Polecajka modów 119199 203

O temacie

Autor DarkeY

Zaczęty 15.10.2011 roku

Wyświetleń 119199

Odpowiedzi 203

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty270
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Do jedynki trochę modów jest(sporo z nich to straszny chłam ale parę dobrych można polecić)
Ja dorzucam Orcades i Kopalnię

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Który mod do G2NK ma najwierniej odwzorowaną GD? Chodzi mi o to, żeby uwzględniał wydarzenia z G2, a więc m.in. zniszczony przez smoki SO, ale też przywracał wszystkie lub chociaż większość lokacji z G1, które Piranie wycięli w drugiej części gry, jak Wolna Kopalnia, Obóz Bractwa, itd.

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty406
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

while(false) Do();

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękować :) A jak jest ze Świątynią Śniącego? Znajdziemy ją w jakimś modzie zmienioną w istotny sposób? Bo w takim np. Returningu nie licząc przedmiotów czy przeciwników jest nie zmieniona względem G1?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gwoli tylko sprostowania, w Returningu (AB) świątynia Śniącego jest już zmieniona na zawaloną (choć beta Requiem robi to chyba lepiej).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam czy moglibyście mi podać moda do gothica 1 lub 2 nk który  nie ma żadnych bugów i da się się go przejść bez nerwów i wpisywania kodów

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam czy moglibyście mi podać moda do gothica 1 lub 2 nk który  nie ma żadnych bugów i da się się go przejść bez nerwów i wpisywania kodów

Pieczara Pieczarek.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie no pytam poważnie  bo chciałbym w koncu pograć bez bugów i wpisywania kodów  podajcie mi swoje propozycje  a ja już cos se tam wybiorę z  góry dziękuję

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty136
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Istnieje taki mod jak Odinstaluj.

ThiccGothic

ThiccGothic

Użytkownicy
Thicc boi
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Thicc boi
Chodzi mi o takie mody typu "quality of life". Najlepiej jakieś mody który poprawiają grafikę albo HUD. Nowe itemki też mile widziane ale chciałbym żeby fabuła i balans mnie więcej pozostały takie same. W Returning 2.0 bardzo mi się podobał styl ekwipunku i nowe tekstury ale reszta już nie za bardzo.

Parzival

Parzival

Użytkownicy
CEO (Itharu Team)
posty104
Propsy25
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
  • CEO (Itharu Team)
Atariar Edition może wypróbuj, albo Varus Biker Edition.

lucki666

lucki666

Użytkownicy
posty131
Propsy64
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A to cię zainteresuje? Myślę, że sprosta twoim oczekiwaniom.
Gothic 2 Plus - moja modyfikacja, która niedługo się ukaże. Trwają ostatnie testy.
Poczytaj listę zmian o oceń sam czy przypadnie ci do gustu.

https://themodders.org/index.php?topic=30574.0

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
L'hiver  fabuła  bez zmian zadania tez  balans zmieniony bo dostosowany pod przewodni motyw moda czyli tarcze, graficznie gra mocno się zmienia poznajesz grę na nowo 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

outlander

outlander

Użytkownicy
posty461
Propsy232
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Jakiś Othello mod mi wyskoczył na YT. Do G1, ale nie mam szczegółów co to dokładnie zmienia.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jakiś Othello mod mi wyskoczył na YT. Do G1, ale nie mam szczegółów co to dokładnie zmienia.

Chyba jeszcze nie wyszedł.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja też ze swojej strony mogę polecić AtariarEdition, aczkolwiek może warto poczekać na wersję 1.5.2.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty136
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja to bym polecił L'hivera, zawiera praktycznie wszystko, fabuła się nie zmienia lecz świat zmienia się bardzo mocno, zwiększony poziom trudności, mnóstwo nowych przedmiotów i bossów. Oprócz tego bym polecił YAUPA (niestety po angielsku ale spolszczenie jest w produkcji jak kojarzę) oraz VBE, oczywiście z paczką tekstur np. Panker Mix albo jakąś inną jaką preferujesz. Oczywiście jest jeszcze Atariar, którego również rekomenduję ale jak Simen wspomniał, lepiej poczekać na nowszą wersję.

UberPro

UberPro

Użytkownicy
posty16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szukam moda w stylu l'hiver/unBalanced. Najbardziej interesują mnie zmiany w walce wręcz, po stronie gracza np grupowe obrażenia jak w unBalanced, albo nowe style walki przeciwników jak np. trolle/cieniostwory w l'hiver.

Może być dodatkowy content ale z umiarem, nie chce żadnych returningów.

Najlepiej język pl lub en.

Vortex

Vortex

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć, jestem tu nowy.
Chciałem się spytać czy istnieje modyfikacja poprawiająca pewną rzecz w Gothic 2. Jest to pierdoła ale od jakiegoś czasu strasznie zwracam na to uwagę przy przechodzeniu gry i mnie to kuje w oczy.
Chodzi o zbroje łowców smoków a raczej fakt że nikt po za Bezim nie powinien mieć średniej i cieżkiej zbroi łowców smoków. Czy jest jakaś modyfikacja która jedyne co zmienia w Gothic 2 to podmienia zbroje łowcom smoków tak aby mieli tylko lekkie zbroje no i ewntualnie nie wiem ciężkie zbroje najemników?

lord cebuli

lord cebuli

Użytkownicy
posty23
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o coś takiego to obejrzyj tutoriale jak robić mody i po prostu samemu go zrób.
Przykładowy tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=9FdM9MHCneQ&list=PL6F0BF678B9BA50BF

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry