FabułaDzień 1 na wyspie
Myślałem, że uda mi się uciec od zawieruchy wojny, myślałem że ułożę życie na nowo. Jaki ja byłem głupi...
Cztery tygodnie temu udało mi się wypłynąć z Myrtany w kierunku wschodnim, mając nadzieję dopłynięcia do Khorus. Chciałem tam uciec od wojny, która nas dopadła na kontynencie. Ale los chciał inaczej - podczas straszliwego sztormu na wodach Myrtańskich nasz statek został zniszczony, a cała załoga utopiła się... ja jako jedyny przeżyłem cudem. Ale co z tego? Udało mi się dopłynąć do stałego lądu by potem się dowiedzieć, że trafiłem na skraj kolejnej wojny pomiędzy tubylcami, którzy przybyli tu by wygnać swoich przeciwników, a piratami którzy postanowili zrobić tutaj kryjówkę. Obydwie strony się nienawidzą i wiem że wybuchnie tu walka... a ja będę musiał zadecydować czyją stronę poprzeć.
Chciałem uciec przed walką - nie udało się. Może ucieknę od śmierci dołączając do jednych a walcząc z drugimi?
Wcielimy się w rozbitka trafiającego na wyspę Laguna, do której prawo roszczą sobie dwie grupy – tubylcy z małych wysp południowych oraz piraci, którzy zrobili tutaj kryjówkę. Aby przeżyć będziesz musiał dołączyć do jednej z nich. Może nawet w zamian odwiozą cię na Khorus?
Fabuła/Intro - by Wojtexx
Autorzy:
-Huntik2009(skrypter, scenarzysta, tester główny);
-adana4(level designer, grafik 3d);
-Abubaker(grafik 2d Startscreen'a, Loadscreen'a i Zapisu gry oraz zmiana textur zbroi Tubylców);
Inni:
-CeeX [DB](oryginalny autor zbroi Tubylców, które przerobił Abubaker);
-taki jeden ludek(tekstura Ducha-Potwora);
-Sawik(skrypter, tester);
-Wojtexx(intro wyżej);
-Admin(twórca strony i instalatora);
Wszyscy inni, którzy się przysłużyli Lagunie - także bardzo wam dziękuję, testerzy, także JESTEŚCIE WIELCY!
Dziękuję przede wszystkim testerom: htmaneekxx0, Keskiful, xendix oraz kilku innych. DZIĘKUJĘ WAM!
A teraz
SCREENYLINK 1LINK 2LINK 3LINK 4LINK 5LINK 6LINK 7LINK 8LINK 9LINK 10LINK 11LINK 12LINK 13LINK 14LINK 15LINK 16LINK 17LINK 18Download:
>
https://chomikuj.pl/gothicwarrior/Gothic+-+Modyfikacje/Gothic+II+NK/Laguna>
https://mega.nz/#!o1oAlIwC!r7wzdsYJzF-Yb4btHpKGigsj7FpbdEtalPIjFOHi438My, twórcy, zapraszamy do pobierania i oceniania
PS. Potrzeba nam jeszcze dwóch ludzi do dubbingu ! Pisać na GG 21312053 albo na PW ( jak ktoś nie ma GG ). Wszyscy dubbingerzyści winni się zgłosić do MNIE!
Ten mod jest do
G2NKEDIT: Wersja
v. 1.03b gotowa. Prawdopodobnie - poprawiony błąd z 'wywalaniem'. Linki - Mirror 3 i 4.
EDIT2: I jest już wersja
v. 1.04b poprawiająca błąd z misją Geralta - po wykonaniu jego misji Kapitan mówił że nie wykonaliśmy misji Geralta, a przecież to NIEPRAWDA
EDIT3: Jest już wersja
v. 1.05b poprawiająca kilka błędów między z Geraltem i Klausem. Proszę o informowanie mnie o błędach !