Ale się tu spam robi ... A jeżeli chodzi o tzw. 'Intro' - to takie dostałem od adany, nie wiedziałem że jest twoje, teraz to przyznaję - za takie g*wno mam ci dawać autorstwo do moda ? A jakbyś nie chciał się mścić, to po prostu byś tego nie dawał, nie traciłbyś 'cennego' czasu na szukanie takich plików, bo tak w ogóle skąd masz link ? Ktoś ci go dał ? Czy po prostu go znalazłeś ? Jeżeli to drugie - to znaczy, że zależy ci na zniszczeniu projektu. Ja teraz tracę 'cenny' czas na pisanie tego posta, a nie testowanie, poza tym - nie ty tworzyłeś moda, a piszę tego posta, dlatego że robi się tutaj niezły spam ... Poza tym - poprawiłem kilka błędów z twojej strony, poza tym nie pisałeś 'południowym', a 'zachodnim' ... Jak na razie piszesz to tylko - żeby ten projekt zepsuć, więc nie pisz mi tutaj komentarzy w stylu "Gdybym chciał się mścić, to zrobiłbym co innego w celu zepsucia opinii huta", cały czas, widzę, że chcesz zepsuć projekt i mnie, przyznaję - to TY stworzyłeś Intro, i co z tego ? Z takiego powodu mam ci dać autorstwo do moda ? Poza tym - pomysł był adany(damdana) na moda, ty napisałeś tylko kilka dennych zdań... Na razie to się tylko mścisz za to, że nie chciałeś oddać teamu komu innemu, ponieważ nic nie robiłeś dla moda, adana czekał na scenariusz ponad tydzień, a ty ani zdania o nim nie napisałeś wtedy, tylko siedziałeś na tym swoim zasranym GMP, dopiero ja uwinąłem się w tydzień z scenariuszem, bo ja miałem zamiar nadal coś robić, a nie leniuchować, po czym kiedyś wywaliłeś mnie na zbity pysk z teamu - ja też wtedy chciałem od niego odejść - dlaczego ? Po prostu nic nie robiłeś w nim, a byłeś szefem, ja chciałem tylko go odnowić ... teraz jedynie się za to wszystko mścisz, jakbyś nie chciał zemsty - to byś NIC nie pisał, napisałbyś tylko to - że Intro jest twojego autorstwa, i powinieneś nie denerwować się tym, ja poprawiłem kilka błędów w intrze ...
EDIT: Przepraszam ... trochę mnie poniosło ... mam wybuchowy charakter.