Steam 97524 289

O temacie

Autor eto

Zaczęty 31.08.2011 roku

Wyświetleń 97524

Odpowiedzi 289

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjasnie ci lopatologicznie, roznica miedzy normalnym graczem a toba jest taka, ze wszystko oceniasz na podstawie swojego gustu, wiec juz z gory jestes nieobiektywny.
No, ja też najwyraźniej byłem w błędzie, bo wszystko oceniam na podstawie swojego gustu. Od teraz będę oceniać gry na podstawie gustu Mac Duna albo Fabioska, może wtedy będę obiektywny. :trollface: Najwyraźniej tutejsi autochtoni nie wiedzą co to jest ocena/recenzja, która z definicji jest subiektywna. Ale przecież by być obiektywnym lepiej sugerować się opinią metacritica i no name'ów z neta.  :lol2:

Ja np teraz  staram sie oceniac gry bez wzgledu na moj gust, i np uwazam ze wiedzmin 1 jest lepszy od gothica 1 ktorego oceniam na 6.5/10
Czyli grę X ocenisz na 10/10, bo na metacriticu ma wysoką notę i wszyscy o niej dobrze mówią, a grze Y dasz 6/10, bo ma złe oceny w recenzjach, chociaż tak naprawdę przy Y bawiłeś się lepiej niż przy X?  :hmmm:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyjasnie ci lopatologicznie, roznica miedzy normalnym graczem a toba jest taka, ze wszystko oceniasz na podstawie swojego gustu

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A według czego mam oceniać grę jak nie własnego gustu? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gra mi się nagle spodoba mimo, że mi się nie podoba, bo ma 9/10 ocen w jakiś serwisach? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

@Werewolf - zdradź swój sekret! Rzadko można spotkać taki okaz. Większość to marni prowokatorzy.

@Evgarr weź pracę i zmień kredyt. Albo na odwrót. :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Steam
#242 2016-09-08, 09:27(Ostatnia zmiana: 2016-09-08, 11:16)
To że się podoba wybranej osobie film, nie wyklucza tego że jest słaby. Czyli ma denna fabułę, słaba grę aktorską, źle napisane dialogi, dziury w scenariuszu, kiepskie efekty graficzne, itd, ale ciekawy wątek poruszył i komuś się spodobał. Z grami jest to samo. Są oceniane pod jakimiś kryteriami, które w pewnym względzie oceniają czy gra jest dobra czy nie.

No bo chyba o grze jak dobra jest decyduje np fabuła, czy questy poboczne jak dobrze są zrobione, a nie to że takiemu kowalskiemu przypadł główny bohater? o_0

Czyli grę X ocenisz na 10/10, bo na metacriticu ma wysoką notę i wszyscy o niej dobrze mówią, a grze Y dasz 6/10, bo ma złe oceny w recenzjach, chociaż tak naprawdę przy Y bawiłeś się lepiej niż przy X
Grę X oceniam, nie bo ma wysoką notę na metacriticu, tylko dlatego że ja tak mówię bo widzę że jest na wysokim poziomie mimo że nie lubię jej.  Choćby diablo 2 oceniam wyżej od gothica 1 a przy gothicu bawiłem się lepiej. Tak samo obliviona oceniam wyżej od gothica 3, ale przy gothicu 3 bawiłem się lepiej, da się, da?

Evgarr

Evgarr

Użytkownicy
posty62
Propsy36
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Werewolf - zdradź swój sekret! Rzadko można spotkać taki okaz. Większość to marni prowokatorzy.

@Evgarr weź pracę i zmień kredyt. Albo na odwrót. :D
Bierem to w ciemno!  :F

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grę X oceniam, nie bo ma wysoką notę na metacriticu, tylko dlatego że ja tak mówię bo widzę że jest na wysokim poziomie mimo że nie lubię jej.  Choćby diablo 2 oceniam wyżej od gothica 1 a przy gothicu bawiłem się lepiej. Tak samo obliviona oceniam wyżej od gothica 3, ale przy gothicu 3 bawiłem się lepiej, da się, da?
No da się, gdy bierze się pod uwagę inne elementy jak mechanika, fabuła, oprawa audiowizualna. No, ale nadal oceniasz wedle własnych preferencji, więc nic dziwnego, że komuś może nie przypaść do gustu gra, która innym się szalenie podoba.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dyskutujecie o gustach Worka?

Myślałem, że ten temat został zakończony po tekście "W Gothicu są bardziej dojrzałe dialogi niż w Wiedźminie".

@Aztek Worek w końcu lub DS czy nie? Bo się pogubiłem xD

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciii, niech żyje w swoim świecie marzeń i snów xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dobra, może nie pisał o dojrzałości, ale stawiał fabułe i questy z Gothica jako lepsze :P Przejrzyj kilka stron wstecz...

Post połączony: 2016-09-08, 16:43
TFU! Dialogi i postacie aby być dokładnym....

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wyjasnie ci lopatologicznie, roznica miedzy normalnym graczem a toba jest taka, ze wszystko oceniasz na podstawie swojego gustu, wiec juz z gory jestes nieobiektywny.
No, ja też najwyraźniej byłem w błędzie, bo wszystko oceniam na podstawie swojego gustu. Od teraz będę oceniać gry na podstawie gustu Mac Duna albo Fabioska, może wtedy będę obiektywny. :trollface: Najwyraźniej tutejsi autochtoni nie wiedzą co to jest ocena/recenzja, która z definicji jest subiektywna. Ale przecież by być obiektywnym lepiej sugerować się opinią metacritica i no name'ów z neta.  :lol2:

Ja np teraz  staram sie oceniac gry bez wzgledu na moj gust, i np uwazam ze wiedzmin 1 jest lepszy od gothica 1 ktorego oceniam na 6.5/10
Czyli grę X ocenisz na 10/10, bo na metacriticu ma wysoką notę i wszyscy o niej dobrze mówią, a grze Y dasz 6/10, bo ma złe oceny w recenzjach, chociaż tak naprawdę przy Y bawiłeś się lepiej niż przy X?  :hmmm:

No chyba cię pojebało gościu, sam masz w nicku GOTHIC, więc o czym my mamy rozmawiać  :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, może nie pisał o dojrzałości, ale stawiał fabułe i questy z Gothica jako lepsze :P Przejrzyj kilka stron wstecz...

Post połączony: 2016-09-08, 16:43
TFU! Dialogi i postacie aby być dokładnym....

Też nie. Twierdziłem, że humor Wiedźmina polega głównie na bluzgach, czasami jest to fajnie wykorzystane (jak np. Fraszka ,,Kuba Kuba ty chuju") ale głównie jest humorem dla gimbusów którzy sie śmieją z samego słowa ,,kurwa" :P

KOMPUTER:
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
*Lambert, Lambert ty chuju
Wlasnie widac jak grales :lol:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

Steam
#253 2016-09-08, 17:41(Ostatnia zmiana: 2016-09-08, 19:38)
Wowoz, no może coś w tym być, szczególnie, że w Wiedźminie nie było nikogo o imieniu Kuba a ja odpowiadałem na post Kuby właśnie. Styka Ci coś w tym mózgu czy wszystki rozum został w Polsce a Ty pojechałeś do Anglii?

DOWN - @Kuba Czaker ty chyba za słabo znasz wowoźnego skoro mówisz, że może to być sarkazm lub ironia xDDD

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
@Werewolf jak ty wszystko bierzesz dosłownie tak jak tekst Wowoza to ci współczuje :P

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Gram teraz znów w wiedźmina 1, i szczerze bluzgów jest tam raz na ruski rok. :)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjasnie ci lopatologicznie, roznica miedzy normalnym graczem a toba jest taka, ze wszystko oceniasz na podstawie swojego gustu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
także tego, Dark Souls jest wykurwiste -  ponoć tak twierdzą nawet amerykańscy  naukowcy  :ok: -  a  to już o czymś świadczy... 

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Zastanawiam się, czy szczerze to piszesz, czy zwyczajnie chcesz sobie nabić propsy przy użyciu Azteka xD

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

gothic1210
  • Gość
patrząc po filmikach z ds na jego kanale to pewnie szczerze

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry