jestem dysgrafem
Pierdolenie, przed wymyśleniem dysleksji, dysgrafii i tych wszystkich udogodnień dla nowego pokolenia, ludzie żyli i nikt takich problemów nie miał, to jest sprawa podejścia Jestem dyslektykiem (czy czymś tam innym) więc nie muszę pisać poprawnie.
Teraz screeny :
1. Tekstura tego białego zbrojo-czegoś nie powala. Wyżej wymieniany dialog zasługuje na facepalma zastanawia mnie też ten x nad ręką orka.
2. Drzewa byłby znośnie gdyby nie ten gigantyczny pień. Coś wysoko się gałęzie zaczynają. Kto odśnieża kamienie i most? Topielec nawet fajnie wygląda.
3.

Myślę że jest poprawną odpowiedzią na ten screen.
Powodzenia z dalszą pracą i szczęścia z paskiem.
Przecież napisałem że w modyfikacji nie będzie ortów bo nie każdy ma słownik w głowie
Edek ale ja nie mówię teraz o tym że orta zrobiłeś tylko o tym jak się usprawiedliwiłeś ja też mam stwierdzoną dysleksję i coś tam jeszcze (dysgrafia?) ale chyba tylu błędów nie sypię.
Może i tak ale jak napisałem gdzieś wyżej nie mogę używać polskich znaków bo stampfer takich nie czyta.Zawsze można zainstalować polskie litery/inny program. Więc krótko mówiąc patrz pierwszy wyraz mojej odpowiedzi.
BTW mógłbyś się machnąć na własny post