Grafika komputerowa > Teczki grafików
Avallach
inż. Avallach:
Odkąd tajny dział mojego projekciku został przeniesiony do archiwum przez pewnego złego admina który doszedł do wniosku że jego istnienie nie ma sensu, nie miałem za bardzo gdzie umieszczać screenów coraz to kolejnych modeli. W końcu doszedłem do wniosku że może jednak nadadzą się do zaprezentowania publicznego, chociaż nadal się waham.
Generalnie nienawidzę zarówno mapowania, jak i teksturowania, stąd większość prac to po prostu gołe siatki. Może kiedyś mi się zechce.
Trochę oręża. Posegregowany z grubsza chronologicznie, większość pochodzi z zamierzchłych czasów i była tworzona jeszcze do moda Tajemnice Nordmaru.
Spoiler
Właśnie skończony pancerzyk, koncept własny.
Spoiler
Kusza, robiona na bitwę:
Spoiler
Różniaste modele z Tajemnic Nordmaru.
Spoiler
Trochę uzbrojenia:
Spoiler
Różności:
Spoiler
Generalnie wszystko tworzę z myślą o użyciu w swoim projekcie czegoś co chyba najbliżej pasuje do terminu rpg w realiach średniowiecza z domieszką fantastyki.
EdekSumo:
Modele pierwsza klasa :ok:
Cedric:
Kiedy dorosnę, chce być taki jak Ty
Wspaniałe modele
WoYo:
Modele fajne :ok: A nie myślałeś żeby przesiąść się na Maxa?
inż. Avallach:
Nie, będę z uporem maniaka powtarzał że do robienia modeli w konwencji takiej w jakiej robię (oszczędne low-poly) jest z mojego (choć subiektywnego) punktu widzenia najwygodniejszy. Liczy się efekt, nie sposób w jaki się do niego dochodzi. Pewnie w grę wchodzą też moje indywidualne preferencje (wolę programy z minimalistycznym, nastawionym na wygodę interfacem) i przyzwyczajenia.
To na razie niestety dopiero niewielka część modeli które mam zaplanowane do wykonania, jako że na niczym nie bazuję (czyli wszelakie voby są dopiero do zrobienia).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej