Polski rap 315945 982

O temacie

Autor Gotyk

Zaczęty 11.01.2012 roku

Wyświetleń 315945

Odpowiedzi 982

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
3W nareszcie wrzucił bonusowe tracki z płyty Szada

https://www.youtube.com/watch?v=J7Gm1tb5jm0

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
https://www.youtube.com/watch?v=erNLjtp0TIc

Rasmentalism dosyć dobra płyta, gorąco polecam :) 

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
https://www.youtube.com/watch?v=9urPQONJchg

KTO ROBI "BANG!" BĘDZIE DŁUGO ŻYŁ!

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
chujowe

to jest dobre
https://www.youtube.com/watch?v=k7SXWUALjPo

czas posypać jakieś węże

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
post pod postem, ale warto
POBIERAĆ : http://www.plytaroku.pl/

jedna z lepszych produkcji w 2013, była by najlepsza gdyby nagrali jakieś 5 kawałków więcej, ale płytka rzeźnicka, obecnie dwóch najlepszych polskich raperków

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Cytat: Baggio
jedna z lepszych produkcji w 2013, była by najlepsza gdyby nagrali jakieś 5 kawałków więcej, ale płytka rzeźnicka, obecnie dwóch najlepszych polskich raperków
CO KURWA?!

Sam ściągnąłem tą płytę, słucham bo lubię się czasem odmóżdżyć, ale żeby ich kurwa nazywać najlepszymi raperami? Ty chyba uszy masz w dupie.

Napisałbym kulturalniej, ale takiego pierdolenia nie zdzierżę biorąc pod uwagę twoje poprzednie posty w tym temacie.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
proponuje maść na ból dupy. daj mi przykład rapera, który składa lepsze linie niż oni, punche, hashtagi, itd. tak więc jeb się

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Lepsze linie? L.U.C, Bisz, Zeus, Hans, Deep, Łona, Trzeci Wymiar
Punche czy hashtagi( :F ) to nie wszystko.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Próbowałem parę dni temu przesłuchać płytę tego popularnego Eripe, ale gdzieś w połowie (może trochę później) zdecydowałem się ją wyłączyć, bo była na zdecydowanie niższym poziomie niż oczekiwałem, strasznie ciężko się tego sluchalo, płyta taka sobie, żeby nie powiedzieć że po prostu słaba. Ci panowie muszą mieć nieźle nakićkane w głowach, że swoją płytę nazywają "płytą roku" hehe :) . Słuchalem pare kawałków z tej płyty: Breaking Bad, Panczeon i Prowo. To co można sproposować to przyspieszenia "quebo" w "prowo" . Reszta bije słabą aranżacją wokali i w ogóle jakos tak bez większego bumu. Niektórzy ludzie się jarają do bólu, ale jak dla mnie to kolejna jakaś tam płytka jakichś tam randomowych raperów, a rapu słucham dużo i długo i proszę o to aby nikt nie pisal, ze nie znam się czy cos :) 

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
https://www.youtube.com/watch?v=TYKJ9adMUL0

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

Polski rap
#690 2014-01-06, 14:07(Ostatnia zmiana: 2014-01-06, 14:22)
Próbowałem parę dni temu przesłuchać płytę tego popularnego Eripe, ale gdzieś w połowie (może trochę później) zdecydowałem się ją wyłączyć, bo była na zdecydowanie niższym poziomie niż oczekiwałem, strasznie ciężko się tego sluchalo, płyta taka sobie, żeby nie powiedzieć że po prostu słaba. Ci panowie muszą mieć nieźle nakićkane w głowach, że swoją płytę nazywają "płytą roku" hehe :) . Słuchalem pare kawałków z tej płyty: Breaking Bad, Panczeon i Prowo. To co można sproposować to przyspieszenia "quebo" w "prowo" . Reszta bije słabą aranżacją wokali i w ogóle jakos tak bez większego bumu. Niektórzy ludzie się jarają do bólu, ale jak dla mnie to kolejna jakaś tam płytka jakichś tam randomowych raperów, a rapu słucham dużo i długo i proszę o to aby nikt nie pisal, ze nie znam się czy cos :)

nie znasz się...

Tam każdy wers ma swoje drugie dno, RIP jest w PL jeśli chodzi o to najlepszy..zresztą możesz sprawdzić na rapgenius, czasem tam zaglądam. Quebo jest lepszy jeśli chodzi o Flow, tekstowo Rip wypadł lepiej. Płytka jest bardzo dobra, przy pierwszym odsłuchu była jak dla mnie przeciętna(i tak lepsza od prawie wszystko co wyszło), jednak już po jakimś 10(dalej się nie nudzi) jest już naprawdę zajebista(przeważnie tak mam, płytki wchodzą mi po którymś odsłuchu)
Co do postu Pagana... Bisz, Rip, Quebo, 3W > reszta sceny
Rozjebałeś mnie słowem "dla odmóżdżenia", epic :lol:
Nie jaram się Ripem od jakiegoś czasu tylko od jego Chamskich Rzeczy (2012), więc stwierdzam po prostu fakty

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
To, że tobie spodobała się jego płyta, nie oznacza, że każdemu się spodoba. Każdy ma inne gusta. Dla mnie najlepszą płytą będzie płyta Bezimiennych - Co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Dla kogoś innego może być to najgorsza, proste.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Oto jak rapuje Ogrodnik:

https://www.youtube.com/watch?v=8lUGwohNNWg

:D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nullo i jego zajebisty głos :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=vfeO30rH4JI

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Rozpierdolszyn 
https://www.youtube.com/watch?v=WLwhb5U4u0Y

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa

przemek273

Polski rap
#695 2014-02-06, 18:03(Ostatnia zmiana: 2014-02-06, 18:09)
Wiadomo, że najlepsza Paktofonika. I nie interesują mnie wypowiedzi dzieci, które podniecają przekleństwa w rapie. Pfk nic do dziś nie pobiło. Żaden inny rap nie ma tylu fanów co oni. Dla fanów psycho-rapu(jest taki gatunek) to polecam kaliber44.  Większość teraźniejszego rapu to zwykłe tony przekleństw i opowieść o mizernym życiu. Czyli wielkie nic.  Po za tym w tym roku kaliber44 ma reaktywacje.

Według mnie słabym raperem jest Grubson. On jest modny tylko w szkołach podstawowych i czasem w gimnazjum.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Paktofonika była dobra, ale 14 lat temu. Wiadomo, klasyk i wstyd nie znać, ale nie jest najlepsza :P . Na pewno nie dzisiaj. Poza tym klasyfikowanie raperów w ten sposób trochę zawęża horyzonty. Pozdrawiam :)

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Cytat: przemek273
Wiadomo, że najlepsza Paktofonika. I nie interesują mnie wypowiedzi dzieci, które podniecają przekleństwa w rapie. Pfk nic do dziś nie pobiło. Żaden inny rap nie ma tylu fanów co oni. Dla fanów psycho-rapu(jest taki gatunek) to polecam kaliber44.  Większość teraźniejszego rapu to zwykłe tony przekleństw i opowieść o mizernym życiu. Czyli wielkie nic.  Po za tym w tym roku kaliber44 ma reaktywacje.

Według mnie słabym raperem jest Grubson. On jest modny tylko w szkołach podstawowych i czasem w gimnazjum.
Też tak myślę, dla mnie ludzie, którzy nie lubią PAKTOFONIKI!!! to zwykłe cioty. Czuję ,że jesteśmy na podobnym poziomie intelektualnym.

some things are meant to be

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wiadomo, że najlepsza Paktofonika. I nie interesują mnie wypowiedzi dzieci, które podniecają przekleństwa w rapie. Pfk nic do dziś nie pobiło. Żaden inny rap nie ma tylu fanów co oni. Dla fanów psycho-rapu(jest taki gatunek) to polecam kaliber44.  Większość teraźniejszego rapu to zwykłe tony przekleństw i opowieść o
mizernym życiu. Czyli wielkie nic.  Po za tym w tym roku kaliber44 ma reaktywacje.
Tak. No pewnie. Zespół, który wydał jedną płytę i drugą niby płytę to napewno musi być najlepszy. Nie zapomnijmy też o wspaniałym lotniku, który niestety nie opanował sztuki lądowania :lol2: Czym niby nikt nie pobije Paktofoniki? Proszę was... Pierdolenie o Szopenie mają w tych kawałkach. Teksty z żyrandolu wzięte, bo jak słucham tego pierdolenia o niczym to aż usypiam. Jak chcę słuchać pierdolenia, to idę oglądać TVN. Ludzie, nie róbcie z siebie takich wielkich dorosłych... Że niby wy wiecie czym jest prawdziwy rap? A to, że wjedziecie z najbardziej znanym starym zespołem (dzięki filmowi) nie spowoduje, że będziemy was uważać za ekspertów. Czasy się zmieniły. Raperzy co raz wyżej stawiają sobie poprzeczkę. Mają bardziej doszlifowane teksty, lepsze bity i czasem dużo czasu tracą aby zrobić dobry teledysk. Skończcie z robieniem z siebie niby ekspertów w rapie (pajaców), bo gówno wiecie albo po prostu próbujecie pokazać jacy to niby dorośli jesteście :ok:
W czym on jest słaby? Ma dobry styl, jego są na dobrym poziomie. Gimbaza jara się dzisiaj Słoniem, WSRH, Chadą, B.R.O., Kaenem, Sobotą (co według mnie, to są zwyczajni pozerzy)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Paktofonika to nie głupie teksty, to legendarne teksty. Ty pewnie szalejesz z piosenką "Jesteś szalona" i uważasz to za dobry rap. Coraz lepsi raperzy ? Dziwne bo są coraz gorsi. Niezmienna zasada. Splash, który myśli, że jak sobie wystawi sygnaturkę poważną, to jest nie wiadomo kim. Dla mnie jesteś śmieszny.

0 użytkowników
Do góry