Wywalenie podczas wczytywania 4270 4

O temacie

Autor EdekSumo

Zaczęty 16.08.2011 roku

Wyświetleń 4270

Odpowiedzi 4

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Wywalenie podczas wczytywania
2011-08-16, 21:31(Ostatnia zmiana: 2011-08-17, 09:57)
Więc tak ostatnio napotkałem dziwny błąd/problem o tuż nasz superancki gothiczek wali mi takiego focha że gorzej być nie może. Przejdę do sedna sprawy jak włączam nowa gra wszystko pięknie gra włącza się wykonuje zadania bla bla bla zapisuje grę i tu zaczynają się schody gdy chcę wczytać zapisaną grę (newworld.zen) pod koniec wczytywania wywala do pulpitu, w innych zenach wczytuje się normalnie. Choć parę dni do tyłu miałem to w moim świecie (minenthor.zen) a w khorinis miałem normalnie. Zmieniło się to gdy wyłączyłem pasek szybkiego wyboru(który korzysta z LeGo [a on z ikarusa i Hook Engine]). Wie ktoś może co powoduje takie wywalanie? Jak to głębsza sprawa kontakt GG.

Vizier

Vizier

Użytkownicy
posty39
Propsy5
  • Użytkownicy
Miałem coś takiego ostatnio po formacie. Wywalał mnie z jakiegoś powodu przez ticktock poklatkowy(który jest sprawny). Jak tylko wyłączyłem w startupie jego uruchamianie to działało. Po wielu próbach przeniosłem w akcie desperacji folder system z innego komputera, na którym kiedyś moddowałem i działa. Trzymam teraz prawie cały folder gry jako kopie na pendrivie. Ogólnie jakoś problem leży na poziomie zen-spacer-starter-ticktock. Będę obserwował temat może znajdzie się jakieś wyjaśnienie.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Sprawdzę to ale czy nie wywalało by w każdym świecie (bo w każdym jest ten sam tick tock).

Vizier

Vizier

Użytkownicy
posty39
Propsy5
  • Użytkownicy
Ja akurat miałem go tylko w newwold, nie potrafię zrozumieć na jakiej zasadzie zaczął wywalać. Sądziłem że po nowej instalacji po przełożeniu wszystkiego coś z kompatybilnością spacera czy tam startera, ale użyłem tych samych programów. Tak jak pisałem dopiero przełożenie całego folderu System pomogło (no chyba że wcześniej zrobiłem jakąś magię i o niej zapomniałem), co ogólnie nie ma racjonalnego wytłumaczenia. Na początek wyłącz w startupie trigery i zobacz.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Chyba miałeś racje teraz mi się wczytuje btw dobrze że w LeGo jest funkcja po klatkowa. Temat na razie do zamknięcia lecz jak by gothic znowu walił focha to poproszę jakiegoś moderatora/admina o otwarcie tematu z powrotem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry