątku
- bójka w karczmie (poprawione wpisy w dzienniku)
- wyłączenie wyświetlanie napisu "Damage Pool"
- poprawienie pojawianie się opcji dialogowej u Tarana podczas misji "Odzyskać głos"
- naprawione trofea (w końcu!)
- poprawienie opisu recept, podmiot jest już odmieniony ("Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabkę żelaza" zamiast "Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabka żelaza") oraz poprawa literówek
- zlikwidowany crash gry, gdy pójdziemy bez piratów do miejsca, gdzie powinniśmy spotkać po raz pierwszy Tonyego

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
O jak pięknie wreszcie będę mógł ograbić matkę aligatorów ze skóry bez kodów dzięki  :lol:

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

JoKeRo

JoKeRo

Użytkownicy
posty40
Propsy9
  • Użytkownicy
A ja się dalej odwołuję do muzyki :P xD. Będzie ona czy nie ?? A może usuneliście :(((((

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry