Gothic: Czas Zapłaty [beta] 983666 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 983666

Odpowiedzi 2392

Blady

Blady

Użytkownicy
Meh.
posty56
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Meh.
hymm, szybszym downloadem ? 

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Powiedzmy szczerze ten mod Czas Zapłaty to tylko jeden wielki bug, który wcale nie powinien zostać wydany. Miała być to najlepsza polska modyfikacja, a okazało się to totalną klapą pokroju GWW. Zaraz... Czas Zapłaty nawet nie jest wstanie dorosnąć do pięt GWW...
Następne sfrustrowane dziecko, CZ nie zostało wydane to co teraz tu jest to tylko beta a nie pełna wersja więc raczej bugi będą. GWW wcale nie jest lepsza od CZ.

Proszę bardzo, najnowsza wersja + patch: KLIK

Czym się różni to od wersji Adanosa ?
To to samo tylko na innej stronce.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Aha to dzięki :)

Hamlet

Hamlet

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy
Następne sfrustrowane dziecko, CZ nie zostało wydane to co teraz tu jest to tylko beta a nie pełna wersja więc raczej bugi będą. GWW wcale nie jest lepsza od CZ
I co? Wierzysz w to, że zostanie wydana pełna wersja taka jak zakładano i bez rzucających się w oko bugów? Aleś ty naiwny "dzieciak".

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
I co? Wierzysz w to, że zostanie wydana pełna wersja taka jak zakładano i bez rzucających się w oko bugów? Aleś ty naiwny "dzieciak".
Tak wierze bo bugi są na bierząco naprawiane i jak już coś to mógłbyś chcociaż odmienić dzieciak na dzieciaku ale dobra czego wymagać od gościa z podstawówki.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy

macios

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1085 2012-07-12, 16:35(Ostatnia zmiana: 2012-07-12, 16:36)
Następne sfrustrowane dziecko, CZ nie zostało wydane to co teraz tu jest to tylko beta a nie pełna wersja więc raczej bugi będą. GWW wcale nie jest lepsza od CZ

:facepalm:  Ja pierdolę, nie rozumiem takich ludzi, jak ci nie pasuję to nie graj. Co ci przyjdzie od przypierdalania się ?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Powiedzmy szczerze ten mod Czas Zapłaty to tylko jeden wielki bug, który wcale nie powinien zostać wydany. Miała być to najlepsza polska modyfikacja, a okazało się to totalną klapą pokroju GWW. Zaraz... Czas Zapłaty nawet nie jest wstanie dorosnąć do pięt GWW...

No nie powiedział bym CZ wyszło a gww nigdy nie wyjdzie więc o czym mowa?

drixe

drixe

Użytkownicy
posty5
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Nie wiem czy było, ale jak ktoś może to niech powie mi jak zdobyć zaufanie u toniego? po tym jak z nim gadałem, że to on raczej jest zdrajcą u rebeliantów?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Nie wiem czy było, ale jak ktoś może to niech powie mi jak zdobyć zaufanie u toniego? po tym jak z nim gadałem, że to on raczej jest zdrajcą u rebeliantów?

Z takim pytaniem tutaj http://themodders.org/index.php?/topic/16530-pomoc-w-zadaniach/

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

sorki że się wtrącam, ale kolego uspokój się, poza tym pełna wersja wyjdzie lecz w chwili obecnej nie wiemy która to będzie data. Poza tym "normalny" człowiek by wiedział, że lepszego moda bez odpowiedniego łba nie zrobi.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jest moze kod na Piwosza lub swiecony bimber poniiewaz przez przypadek zabilem piwosza bo nigdzie go nie ma a ja potrzebuje swieconej wody

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Prosze o to kod na piwosza: RBL_2608_BEERDRINKER

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
kod niestety nie działa a moze ktos zapodac  save z 2 rozdziału

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
a czy w kodzie nie zapomniałeś wpisać insert?

PS. jak po kilku minutach piszesz post i potem chcesz coś dopisać to się edytuje!!! a nie pisz post pod postem

PS2. smokmen źle kod podałeś(co na pewno to było przyczyną nie działania tego kodu) powinno się beerdrinker z małej pisać a nie z dużej, tego typu sprawach zostaw mi bo mam dostęp do skryptów

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
PS2. smokmen źle kod podałeś(co na pewno to było przyczyną nie działania tego kodu) powinno się beerdrinker z małej pisać a nie z dużej, tego typu sprawach zostaw mi bo mam dostęp do skryptów
No właśnie nie trzeba wpisywać beerdrinker tylko wystarczy rbl_2608_ i reszta sama wyskoczy.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie zawsze tak jest, czasami trzeba cały samemu kod przypisać (tak jest w przypadku piratów na przykład)

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ten mod to ukończony jest pod względem fabuły? Wszystkie rozdziały czy kończy się w 'środku'?

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Teoretycznie na kodach można go przejść, w miare spokojnie gra się do 3 rozdziału, ale 5 i 6 sa jeszcze do zrobienia.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Nie o to się pytał, jemu chodziło o to czy skryptowo jest zrobione, tego typu pytania zostaw dla członków teamu CZ, dialogi są zrobione(fabularnie też) tylko trzeba bugi ponaprawiać w skryptach, a tego trochę jeszcze jest, poza tym 1-3 zeny nie zostały wsadzone do gry i ewentualnie je trzeba skończyć.

PS. nie będe nowego postu pisał wozów TAK, dialogi to też skrypty co każdy głupi o tym wie.

0 użytkowników
Do góry