Gothic: Czas Zapłaty [beta] 964121 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 964121

Odpowiedzi 2392

Bagietka

Bagietka

Użytkownicy
posty37
Propsy16
  • Użytkownicy
Już wiem dlaczego płaciłem mu 300 bryłek. Po prostu on mnie oskarżył o to, że dosypałem mu coś do ziela i przez to ma mniej klientów.
Ja również zrobiłem tą misję. Taran nazwał mnie skurwielem, ale i tak nie mam żadnej opcji dialogowej.
Lukis, masz może kod na ten wywar? Bo fabuła stoi w miejscu przez tą misję.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Nie mam, nie gram na kodach. Wie ktoś kto może zostać pomocnikiem drwala? Bo ta siła jest mi baardzo potrzebna.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Udało się komuś przyłaczyć do obozu, zrobilem wszystkie misje oprocz konfirur i budowe plotu raczki ( nie moge wziac tej misji, poniewaz nie ma opcji dialogowej. )

Bagietka

Bagietka

Użytkownicy
posty37
Propsy16
  • Użytkownicy
Nie mam, nie gram na kodach. Wie ktoś kto może zostać pomocnikiem drwala? Bo ta siła jest mi baardzo potrzebna.
Pomocnikiem drwala zostanie Garry, ale musimy wykonać misjęe "Pomocnik Aidana".

Ja też nie gram na kodach, ale innego sposobu na zdobycie tego wywaru nie widzę.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Jest jakaś misja z płotem Rączki? Pierwsze słyszę, trzeba z kimś pogadać żeby się Odblokowała? Znalazł ktoś mapę kolonii dla Scorpiona?

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
W gameplayu byla misja by naprawic plot rączki wiec pewnie tutaj tez powinna byc.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Najpierw trzeba mu dać w mordę...

Na gameplay'erze z CZ była pokazana misja z płotem.

Bagietka

Bagietka

Użytkownicy
posty37
Propsy16
  • Użytkownicy
Z wywarem sobie poradziłem, ale teraz mam następny błąd. Mam ze sobą już całą piątkę, ale jak gadam z Cavalornem to on mi mówi że nikogo nie przyprowadziłem.  :facepalm:  
Spowodowane to jest pewnie tym, że na "liście towarzyszy" jest tylko jedna osoba (a jak się wczyta grę to osoba się zmienia). Wie ktoś, co mam zrobić?

Ano to, że jak już mu dam w mordę to wywala mnie z gry i muszę jeszcze raz z nim walczyć.
Mnie nie wywaliło.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Ano to, że jak już mu dam w mordę to wywala mnie z gry i muszę jeszcze raz z nim walczyć.

Qamileqq

Qamileqq

Użytkownicy
posty20
Propsy4
  • Użytkownicy
mnie odrazu po wejściu wywala na pulpit, widze tylko przez ułamek sekundy plaże

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
mnie odrazu po wejściu wywala na pulpit, widze tylko przez ułamek sekundy plaże

Musisz skopiowac patch ktory jest w 1 poscie.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
problem z konfiturami "naprwilem" z od draxa wzialem 10 konfiur za 200 brylek i jescze v jego skrzini znalazlem 5 ... zjadlem jedna ze skrzini i odrazu pojavila sie mozliwosc oddania tych konfitur

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Między innymi dlatego napisałem w newsie, że to beta, która jest NIESTABILNA. Niestety nie ma lepszej wersji moda, na to nic nie poradzę, chyba, że znajdzie się ktoś chętny do dokończenia CZ - skrypty mam z ostatniej wersji jak coś.

sher, ta wydana beta jest najnowszą wersją tego co ork miał na dysku, czy ostatnią która krążyła po ludziach?

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Mark56
Moderator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#213 2012-03-04, 18:00(Ostatnia zmiana: 2012-03-04, 18:01)
ork mial napewno nowsza wersje
brakuje pare rzeci np pochvy na miecze

Valdor

Valdor

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Pochwa jest ale czasami się nie pojawia

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, po dojściu do obozu crashe i zwiechy zdarzają się rzadziej, ale nadal muszę co chwilę zapisywać, żeby nie przechodzić od nowa z1 zadania 3 razy. Wy też tak macie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Mod strasznie łapie klimat

...Co nie wzięło się z powietrza i to jest właśnie jedyny ból towarzyszący tej modyfikacji. Pomijając mnóstwo nowości i usprawnień jakie udało się wprowadzić, nie mniej tych które opracowano ale odpadły oraz kupa niezrealizowanych pomysłów (ukończona lokacja nekro, plany dot. nowego obozu - miazga) można śmiało powiedzieć, że jak by nie było CZ jest zwieńczeniem całej historii pl community. Nie minę się jakoś strasznie z prawdą, jeśli powiem, że w taki czy inny sposób zaangażowana była może ponad setka osób począwszy od twórców sceny w pl na czele z orkiem, kilka pokoleń modderów, modderzy zagraniczni, osoby niezależne, nasi znajomi, ludzie z branży, gracze, muzycy, animatorzy, webmasterzy i wiele innych osób. Patrząc na to z perspektywy lat ilość poażnych osób jaką (nieświadomie) w to zaangażowano jest imponująca, zwłaszcza, że to wszystko na ogół przez internet, na ładne oczy, gdzie logistycznie za wszystko odowiadało 2-3 ludzi. Pieprzyć tego moda, ale to co się wokół niego działo zarówno wewnętrznie jak i marketingowo jest ogromnym sukcesem i jest zajebiste.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hm, chyba na razie dam sobie spokój z tym modem. No chyba, że nikt go nie dokończy/nie usprawni aktualnej wersji, to się jakoś przemęczę. Pal licho sytuacje, gdy CZ da się wyłączyć menadżerem zadań, ale nie znajduję przyjemności w resetowaniu kompa co 20 minut.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#218 2012-03-04, 18:39(Ostatnia zmiana: 2012-03-04, 18:40)
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=0ImOrTQLeKc
[/media]

niestety nie mam nic przedstawiającego lokacje w mniej surowym stanie. miał z tego powstać świetny trailer. ostatecznie i tak nie została ukończona.

jeśli kogoś to interesuje to mogę przedstawić takich nowości i ciekawostek więcej. jakbym przeczesał te kilkaset rozmów na gg to samych materiałów i pomysłów nazbierało by się i na 5 modów. przy CZ mieliśmy okres, gdzie bardzo dużo innowacyjnych rzeczy zostało wymyślone a nawet wprowadzone do gry, jednak ostatecznie nie użyte czy to z powodu na bugi, brak czasu czy zwyczajnie nie pasowało nam do koncepcji - nie chcieliśmy tu robić 2 gothica wielkiej wojny. tym bardziej szkoda, że przy takich nakładach pracy nie udało się tego doszlifować i ukończyć.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Na YT macie tez sporo niepokazanych video ....  :)  pare mi ork pokazival

0 użytkowników
Do góry