Gothic: Czas Zapłaty [beta] 897782 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 897782

Odpowiedzi 2392

gothic1210
  • Gość
macie jakieś dziwne problemy. mi po pathu normalnie chodzi.  nakurwiam questy  :lol2:   zaero ścinek, kompas jest, wszystko fajnie. szkoda, że muzyka nie gra no ale cóż.
 

Uber Cyrus The Virus

Uber Cyrus The Virus

Użytkownicy
posty118
Propsy25
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
i dupa ta instalka usuwa to co instaluje nawet po szybkim interweniowaniu w konsoli(zamknięcie) po co to usuwanie tych plików?
 

Tajek

Tajek

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
zawsze sa problemy z instalatorami, lepiej do rara i tyle :]
 

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
@Uber Cyrus The Virus
Zainstaluj program ktory nadeslal RafalBudzis, wlacz instalacje CZ i jak bedzie ta konsola, nie wylaczaj jej, tylko miej otwary glowny katalog Gothica. W momencie gdy ona jest odpalona, pojawia sie w nim (katalogu z Gothiciem) plik data1.arc - wtedy masz okazje zeby kliknac na niego i wypakowac zawartosc.

Te scinki sa irytujace, jest na to jakis sposob?
 

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Co do ścinek to i tak jest już dużo lepiej. Ork miał zoptymalizować moda i problemy z płynnością wyświetlania grafiki, ale wybrał karierę męskiej prostytutki w Berlinie więc musicie sobie radzić sami ;p

Między innymi dlatego napisałem w newsie, że to beta, która jest NIESTABILNA. Niestety nie ma lepszej wersji moda, na to nic nie poradzę, chyba, że znajdzie się ktoś chętny do dokończenia CZ - skrypty mam z ostatniej wersji jak coś.
 
Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#45 2012-03-03, 13:24(Ostatnia zmiana: 2012-03-03, 13:25)
Nom, dalej widać problemy ze stabilnością... Chyba nic nie zrobisz. Ja mam np taki problem, że mi się sprint sam włącza kiedy chce. To od tic toców chyba. anyway: jeden gość mówi "menta" chyba chodziło mu o mende chociaż nie wiem. Poza tym aligator za szybko mnie zabił. na razie tyle wyłapałem.

edit; sher mnie uprzedził ;)
 

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam błąd poszedłem z nimi do lasu okazało się ze paprotki mają włączone kolizje wszyscy się zacieli/zaklinowali miedzy drzewami a paprotkami.

Jeśli miał bym pozwolenie mogę poprawić ten drobny błąd i dać to w .rar (zeby każdy noob mógł zainstalować). A więc drodzy TheModders można wam pomóc czy sami to szybko ogarniecie ?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#47 2012-03-03, 13:32(Ostatnia zmiana: 2012-03-03, 13:35)
A muzyk nie ma ? czy po prostu nie działa? bo troszkę lipnie że nie ma nawet zwykłego "nature" podczas chodzenia po świecie
 

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Sprint sam sie nie wlacza, nacisniesz 2x strzalke do przodu biegniesz sprintem, kolejne 2x truchtasz.
 

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Możecie poprawiać błędy, ale niestety jest ich sporo, nie ma sensu do każdego buga robić patcha, jak już zebrać kilka osób i zrobić zbiorczego patcha.

BTW to co wrzuciłem ma prawie rok, na dobrą sprawę mod był gotowy prawie dwa lata temu. Rok w plecy to nieobecność orka, gdyby nie to CZ najpóźniej wyszłoby na początku 2011, jakbyśmy zacisnęli pośladki to może w 2010. Ja w naprawianiu bugów niestety nie pomogę, jeżeli jest ktoś chętny mogę udostępnić skrypty i może uda się skończyć moda.
 
Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy
Zrobiłem tak jak napisał Rafal i mi dalej nie działa,no niestety
 

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Właśnie pobieram, ale gdzieś zapodział mi się Gothic. Chyba będę zmuszony pobrać goticzka bo w okolicy nie mam żadnego sklepu z gierkami. Jestem ciekaw jak to wszystko wygląda.
 

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Możecie poprawiać błędy, ale niestety jest ich sporo, nie ma sensu do każdego buga robić patcha, jak już zebrać kilka osób i zrobić zbiorczego patcha.

BTW to co wrzuciłem ma prawie rok, na dobrą sprawę mod był gotowy prawie dwa lata temu. Rok w plecy to nieobecność orka, gdyby nie to CZ najpóźniej wyszłoby na początku 2011, jakbyśmy zacisnęli pośladki to może w 2010. Ja w naprawianiu bugów niestety nie pomogę, jeżeli jest ktoś chętny mogę udostępnić skrypty i może uda się skończyć moda.

Co zostało jeszcze do zrobienia może się skusze pomóc.
 

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja też mógłbym co nieco zrobić, shergar.
 

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Ogólnie jest tak, że ktoś musi dokładnie sprawdzić to co jest teraz, poprawić skrypty, zoptymalizować moda bo jest niestabilny, później wykończyć 2 lokacje (kopalnia i siedziba bossa). Co do braku muzyki to dziwne bo muza na 100% była w modzie.
 
Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Cytuj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 38
 oO

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
To ja mogę się tym zająć w w wolnym czasie :ok:
 

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktos zrobic upload w wersji rar, ponieważ po zainstalowaniu i odpaleniu gry przez skrót czasu zaplaty odpala mi sie zwykły gothic.
 

Ashido

Ashido

Użytkownicy
posty20
Propsy7
  • Użytkownicy
Zrobiłem tak jak pisał RafalBudzis, podczas instalacji szukam pliku data.arc, lecz nie ma go tam. Nie wiem czemu, mam włączone pokaż ukryte pliki i foldery,a  go nie widzę. Folder docelowy na pewno dobrze wybrałem. Proszę niech ktoś go wrzuci w formie .rar.
 

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
oO . Nowy wyłączyłem i włączyłem, i wywala mnie mnie na plaży do windowsa!
 


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry