Siedzę już drugą godzinę i patrzę się jak sroka w gnat
Idę po precelki to może coś zauważę..EDIT:Tak mnie zastanawia czy Orc może mieć cokolwiek na sumieniu? :blink:
EDIT2:Astek miał kilka folderów swoich, które używał od dłuższego czasu (w tym m.in Mea, którego nazwa brzmiała zapewne inaczej 2011-11-12 przed godz. 00:00)...

...i stwierdził sobie dnia pewnego, że nudą na forum tM trochę jebie, więc postanowił, że zmieni sobie kilka nazw folderów pokazanych na screenie na nazwy użytkowników tM...

...a później dorobi 10-15 pustych folderów (dlatego godziny edycji są pokazane takie a nie inne) z nazwami użytkowników tM z pierwszej i drugiej strony wszystkich userów na forum wg ilości postów (zauważcie, że wszystkie foldery ułożone są alfabetycznie a godziny są pomieszane mniej więcej w sposób, w jaki są pozapisywani userzy tM wg ilości postów... PPM poszedł w ruch.)...
...wprowadzając tym samym 3/4 bydła zaglądającego do tematu założonego przez siebie w błąd (żeby sobie odwiedzin na profilu nabić

) i dostać wagon propsów.
Dziwi mnie również fakt, że nie jest wyświetlony rozmiar tych całych folderów, jakby były puste... (zbieg okoliczności?) ale w 100% pewny nie jestem jak to jest na sevenie.