O temacie
Autor shergar
Zaczęty 2.03.2012 roku
Wyświetleń 966656
Odpowiedzi 2392
Legal
Boykaundisputed
Fr4nsis
Hekto
Lubie Gothica
therooofisonfire
Ma mam takiego buga:-Jeśli się nauczę oprawianie zwierzyny (pazury wilka) to we wszystkich zweirzętach mam te pazury podobnie jak wcześniej było z kłami wilka ...
dawidOo
Draco The Modders
Ja mam natomiast inny problem - mam się zorientować w sytuacji NO nt. rebelii. Podchodzę do Gorna, próbuje zagadać i absolutnie nic się nie dzieje. Mam pogadać z kimś innym, czy to bug, a jeżeli tak, to czy idzie to jakoś naprawić/pominąć? Bo perspektywa grania od nowa z powodu jednej postaci zbytnio mi się nie podoba
Gomez95
Andre202
lukis88
diegot
Amand
Adanos Administrator
ver 1.04- naprawione wykopywanie skarbu z Pacho- poprawiony Mark (już nie przerywa rutyny fallow)- poprawiony dialog Kagana- poprawiona opcja nauki u Cavalorna- poprawione dialogi u Rączki- poprawione zadanie z Patrolem Strażników (po zabiciu strażników piraci się odłączają)- poprawiony Georg w Orlim Gnieździe (już nas wpuszcza do karczmy jak minie określony czas)- poprawiona Nia w Orlim Gnieździe i finał wątku- bójka w karczmie (poprawione wpisy w dzienniku)- wyłączenie wyświetlanie napisu "Damage Pool"- poprawienie pojawianie się opcji dialogowej u Tarana podczas misji "Odzyskać głos"- naprawione trofea (w końcu!)- poprawienie opisu recept, podmiot jest już odmieniony ("Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabkę żelaza" zamiast "Dzięki tej recepcie mogę wytworzyć sztabka żelaza") oraz poprawa literówek- zlikwidowany crash gry, gdy pójdziemy bez piratów do miejsca, gdzie powinniśmy spotkać po raz pierwszy Tonyego
JoKeRo